Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tikkabilla senin yorumlarını okurken gördüm önceden çok küçükmüş benim de öyleler hatta yoklar diyebilirim ama ben çok büyük istemiyorum kapalıyım zaten dikkat çekmesin yazın evlenicem sırf onun için istiyorum senin resimlerini görebilir miyim...Rassinng sayesinde cesaretim geldi inşallah benimkilerde fıstık gibi olurlarr
Tikkabilla konunun baya eski ama yine de yazmak istedim tam benim ölçülerimdesin ve ben de ameliyat oldum 300cc takıldı daha 1 hafta oldu. Sen benim gelecekteki halim olabilirsin cok merak ediyorum albümünü görmem mümkün mü acaba?
Tikkabilla konunun baya eski ama yine de yazmak istedim tam benim ölçülerimdesin ve ben de ameliyat oldum 300cc takıldı daha 1 hafta oldu. Sen benim gelecekteki halim olabilirsin cok merak ediyorum albümünü görmem mümkün mü acaba?