- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- Konu Sahibi Tikkabilla
2 adet nutella bıçağı :)
3'lü tablolarım
Magnetli takvimim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tm cnm hemen bakıyorum eline ulaştığında kutulumuydu bazı siteler sadece kağıda sarıp gönderiyolarmis çünkü Çeyiz icin alıyoruz önemli diye düşünüyorum
Canım ya o pasta takımının fanusu kırık gelmiş, annemlere yollamıştım ben başka yerdeyim. Geri yollatmadım, başka yerden fanusu tek buldum aldım.
Markafoniyi bu konuda dikkatsiz buluyorum kızlar ben. benim baharatlıklarım da kırık geldi. Zannımca böyle şeyleri evim.net gibi sitelerden almak daha sağlıklı oluyor.
Tikka ayrı ayrı beğendim her eşyanı güle güle kullan canım... Çok ciciler senin ruhunu yansıtıyor olmalı
fincan takımı almak istiyorum tikka ama ucuz olmalı internette araştırdım ama ucuz bulamadım günlük kullanmalık olcak yani saklamalık değil su an için kullanıcaz bir fikrin varmı Tikkabilla
fincan takımı almak istiyorum tikka ama ucuz olmalı internette araştırdım ama ucuz bulamadım günlük kullanmalık olcak yani saklamalık değil su an için kullanıcaz bir fikrin varmı Tikkabilla
güle güle kullan canım hepsi çok tatlı diğer sayfalara bakamadım ama nevresim, pike ve havlu al at. çaydanlık, gündelik çatal, kaşık, bardak, tabak, kase de olabilir. çok işine yarar :)
Hepsi çok güzeller :) özellikle havlularına ba-yıl-dım :)
bundan markafonide görmüştüm canım güle güle kullan
canım teşekkürler bende şunu aldım markafonidenAy canım arada kaynamış kusura bakma şimdi gördüm Instagramdan mugtasarim hesabına bir baksana, kaldıysa orda ucuza vardı canım..
canım teşekkürler bende şunu aldım markafoniden
birde şunu
ama 2.resimdeki fincanların 5.ininde kulpu kırık geldi :S iade yaptım zaten renkli olanlara bayılmıştım Allaha şükür onlar sağlam geldi :)