- Konu Sahibi Tikkabilla
merak etmekteyimmm resimleriibeni dee ekleeeeeee plesaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merak etmekteyimmm resimleriibeni dee ekleeeeeee plesaaaa
Canım bu sitede çok fazla fotoğraf gördüm ama doğal durmayanını hiç görmedim. Bence doğallıktan yana korkun olmasın, büyüklüğü abartmadığın müddetçe doğal olacaktır.
Ameliyatın üzerinden epey zaman geçmiş ama yine de geçmiş olsun diyorrrr memeciklerinle musmutlu zamanlar geçir diyorum :) izlemeye alırsan da çok çok mutlu oluruum
tikkabilla bende sırf göğüs büyütmeyi incelerken gördüm yazdıklarını, 2 çocuk sahibiyim ve 2.çocukdan sonra memeler nerdeyse kayboldu gibi, kızlığımda daha büyüktü :) ameliyat olmuşsunuz şu an istediğiniz gibi oldumu, ağrı sızı falan varmı, bende adapazarında yaşıyorum eğer sakıncası yoksa cesaret vermesi açısından benide takibe alırmısınız... şu anki durumunuz hakkında yorumunuzu bekliyorum....
Tikkabilla senin yorumlarını okurken gördüm önceden çok küçükmüş benim de öyleler hatta yoklar diyebilirim ama ben çok büyük istemiyorum kapalıyım zaten dikkat çekmesin yazın evlenicem sırf onun için istiyorum senin resimlerini görebilir miyim...Rassinng sayesinde cesaretim geldi inşallah benimkilerde fıstık gibi olurlarrTeşekkür ederim, darısı isteyenlerin başına :)
Tikkabilla senin yorumlarını okurken gördüm önceden çok küçükmüş benim de öyleler hatta yoklar diyebilirim ama ben çok büyük istemiyorum kapalıyım zaten dikkat çekmesin yazın evlenicem sırf onun için istiyorum senin resimlerini görebilir miyim...Rassinng sayesinde cesaretim geldi inşallah benimkilerde fıstık gibi olurlarr
yorum yazdım ama bidaha yazcam :)valla çok güzel olmuş maşallah çok özendim ben okadar olmasa da razıyım olsun yeter ki senin ilk halınden daha bile küçük olabilir benimkiler....ben bide süreçten korkuyorum işte Samsundan gidicem benim bakacak kimsem olmıcak yanımda babama sonrasında da söyliyemem ameliyatı o nedenle tedirginim hareketlerim nekadar kısıtlanır bilmiyorumCanım eğer yaya evleneceksen bir ay önce ameliyat ol derim çünkü 6 ayda ancak toparlıyor meme kendini.. Benim düzdü şimdiyse normal büyüklükte, öyle kocaman değil. Fotograflara bakabilirsin. Bu arada ben de kapalıyım. :)
yorum yazdım ama bidaha yazcam :)valla çok güzel olmuş maşallah çok özendim ben okadar olmasa da razıyım olsun yeter ki senin ilk halınden daha bile küçük olabilir benimkiler....ben bide süreçten korkuyorum işte Samsundan gidicem benim bakacak kimsem olmıcak yanımda babama sonrasında da söyliyemem ameliyatı o nedenle tedirginim hareketlerim nekadar kısıtlanır bilmiyorum
İnşallah bana da kısmet olur sağolasın, zaten sürekli soruyorum bakalım nezamana kadar:) Çok teşekkürler tekrarÖncelikle yukarıdaki yorumda bir ay önce demişim, o bir an önce olacaktı :) Yorumun için de teşekkür ederim canım.. Ben 1 haftada bayram gezmesine çıkmıştım kimse bir şey farketmedi. Ama ilk 3 gün zor gecmisti hareketler bakımından.. İnşallah sen de kavusursun bu güzelliklere.. Sorularin olursa ben de diğer arkadaşlar da yardımcı olmaya calisiriz :)
Bence hemen ameliyat ol benim de dümdüzdü artı bende kapalıyım ve çok büyük değil aslında giyinikken eski halim gibi tek fark o zaman destekli sütyen takıyordum şimdi sütyensiz sakın Dr a ben büyük istemiyorum falan deme zaten hiçbir dr çok büyük yapmaz vücuduna uygun olan büyüklüğü iste ki ameliyat olduğuna değsinTikkabilla senin yorumlarını okurken gördüm önceden çok küçükmüş benim de öyleler hatta yoklar diyebilirim ama ben çok büyük istemiyorum kapalıyım zaten dikkat çekmesin yazın evlenicem sırf onun için istiyorum senin resimlerini görebilir miyim...Rassinng sayesinde cesaretim geldi inşallah benimkilerde fıstık gibi olurlarr
K katersis Aslında bir şey yok da insanın için bir garip oluyor canımaynen bende öyle düşünüyorum hatta nasıl açıp muayne olucam onu bile düşünüyorum:)
K katersis Aslında bir şey yok da insanın için bir garip oluyor canım
Tikkabilla Şu anki durumun nasıl canım? İnşallah toparlamışsındır
Çok memnunsun demek :)Canım iyiyim çok şükür.. Öyle ağrım sızım geçeli çoook oldu. Çok memnunum halimden :)