Tifosi'nin çeyizi...

canım ayakkabı kurularını bir de o beyaz kutularını nerden almıştın ben de birkaç tane almak istiyorum da iç içe geçmiş bir şekilde az yer kaplayacak şekilde gönderdiler değil mi?

Canım daha önceden çeyizciklerinee yorum yapmamışım hiçç oysa herşeyini ayrı beğeniyorum aşkla mutlulukla kullan inşallah:)

canım teşekkür ederim çok. inşallah hepimiz çeyizlerimizi güzel günlerde kullanırız:)

teşekkür ederim canım.aklıma geldikçe tekrar tekrar açıp bakıyorum çeyizlerine bir gün bende eklicem ama eksiklerimi tamamlayıp öyle eklicem.

tamam bekliyorum canım

canım ayakkabı kurularını bir de o beyaz kutularını nerden almıştın ben de birkaç tane almak istiyorum da iç içe geçmiş bir şekilde az yer kaplayacak şekilde gönderdiler değil mi?

canım ayakkabı kutularımın hepsini doldurdoldur.com diye bir siteden almıştım. memnun kaldım. takı düzenleyicisi olarak oldığım kutuyu da oradan almıştım hatta. Siparişim geldiğinde kutuların hepsi iç içe geçmiş şekildeydi.
beyaz kutuların ikisini tam hatırlamıyorum ama dekorekodan sanırım, birini de hepsiburadadan aldım.

Herşey çok ince düşünülmüş belli.Güle güle kullan hepsini:)

teşekkürlerr canım:)

son aldığım çeyizlerim;
balık tavam - közmatik, alacağımı sanmıyordum ama geçenlerde bir arkadaşımızın evinde közlenmiş patlıcanları yiyip yazı hatırlayınca közmatik alma isteği duydum içimde:))

poşet kapatıcı (özellikle yarım kalan cipsler, makarna paketleri, vs. için düşündüm) - gardrop içine asmayı düşünüyorum, üzerine de kolyelerim...

ve tupperwarelerim elime geçti. sondaki hediyemle birlikte:)

Son düzenleme:
Canım bayılıyorum senin şu çeyizlerinee tapırlarda harikaa, bende de varr çok kullanışlı oluyor. Güle güle kullan. Birde sana bişey sorıym cnm salon saatin çok hoş bende düşünüyorum markofonide var ordanmı aldın bilmiyorum. Yakından yani gerçek çekilmiş bir resmi varmı sende özellikle orta kısmını ve ayna kalitesini çok merak ediyorum. Eğer varsa paylaşırsan çok sevinirim.

canım benim teşekkür ederim, birlikte ilerliyoruz bu yolda
tupperwareleri ben de çok beğendim, ama artık şu tupperware işine son verdim koliler doldu onlarla:)
salon saatim robin wood marka, oturma odası saatimle ikisini birlikte almıştım. Şimdi markafoniye baktım ama orada onları göremedim. Ben de markafoniden almıştım. Elime ulaşmaları öyle yoğun bir döneme denk gelmişti ki çok inceleyemeden kaldırdım. fotoğraf da elimde yok canım malesef. hatırladığım sadece aynalarının kenarları incecik bir metal ile çevrelenmiş. Yani direk cam değil bitiş yerleri

canım şu poşet kapatıcını nerden aldın sende gördüm hoşuma gitti :)

şuan limangoda da olması lazım canım. Biraz araştırıp hergünyeniürün.com dan daha uyguna bulunca oradan aldım :)

Benim çeyiz bitti sayılırr ama yine bişiler görüncee alıyorumm, evlilerin dedikleri tekşey evlendikten sonra çöp bilee almak istemiyomuşlarr ne alırsanızz evlenmeden tamamlayın diyolarr
Canım o saat şuan markofonide yok ama daha önce görmüştüm yine gelir muhtemelen, orta kısmıı pekii aynamı yoksa metalmii metal gibi duruyo onu hatırlıyormusun ??

anladım canım, ortası cam değildi büyük ihtimal, yani ben öyle hatırlıyorum.

Balayına giderken valizime koyarım diye aldıklarım
resimdeki etekler

üstler

elbisem

bikiniye bayıldım, şimdi sıra ona uygun deniz terliğinde

Salon ve oturma odam için almayı düşündüğüm saatleri bugün aldım kızlar.
salon

bu da oturma odam için

sanırım bu saatleri soruodu arkadaş

bende çok beğendim tam sorcaktım yazılanları okudum ikiside aynı marka dimi? bide markafoniden dimi?

fiyatlarını hatırlıomusun cnm?

bu arada çeyizin çokgüzel cnm daha öncede yorum yaptım sanırım ama yeni şeyler ekledikçe daha da güzelleşmiş..hepsini güle güle kullanın inş..

teşekkür ederim canım, sen de sevdiceğinle mutlu günlerde inşallah.
saatlerin ikisi de robin wood marka, ikisi de markafoniden.fiyatlarına baktım, büyüğü 110 küçüğü 57 tl cnm

ne güzelmiş bunlar güle güle kullan canım balayı faslına geçtin ha çeyiz de bitti

daha ortada balayı planımız yok canım ama benim valizler hazırlanıyor. Ne maraklıymışım gitmeye

Siyah olanı yaklaşık 1 yıl önce almıştım, pembeli ise 1 haftalık:)

canım güle güle kullan birşey soracaktım penyemood pijama takımından memnun musun? Modellerini çok beğeniyorum birkaç model var o kadar şıklar ki neredeyse dışarıda giyilecek modeller almak istiyorum ama hiçbir mağazada satılmıyor burda bildiğim netten alabilirim belki mesela bunun pijama olduğuna inanamadım canım ayrıca ütü masanı nerden kaça aldın benim ıvır zıvırdan en önemli o kaldı gibi.

canım penye mood pijama takımım harika bir şey. Altı kayıyor sanki bacaklarımda. Dışarda giysen giyilir yani. Çok beğenerek almıştım ben de. Ama hiç kullanmadığım için bir memnuniyet ya da pişmanlığım yok:)
ütü masamı tekzenin internet sitesinden aldım canım. Arzum AR-635 Massa Profesyonel Ütü Masası, Fiyatı da kargosuyla birlikte 123 tl.

Son düzenleme:
nişanlımın içecek düşkünlüğü sebebiyle ona süpriz aldığım katı meyve sıkacağım

maşaallah herşey mükemmel eksiksiz, güzel günlerde kullanın inş :)

son zamanlarda aldıklarım;
paslanmaz çamaşır kurutmalığım

brabantia çamaşır kurutmalığım

şık sofralarım için ekmek sepetim

yemek kitabım:)

buz kalıplarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…