Tikkabilla'nın meme büyütme ameliyatı (Dr. İlsun Aka)

Hayırlı olsun cicişlerin darısı olmayanların başına:KK51: fotoğraflarını görebilir miyiim? yapay görüntü en çok korktuğum şey:KK43: seninkiler de yuvarlak olmuş, nerden yapıldı peki? meme altı, ucu, kolaltı?

Hayırlı olsun cicişlerin darısı olmayanların başına:KK51: fotoğraflarını görebilir miyiim? yapay görüntü en çok korktuğum şey:KK43: seninkiler de yuvarlak olmuş, nerden yapıldı peki? meme altı, ucu, kolaltı?

Canım seni izlemeye aldım, görebilirsin fotoğrafları.. Meme altı kesisi ile yapıldı.

izin ne kdar belli belirsiiiiz! çok doğal durmuş çok beğendim cicişlerini güle güle kullan :KK68:ben de doğal duran istiyorum. yumuşak mı peki?

Teşekkürler canım, bayağı yumuşadılar ama asıl 2 aydan sonra gerçek yumuşaklığına ulaşacak dedi doktorum.

Canım, doktor İlsun hanımı ameliyat olmuş 3 4 kişiden daha duydum. Googlede ararken senin bu başlığını gördüm ve üye oldum. Ben de ameliyat olmayı düşünüyorum ama doğal gözükmemesinden korkuyorum çok. Ameliyat olanlardan biri doğal durmadığıyla ilgili yorum yapınca acaba İlsun hanima ameliyat olmasam mı diye düşünmeden edemedim. Arkadaşlar fotoğraflardan bahsetmiş ama ben göremedim. Seninkiler tam istediğin gibi oldu mu canım. Bide doktor nasıl biri canımm? isinde uzman mi

Canım, doktor İlsun hanımı ameliyat olmuş 3 4 kişiden daha duydum. Googlede ararken senin bu başlığını gördüm ve üye oldum. Ben de ameliyat olmayı düşünüyorum ama doğal gözükmemesinden korkuyorum çok. Ameliyat olanlardan biri doğal durmadığıyla ilgili yorum yapınca acaba İlsun hanima ameliyat olmasam mı diye düşünmeden edemedim. Arkadaşlar fotoğraflardan bahsetmiş ama ben göremedim. Seninkiler tam istediğin gibi oldu mu canım. Bide doktor nasıl biri canımm? isinde uzman mi

İlsun hanım hakkında hiçbir tereddütün olmasın canım, işinde hem uzman hem de çok tatlı dilli ve çok pozitif bir enerjisi var. Benimle çok ilgilendi, sürekli takip etti. Pek çok doktor okudum parayı aldıktan sonra ilgisinde azalma olan ama İlsun hanım asla öyle biri değil. Bence git görüş derim, o zaman anlayacaksın zaten nasıl bir doktor olduğunu.. Göğüslerime gelince ben çok memnunum, ki benim göğüslerim bildiğin erkek göğüsüydü. Bende bile doğal duruyorsa hiç korkma.. Fotoğraflarım var ama sitede aktif olan arkadaşlara açıyorum albümü sadece güvenlik açısından..

Anladim canımm. Benimkilerde çok büyük sayılmaz. Ufacıklar :mad: Doğal durmayacak diye çok korkuyorumm ki ben.. Evlendiğim zaman kocaşimee ne derim ben :oops:

Anladim canımm. Benimkilerde çok büyük sayılmaz. Ufacıklar :mad: Doğal durmayacak diye çok korkuyorumm ki ben.. Evlendiğim zaman kocaşimee ne derim ben :oops:

Canım bu sitede çok fazla fotoğraf gördüm ama doğal durmayanını hiç görmedim. Bence doğallıktan yana korkun olmasın, büyüklüğü abartmadığın müddetçe doğal olacaktır.

Canım bu sitede çok fazla fotoğraf gördüm ama doğal durmayanını hiç görmedim. Bence doğallıktan yana korkun olmasın, büyüklüğü abartmadığın müddetçe doğal olacaktır.
Benide ekleyebilirmisin ltfn.. Bayan cerfah arıyorum bende

Sakıncası yoksa ben de görebilir miyim?

X