- 29 Haziran 2010
- 1.007
- 13
- Konu Sahibi Tikkabilla
Hayırlı olsun cicişlerin darısı olmayanların başına fotoğraflarını görebilir miyiim? yapay görüntü en çok korktuğum şey seninkiler de yuvarlak olmuş, nerden yapıldı peki? meme altı, ucu, kolaltı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun cicişlerin darısı olmayanların başına fotoğraflarını görebilir miyiim? yapay görüntü en çok korktuğum şey seninkiler de yuvarlak olmuş, nerden yapıldı peki? meme altı, ucu, kolaltı?
Canım seni izlemeye aldım, görebilirsin fotoğrafları.. Meme altı kesisi ile yapıldı.
izin ne kdar belli belirsiiiiz! çok doğal durmuş çok beğendim cicişlerini güle güle kullan ben de doğal duran istiyorum. yumuşak mı peki?
Canım, doktor İlsun hanımı ameliyat olmuş 3 4 kişiden daha duydum. Googlede ararken senin bu başlığını gördüm ve üye oldum. Ben de ameliyat olmayı düşünüyorum ama doğal gözükmemesinden korkuyorum çok. Ameliyat olanlardan biri doğal durmadığıyla ilgili yorum yapınca acaba İlsun hanima ameliyat olmasam mı diye düşünmeden edemedim. Arkadaşlar fotoğraflardan bahsetmiş ama ben göremedim. Seninkiler tam istediğin gibi oldu mu canım. Bide doktor nasıl biri canımm? isinde uzman mi
Anladim canımm. Benimkilerde çok büyük sayılmaz. Ufacıklar Doğal durmayacak diye çok korkuyorumm ki ben.. Evlendiğim zaman kocaşimee ne derim ben
Benide ekleyebilirmisin ltfn.. Bayan cerfah arıyorum bendeCanım bu sitede çok fazla fotoğraf gördüm ama doğal durmayanını hiç görmedim. Bence doğallıktan yana korkun olmasın, büyüklüğü abartmadığın müddetçe doğal olacaktır.
Benide ekleyebilirmisin ltfn.. Bayan cerfah arıyorum bende
Ha ri kaaaaa.. Maşallah yaa. Ne abartılı ne minicik tam karar.. Ben bir ablam için araştırıyorum, ama onunki toparlama ve dikleştirme olacak, izler illa görünür ama seninkiler çok güzel..Ekledim canım..
Ha ri kaaaaa.. Maşallah yaa. Ne abartılı ne minicik tam karar.. Ben bir ablam için araştırıyorum, ama onunki toparlama ve dikleştirme olacak, izler illa görünür ama seninkiler çok güzel..
Çok geçmiş olsun ... memnunmusun ameliyattan ağrı sızı varmı?
Resimleri göremedim ama sanırım siz beni takip etmediğiniz için
beni dee ekleeeeeee plesaaaaEkledim canım..