Tifosi'nin çeyizi...

hepsi çok güzel:)

en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ne güzel, hepsini güle güle kullan :KK16:

soğan-sarımsak kapları, yumurta dilimleyici , patates kovası ayyy:KK52:

vişne benzeri çekirdek çıkarıcı aletin yok ama :)

gözüm korktu ne çok alınacak şey var daha :26:

çook teşekkürler:)
vişne çıkarıcıyı bi kaç sefer sepetime ekleyip çıkarmışlığım var. Sanki hemen evlenince reçel mi yapacam die:KK9:
bir başlayınca gerisi geliyor. Zaman kısıtlı değilse yaparsın canım aldıkça alası geliyor insanın.

tatlm askılarn sana ulaştımı nasıllarr:d
bende uzun zmandır takip ediorm da bunlaı en uygun yine evmanyada sanırm..zamanında çok sorun yaşadm evmanyadan ama yine çekler fln yaparlarsa ilk işim bunları almak olur:KK9:

bende uzun zmandır takip ediorm da bunlaı en uygun yine evmanyada sanırm..zamanında çok sorun yaşadm evmanyadan ama yine çekler fln yaparlarsa ilk işim bunları almak olur:KK9:

canım nişanlımın iş adresini vermiştim ben. Geldiler bir kaç gün önce ama kaç gündür unutuyoruz onu orada. Bakmadık daha. Bakınca yazarım:KK39:

nilcim;
kargolarıma günler sonra bugün baktım. İstediklerm eksiksiz olarak gelmiş. hem de iç içe iki koli içerisinde. Askıları da beğendim canım tavsiye edilir:KK66:

Süpürgeni yakından inceledim tek keilmeyle mükemmel ben de ondan alacağım net kararımı verdirten süpürge oldu :)) Güle güle kullan canım piyasada 800 resmen dediğin gibi :)

Süpürgeni yakından inceledim tek keilmeyle mükemmel ben de ondan alacağım net kararımı verdirten süpürge oldu :)) Güle güle kullan canım piyasada 800 resmen dediğin gibi :)

teşekkürler:) paket birkaç gün önce elimize ulaştı. Nihayet dün vakit bulup açabildim. O kadar çok beğendim ki makineye hayran kaldım. İnanılmaz kuvvetli ve çok şık. Tavsiye ederim canım. Çekiş gücü 440W.(alırken buna da çok dikkat etmiştim)

son çeyiz alışverişlerim;
misafir için tek kişilik nevresim takımı
1329854507365.jpg

ev terliği
$1329854564195.jpg
banyo lifi
$1329855315696.jpg
ve son olarak baya zaman önce alıp buraya koymayı unuttuğum tartım
132985457261.jpg

canım maşallah hepsi çok güzel bitmiştir herhalde çeyizin:KK9: yataş nevresimlerine bayıldım kaça aldığını öğrenebilirmiyim acaba? bire aynalı salon satin robinson markamı?

canım maşallah hepsi çok güzel bitmiştir herhalde çeyizin:KK9: yataş nevresimlerine bayıldım kaça aldığını öğrenebilirmiyim acaba? bire aynalı salon satin robinson markamı?

Evet canım sona yaklaştım. Artık sadece büyük eşyalar kaldı. Onların da kararını vermeye çalışıyoruz.
yataş kas nevresimlerini sanırım bir buçuk yıl kadar önce markafoniden almıştım. Beyazlı olanı 180-200 civarı, iki adet kare kırlentini ise 70 tl vererek almıştım.
pembe olanı da yine markafonideki aynı kampanyadan 250 civarı almıştım.
salon için aynalı saatim ise robin wood marka canım.

robin kısmını hatırlamışım gerisini sallamışım:KK9: bende istiyorum sanırım limagoya çok gelio bu marka takip edeyim:KK16:

robin kısmını hatırlamışım gerisini sallamışım:KK9: bende istiyorum sanırım limagoya çok gelio bu marka takip edeyim:KK16:

:) Limangoya çok sık olmakla birlikte Markafoni'ye de geliyor. hatta ben markafoniden aldım. takipte ol tatlım:KK51:

öf evlilikten işte bu kalabalık yüzünden kaçıyorum galiba.

yoo tatlım ya bunlar çok güzel kalabalıklar. İlk adımı attıktan sonra insan kendi istiyor daha da almak :)

Güle güle kullan canım son aldıklarını da her şey tamamlandı gibi :))

teşekkürler canım, büyükler dışında bir kaç eksik var daha:)

çeyize bir brabantia daha- ebebeyn banyo için ikili havlu kancası-mat
$1330021540543.jpg

çekirdek çıkarıcı:)
$1330022064895.jpg

tavuk makası
$1330021972705.jpg

mutfakta kullanmak için çok amaçlı makas
$1330021552183.jpg

güle güle kullan :nazar: benim merak ettiğim çekirdek çıkarıcı gerçekten çekirden çıkarıcı mı :KK9:

Son düzenleme:
Hepsi cok guzel gule gule agiz tadiyla kullanin insallah

amin, çok teşekkür ederim:KK19:

güle güle kullan :nazar: benim merak ettiğim çekirdek çıkarıcı gerçekten çekirden çıkarıcı mı :KK9:

umarım öyledir yoksa mutfakta kalabalıktan başka bir şey olmayacak. Bir yerde zeytinin de çekirdeğini çıkardığını okumuştum. hadi canım dedim kendi kendime, çok merak ediyorum çıkarabilecek mi? Yine de çok umutlanmamak lazım:KK9:

X