Canım daha önceden çeyizciklerinee yorum yapmamışım hiçç oysa herşeyini ayrı beğeniyorum aşkla mutlulukla kullan inşallah:)
teşekkür ederim canım.aklıma geldikçe tekrar tekrar açıp bakıyorum çeyizlerine bir gün bende eklicem ama eksiklerimi tamamlayıp öyle eklicem.
canım ayakkabı kurularını bir de o beyaz kutularını nerden almıştın ben de birkaç tane almak istiyorum da iç içe geçmiş bir şekilde az yer kaplayacak şekilde gönderdiler değil mi?
Herşey çok ince düşünülmüş belli.Güle güle kullan hepsini:)
Canım bayılıyorum senin şu çeyizlerinee tapırlarda harikaa, bende de varr çok kullanışlı oluyor. Güle güle kullan. Birde sana bişey sorıym cnm salon saatin çok hoş bende düşünüyorum markofonide var ordanmı aldın bilmiyorum. Yakından yani gerçek çekilmiş bir resmi varmı sende özellikle orta kısmını ve ayna kalitesini çok merak ediyorum. Eğer varsa paylaşırsan çok sevinirim.
canım şu poşet kapatıcını nerden aldın sende gördüm hoşuma gitti :)
canım benim teşekkür ederim, birlikte ilerliyoruz bu yolda
tupperwareleri ben de çok beğendim, ama artık şu tupperware işine son verdim koliler doldu onlarla:)
salon saatim robin wood marka, oturma odası saatimle ikisini birlikte almıştım. Şimdi markafoniye baktım ama orada onları göremedim. Ben de markafoniden almıştım. Elime ulaşmaları öyle yoğun bir döneme denk gelmişti ki çok inceleyemeden kaldırdım. fotoğraf da elimde yok canım malesef. hatırladığım sadece aynalarının kenarları incecik bir metal ile çevrelenmiş. Yani direk cam değil bitiş yerleri
şuan limangoda da olması lazım canım. Biraz araştırıp hergünyeniürün.com dan daha uyguna bulunca oradan aldım :)
Benim çeyiz bitti sayılırr ama yine bişiler görüncee alıyorumm, evlilerin dedikleri tekşey evlendikten sonra çöp bilee almak istemiyomuşlarr ne alırsanızz evlenmeden tamamlayın diyolarr
Canım o saat şuan markofonide yok ama daha önce görmüştüm yine gelir muhtemelen, orta kısmıı pekii aynamı yoksa metalmii metal gibi duruyo onu hatırlıyormusun ??
Salon ve oturma odam için almayı düşündüğüm saatleri bugün aldım kızlar.
salon
bu da oturma odam için
Balayına giderken valizime koyarım diye aldıklarım
resimdeki etekler
Eki Görüntüle 362528
Eki Görüntüle 362529
üstler
Eki Görüntüle 362530
Eki Görüntüle 362531
Eki Görüntüle 362532
Eki Görüntüle 362533
elbisem
Eki Görüntüle 362534
bikiniye bayıldım, şimdi sıra ona uygun deniz terliğinde
Eki Görüntüle 362535
sanırım bu saatleri soruodu arkadaş
bende çok beğendim tam sorcaktım yazılanları okudum ikiside aynı marka dimi? bide markafoniden dimi?
fiyatlarını hatırlıomusun cnm?
bu arada çeyizin çokgüzel cnm daha öncede yorum yaptım sanırım ama yeni şeyler ekledikçe daha da güzelleşmiş..hepsini güle güle kullanın inş..
ne güzelmiş bunlar güle güle kullan canım balayı faslına geçtin ha çeyiz de bitti
canım güle güle kullan birşey soracaktım penyemood pijama takımından memnun musun? Modellerini çok beğeniyorum birkaç model var o kadar şıklar ki neredeyse dışarıda giyilecek modeller almak istiyorum ama hiçbir mağazada satılmıyor burda bildiğim netten alabilirim belki Eki Görüntüle 364410 mesela bunun pijama olduğuna inanamadımcanım ayrıca ütü masanı nerden kaça aldın benim ıvır zıvırdan en önemli o kaldı gibi.
maşaallah herşey mükemmel eksiksiz, güzel günlerde kullanın inş :)