- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- Konu Sahibi Tikkabilla
Taraklı'dan aldığım masa örtüm.. Kök boyası ile boyanmış, otantik bir örtü
Bunu da Göynük'ten aldım, hatıra masa örtüm..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bunları cok begendım güle güle kullan rıca etsem banada adres verır mısın tam benlıkBunlar da yeni aldıklarım.. Hepsi de tam benlik..
Eki Görüntüle 1213772 Eki Görüntüle 1213780 Eki Görüntüle 1213779 Eki Görüntüle 1213778 Eki Görüntüle 1213777 Eki Görüntüle 1213775 Eki Görüntüle 1213774 Eki Görüntüle 1213773 Eki Görüntüle 1213781 Eki Görüntüle 1213791 Eki Görüntüle 1213792
canım bunları cok begendım güle güle kullan rıca etsem banada adres verır mısın tam benlık
canım bunları cok begendım güle güle kullan rıca etsem banada adres verır mısın tam benlık
tmm cnm cok saol cok begendımCanım burdan reklam olmasın diye özel mesajla yolluyorum.
tmm cnm whatshap var ben hallederim cok saolCanım özel mesaj atılmıyor sana neden bilmiyorum, burdan yazayım inşallah ceza almam.
http://instagram.com/mugtasarim
Canım burda cep numaraları da var. Cep telefonundan arayarak ya da whatsapp kullanıyorsan ordan da sipariş verebilirsin. Ben çok memnun kaldım.
keşke bı web sıteleri olsaymış ya bulurdum kolayca senın aldıklarındantmm cnm whatshap var ben hallederim cok saol
keşke bı web sıteleri olsaymış ya bulurdum kolayca senın aldıklarından
Çok güzeller mutlulukla kullanmayı nasip etsin allah :)pasta takımını nerden ve ne kadara aldın bayıldım ya
güle güle kullan tatlım
Nekadar şirin hepsi bayıldım
Tm cnm hemen bakıyorum eline ulaştığında kutulumuydu bazı siteler sadece kağıda sarıp gönderiyolarmis çünkü Çeyiz icin alıyoruz önemli diye düşünüyorum
hepsi de harika.güle güle kullan.limon sıkacağını ve meşrubat açacağını nerden aldın öğrenebilir miyim?