merhabalar 3 senelik evliyim bir evladim var. evlenmeden once esim libidosu yuksek bi adam gibiydi.evlendikten sonra o istekli adam gitti.ben temas bagimlisi, o benim tam zittim.gun icinde dokunarak konusan, open ilk adim atan bendim. aksam yataga yattigimizda ona dokundugumda yarin is var sabah erken kalkicaz diye cogu zaman istemezdi. zaten kendisinin cok onemli bir problemi vardi:sertlesememe.daha dogrusu sertlik var ama devam ettirememe gibi bir problemi vardi. daha sonra ben hamile kaldim.hamile kaldiktan sonra dusuk riskim oldugu icin doktor iliski olmasin dedi. 26. haftada ben hastaneye yattim. (3 ay yattim) (esimin ailesi yuzunden erken su gelisim olmustu) sonra cok sukur zamaninda dogum yaptim. ama cocugum dunyaya geldikten sonra esimden cinsel anlamda asiri uzaklastigimi fark ettim.sonucta az degil 3 ay ayri catilarda yattik diye dusunsemde esimden giderek tiksindim. bebegim 11 aylik. 11 ay icinde sadece 1 kere iliski oldu. cunku ben tahammul edemiyorum. birakin iliskiyi, opmesine bile tahammul edemiyorum. opmesin dokunmasin istiyorum. hamilelikten once esime karsi ben nasilsam esim de bana karsi hep istekli. ama ben dokunmak asla istemiyorum. aksamlari ayni yataga yatmak dahi istemiyorum. asiri sogudum. belki de hamileyken bana yasattigi o zulumlerden dolayi affedemeyip tiksinmis olabilirim. nasil olacak, boylr nasil devam edecek bilmiyorum.