canım güle güle kullan son aldıklarını da ben de saç bakım ürünleridir gittim bu aralar :)))
canım öncelikle çeyizini güzel mutlu günlerde kullanırsın inşallah.hepsi birbirinden güzel ve göz alıcı. evimdeki reçelliklerim cam ve artık sıkıldım, reçelliklerini çok beğendim nerden aldın acaba?
evet ya, ben de sana soracaktım bugün john frieda dan bişeyler almıştın. Ne için o ürünler diye ama sonra çok güzellerse dayanamam alırım diye sormadım. Ama yeri gelmişken ne için o ürünlerrr canım? :))))
Canım maşa ve düzleştirici kullanırken saçı yıpranmaya karşı koruyan serum ve bir de günlük bakım serumu aldım. Hacim verici şampuan, saç kremi, saç maskesi, saç köpüğü veeee bir de fönü 3 gün süre dayanması sağlayan sabitleyici spreyy :))) Almışken tüm ihtiyaçlarımı aldım bu ürünler dışarda gerçekten çok daha pahalı.
alınabilecek en mantıklı şeyleri almışsın canım. özellikle,3 gün fön tutan sprey, 1 gecede onaran serum ve ısıya karşı koruma. Isıya karşı koruyan o sarı serumu o kadar çok duydum ki bu güne kadar, memnun kalırsın canım. daha önce dream curl serisinden bir iki şey almıştım memnun kalamadım pek. Ama şu 3 gün fönü sabit tutan sprey ilk defa duyuyorum eğer iyiyse süper olur. Az önce ben de dayanamadım ve aldım daa:)
şampuanlara ve saç kremlerine bakamıyorum. Yaklaşık 2 senedir bioksin kullanıyorum. Kuaförüm her gidişimde hep yeni saçların çıkıyor diyor. Çok mutlu oluyorum. saçlarımı sert yapsa da Bioksine devam diyorum ben de:119:
brabantia parlak çelik tuvalet fırçası - dayanamayıp ebayden aldım. umarım sorunsuz şekilde elime ulaşır.
brabantia parlak çelik tuvalet kağıtlığı
daha önce 12 adet alıpta az gelebileceğini düşündüğüm silikon kalıplara 12 tane daha aldım.
ve çok istediğim sleek-storm far paleti
gnncry arkadaşımdan aldığım enerji ile aldığım 3 gün fön tutan sprey. Ama dayanamayıp kesin kullanırım ben bunu.
Eki Görüntüle 353794
canım hayırlı olsun hepsi o far paletini nerden aldın canım fiyatı nedir :)) Dayanamıyorum özellikle göz makyajı ürünlerine bayılıyorum ben
canım onu ben ebayden bugün sipariş verdim umarım gelir. Çünkü yurtdışından kozmetik alışverişleri artık gelmiyor. Londradabirtürkkızı 'nı daha önce izledin mi bilmiyorum, izlemediysen tavsiye ederim. O bu paleti sık kullanıyor, çok da hoş oluyor. Dayanamadım girdim bir riske.
canım çok beğendiğim bir saat var retro deep red wall clock ve yurtdışında her sitede var bu kör olası saat Türkiyede yok :)) Ebaydan gönderim ücreti yüksek olmuyor mu nasıl aldın canım.
haftanın neredeyse 6 günü sabahları cornflakes ya da müsli yediğim ve onların paketini her sabah açıp kapamaktan :95: hoşlanmadığım için;
2 adet tupperware oval 4 - 2,3 litrelik
Canım bunlar da güzel saklama kabı imparatorluğu :)) Ben tini mini hanımları alıp almamaya karar vermemiştim bir de birkaç tane daha antartika almayı düşünüyorum buzluk için.
bayıldım hepsine çok güzel canım aldıkların maşallah.ne kadar muntazam dizmişsin herşeyi düşünmüşsün.en güzel en mutlu günlerde kullanmak nasip olur inş.sevdiğinle.herşeyin çok güzel canım hepsi birbirinden değerli çeyizlerinin.
teşekkür ederim canım.aklıma geldikçe tekrar tekrar açıp bakıyorum çeyizlerine bir gün bende eklicem ama eksiklerimi tamamlayıp öyle eklicem.çook teşekkür ederim canım, memnun oldum beğenmene. Yoğun şekilde çeyiz alışverişi ile uğraştım. Artık büyükler kaldı. İnşallah sen de sevdiğinle bir ömür mutlu olursun,