Tikkabilla'nın meme büyütme ameliyatı (Dr. İlsun Aka)

Canım bu sitede çok fazla fotoğraf gördüm ama doğal durmayanını hiç görmedim. Bence doğallıktan yana korkun olmasın, büyüklüğü abartmadığın müddetçe doğal olacaktır.

Ameliyatın üzerinden epey zaman geçmiş ama yine de geçmiş olsun diyorrrr memeciklerinle musmutlu zamanlar geçir diyorum :) izlemeye alırsan da çok çok mutlu oluruum

tikkabilla bende sırf göğüs büyütmeyi incelerken gördüm yazdıklarını, 2 çocuk sahibiyim ve 2.çocukdan sonra memeler nerdeyse kayboldu gibi, kızlığımda daha büyüktü :) ameliyat olmuşsunuz şu an istediğiniz gibi oldumu, ağrı sızı falan varmı, bende adapazarında yaşıyorum eğer sakıncası yoksa cesaret vermesi açısından benide takibe alırmısınız... şu anki durumunuz hakkında yorumunuzu bekliyorum....

Ameliyatın üzerinden epey zaman geçmiş ama yine de geçmiş olsun diyorrrr memeciklerinle musmutlu zamanlar geçir diyorum :) izlemeye alırsan da çok çok mutlu oluruum

Evet 3 ayı devirdim, teşekkür ederim yorumun için :) Alıyorum izlemeye..

tikkabilla bende sırf göğüs büyütmeyi incelerken gördüm yazdıklarını, 2 çocuk sahibiyim ve 2.çocukdan sonra memeler nerdeyse kayboldu gibi, kızlığımda daha büyüktü :) ameliyat olmuşsunuz şu an istediğiniz gibi oldumu, ağrı sızı falan varmı, bende adapazarında yaşıyorum eğer sakıncası yoksa cesaret vermesi açısından benide takibe alırmısınız... şu anki durumunuz hakkında yorumunuzu bekliyorum....

Emzirmeden sonra memeler boşalıyor, hamile kalınca zaten büyür ameliyata ne gerek var diyenlere kanıt niteliğindesiniz siz de.. Hamilelikte büyüyen memeler sonrasında boşalıp ufalıyor. Şu an çok şükür istediğim gibi oldu, ağrım sızım yok.. Üzgünüm ama yeni üyeleri izlemeye almıyorum umarım anlarsınız beni.. İzlemeye aldığım kişilerin de mesajlarını konularını inceleyip de izlemeye alıyorum.

Sayın tikkabilla bende olsam eklemezdim heralde bunda bir abeslik yok ben doğal yöntemlerle büyutmeyi araştırırken üyelik bir anda zorunlu oluverdi o yuzden sadece okudum kimseye birseylerde yazmadim artik işin estetik boyutuna girince vede deneyip uygulayan birisi olunca ilk size yazmış oldum birde bugunlerde ameliyat olacak başka bir arkadaşa... resimleri gormek isteme nedenimde buydu... Sadece cesaret almaktı, ilginize yinede çok teşekkür ederim... sizin tespitinizde bu arada çok doğru, hamile kalınca doğru gayet iyi büyüdüler, benim bebeler vampir gibi bana minicik bişey bıraktılar :) derdide beni sardı :)

Teşekkür ederim, darısı isteyenlerin başına :)
Tikkabilla senin yorumlarını okurken gördüm önceden çok küçükmüş benim de öyleler hatta yoklar diyebilirim ama ben çok büyük istemiyorum kapalıyım zaten dikkat çekmesin yazın evlenicem sırf onun için istiyorum senin resimlerini görebilir miyim...Rassinng sayesinde cesaretim geldi inşallah benimkilerde fıstık gibi olurlarr

Tikkabilla senin yorumlarını okurken gördüm önceden çok küçükmüş benim de öyleler hatta yoklar diyebilirim ama ben çok büyük istemiyorum kapalıyım zaten dikkat çekmesin yazın evlenicem sırf onun için istiyorum senin resimlerini görebilir miyim...Rassinng sayesinde cesaretim geldi inşallah benimkilerde fıstık gibi olurlarr

Canım eğer yaya evleneceksen bir ay önce ameliyat ol derim çünkü 6 ayda ancak toparlıyor meme kendini.. Benim düzdü şimdiyse normal büyüklükte, öyle kocaman değil. Fotograflara bakabilirsin. Bu arada ben de kapalıyım. :)

Canım eğer yaya evleneceksen bir ay önce ameliyat ol derim çünkü 6 ayda ancak toparlıyor meme kendini.. Benim düzdü şimdiyse normal büyüklükte, öyle kocaman değil. Fotograflara bakabilirsin. Bu arada ben de kapalıyım. :)
yorum yazdım ama bidaha yazcam :)valla çok güzel olmuş maşallah çok özendim ben okadar olmasa da razıyım olsun yeter ki senin ilk halınden daha bile küçük olabilir benimkiler....ben bide süreçten korkuyorum işte Samsundan gidicem benim bakacak kimsem olmıcak yanımda babama sonrasında da söyliyemem ameliyatı o nedenle tedirginim hareketlerim nekadar kısıtlanır bilmiyorum

yorum yazdım ama bidaha yazcam :)valla çok güzel olmuş maşallah çok özendim ben okadar olmasa da razıyım olsun yeter ki senin ilk halınden daha bile küçük olabilir benimkiler....ben bide süreçten korkuyorum işte Samsundan gidicem benim bakacak kimsem olmıcak yanımda babama sonrasında da söyliyemem ameliyatı o nedenle tedirginim hareketlerim nekadar kısıtlanır bilmiyorum

Öncelikle yukarıdaki yorumda bir ay önce demişim, o bir an önce olacaktı :) Yorumun için de teşekkür ederim canım.. Ben 1 haftada bayram gezmesine çıkmıştım kimse bir şey farketmedi. Ama ilk 3 gün zor gecmisti hareketler bakımından.. İnşallah sen de kavusursun bu güzelliklere.. Sorularin olursa ben de diğer arkadaşlar da yardımcı olmaya calisiriz :)

Öncelikle yukarıdaki yorumda bir ay önce demişim, o bir an önce olacaktı :) Yorumun için de teşekkür ederim canım.. Ben 1 haftada bayram gezmesine çıkmıştım kimse bir şey farketmedi. Ama ilk 3 gün zor gecmisti hareketler bakımından.. İnşallah sen de kavusursun bu güzelliklere.. Sorularin olursa ben de diğer arkadaşlar da yardımcı olmaya calisiriz :)
İnşallah bana da kısmet olur sağolasın, zaten sürekli soruyorum bakalım nezamana kadar:) Çok teşekkürler tekrar

Bence hemen ameliyat ol benim de dümdüzdü artı bende kapalıyım ve çok büyük değil aslında giyinikken eski halim gibi tek fark o zaman destekli sütyen takıyordum şimdi sütyensiz sakın Dr a ben büyük istemiyorum falan deme zaten hiçbir dr çok büyük yapmaz vücuduna uygun olan büyüklüğü iste ki ameliyat olduğuna değsin

inşallah yaa istiyorum bakalım araştırmalar tüm hızıyla sürüyor:) burda o kadar okudum ki kim ne demişti karıştı hep sen kime ameliyat oldun kas altı mı

Geçmiş olsun canım, inşallah memnunsundur. Merak ettim durumunu.

Bayan doktorun yapması bana daha çok güven veriyor, kendimi erkek bir doktora emanet edemez mişim gibi geliyor o_O

X