Tikkabilla'nın meme büyütme ameliyatı (Dr. İlsun Aka)

B cup ideal deniyor ama bana neden yetmiyor anlamıyorum . Kafamda deli sorular ben B Cup'ı tam anlamıyla dolduruyorum aslında ama of bilmiyorum değer mi bıçak altına yatmaya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

b kapı dolduruyorsan hiç düşünme bence . boşyere vücudunun yapısıını bozdurma bizde hiç yoktu mecburiyetten yaptırdık.
sadece biraz daha büyük olsun diye rske atma kendini. ameliyat riskleri. sonunda belki sporlarına engel olacak. normal bi insan gibi çok ağır kaldıramayacaksın. röntgenlerde görünecek. meme kanseri teşhisini zorlayacak. bunları düşün bence

Merhaba kızlaaar, ben de kendi konumu açmak istedim artık.. Aklıma gelir miydi buraya böyle bir konu açacağım, hep iç geçirip okurdum konuları tek tek.. Veee nihayet bana da nasip oldu. 21 Temmuzda yani pazartesi günü ameliyata giriyorum inşallah.. Çok heyecanlıyım ama korku falan yok sadece mutluluk var. Sakarye eğitim ve araştırma hastanesinde İlsun hanıma ameliyat olacağım. Kendisi çoooook şeker bir kadın :KK16: Bugün nihayet protez ölçüsüne karar verdik. Ben vücudumda doğal duracak en büyük protezi istiyorum demiştim. 275 ya da 300 cc koyacağını söyledi bugün, 300ü kaldıracağını düşünüyorum ameliyat esnasında karar vereceğim dedi. Ben bu kadar beklemiyordum açıkçası çünkü meme dokum neredeyse hiç yok. Göğüs altı 72 meme ucundan da 76 ölçülerim.. Mentor marka olacak ve yüksek profil olacak. Ameliyat sonrasında deneyimli arkadaşlara çok sorularım olabilir. :KK33: Pazartesi ben de aranıza katılıyoruuuum. :KK17:
Canm hayirli olsun senin adina cok sevindim insallah gonlunce olur hersey

Tikkabilla haberlerini bekliyorum inş ameliyatin iyi geçer ve istediğin gibi olur bende yakında sakaryaya yerleşicem meme büyütme amlytı yaptırmayı düşünüyorum sakarya eğitim ve araştrma hastanesine gdp bi muane olmayı istiyorum umarım memnun kalırsın

b kapı dolduruyorsan hiç düşünme bence . boşyere vücudunun yapısıını bozdurma bizde hiç yoktu mecburiyetten yaptırdık.
sadece biraz daha büyük olsun diye rske atma kendini. ameliyat riskleri. sonunda belki sporlarına engel olacak. normal bi insan gibi çok ağır kaldıramayacaksın. röntgenlerde görünecek. meme kanseri teşhisini zorlayacak. bunları düşün bence

Doğru haklısınız ama kadın olmak ile alakalı sanırım hiç bir şey yetmiyor.

Hayırlı olsun bende sakaryada yasıyorum konuyu daha önce görseydim keske seni ziyarete gelirdim :)

Kızlar hala hastanedeyim, dün akşam zor geçti ama şu an daha iyiyim. Eve geçtiğimde ayrıntılı yazacağım. Öpüyorum hepinizi :)

başka ne ameliyatları oldun ki. kaç yaşındasın.

25 yaşındayım, ayaklarımdan olmuştum canım

Canm hayirli olsun senin adina cok sevindim insallah gonlunce olur hersey

Teşekkürler canım

Tikkabilla haberlerini bekliyorum inş ameliyatin iyi geçer ve istediğin gibi olur bende yakında sakaryaya yerleşicem meme büyütme amlytı yaptırmayı düşünüyorum sakarya eğitim ve araştrma hastanesine gdp bi muane olmayı istiyorum umarım memnun kalırsın

İlsun hanım çok sempatik ve cidden işinde iyi bir doktor, tavsiye ederim.

şuan çoktan ameliyattan çıkmışsındır canım umarım iyisindir..ve sende bu ameliyatı kolay atlatanlardan olursun.

Eve geldim, ağrım çok, kollarım kalkmıyor. Arabanın hafifçe sarsılması bile benden aldı. Dün akşam sol göğsüm davul gibi şişti diren tıkanırsa tekrar ameliyata alıcam dedi doktor, tüm gece kontrol ettiler neyse ki şu an simetrikler ama çok sertler, sütyen de aşırı sıkı fenalık geldi.

Tikkabilla nerdesinn?????? seni merk ediyoruzz.

Geldim canım, daha çok iyi değilim ama..

Hayırlı olsun bende sakaryada yasıyorum konuyu daha önce görseydim keske seni ziyarete gelirdim :)

Tecrübelerinden faydalanırdım :)

Canım ben çok uzun zamandır istiyorum ve araştırıyorum. Doktora ilk gittiğimde de doktor şaşırmıştı siz zaten her şeyi biliyorsunuz demişti :KK70: Düşünmeye de gerek yoktu daha fazla eninde sonunda bu ameliyati olacaktım. Benim göğüs kafesimin ordaki kemik hani iman tahtası denen o biraz çıkık o yüzden yüksek profil olacak dedi doktor. Büyüklüğü falan nasıl olacak çok merak ediyorum. Pazartesiden sonra göreceğiz bakalım :)

meraba öncelikle geçmiş olsun :) ben de burayı sürekli okuyorum ve ilerde ben de yaptırmak istiyorum. senin konunda şu dikkatimi çekti, göğüs kafesim biraz çıkık dedmişsin. aynı sorun bende de var. kolay kolay farkedilmiyo hafiften olduğu için ama ben bildiğim için rahatsızlık duyuyorum. göğüslerinin büyümesi o görüntüyü giderdi mi ? yoksa bi değişiklik olmadı mı ? ben o görüntüye de faydası olur diye de biraz istiyorum aslında. .

meraba öncelikle geçmiş olsun :) ben de burayı sürekli okuyorum ve ilerde ben de yaptırmak istiyorum. senin konunda şu dikkatimi çekti, göğüs kafesim biraz çıkık dedmişsin. aynı sorun bende de var. kolay kolay farkedilmiyo hafiften olduğu için ama ben bildiğim için rahatsızlık duyuyorum. göğüslerinin büyümesi o görüntüyü giderdi mi ? yoksa bi değişiklik olmadı mı ? ben o görüntüye de faydası olur diye de biraz istiyorum aslında. .

Canım şu an o çıkıklık görünmüyor ama protezler indikce ne olur bilmiyorum.

X