Tifosi'nin çeyizi...

güle güle kullan tifosicimmm:KK69:
hepsi çok şık yine her zmanki gibi..masa örtüsünü 260lık almıssın sanırm 12 kişilik yapıcaksn masayı peçetelerde 12 tane olms anladığıma göree:)

teşekkürler canım:)
masa örtüsü bu modelde sadece 260'lık vardı. aklımda da hep masa açılınca sereceğim bir şey olduğundan onu aldım canım.

çok zevklisiin geröekten harika parçalar var.
güle güle kullan:21:

Bugün bernardo'ya gittim ve planladıklarımı aldım kızlar. Bu arada, alışverişim içerisinde aralık sonunda aldığım çekleri de kullandım.
işte bugünkü bernardo alışverişlerim;
160x260 masa örtüm + organze runner + 3 adet 4'lü peçete (runner resimde görünmüyor ama tek kelimeyle "muhteşem":103:
1327691726813.jpg

Bardak setimdeki kırmızı şarap, beyaz şarap, meşrubat ve çay takımından 6'şar adet daha alarak 12 kişiliğe tamamladım ve kurtuldum bu işten. Bir tek viski bardaklarım 6 kişilik kaldı.Ona da gerek duymuyorum.
1327691970410.jpg

İki büyük boyu yazın almıştım bugün iki küçük boyunu alarak şamdan işini de tamamladım.
1327691745295.jpg
132769176259.jpg

İki takım 6'lı peçete halkası da aldım ama onun resmini internette bulamıyorum. Fotoğrafını çekince eklerim onu da.

Güle güle kullan canım hepsi çok güzel gerçekten :)

son aldığın cicişlerini de güle güle kullanmayı nasip etsin Rabbim,şamdanlara,sürahiye ve masa örtüsü takımına bayıldım:nazar:

tatlım sen tamamlamışsın artık çeyizini ya Allah güle güle kullanmatı nasip etsin inşallah::))))))))))))))))

son aldığın cicişlerini de güle güle kullanmayı nasip etsin Rabbim,şamdanlara,sürahiye ve masa örtüsü takımına bayıldım:nazar:

amin canım teşekkürler! :KK54:

tatlım sen tamamlamışsın artık çeyizini ya Allah güle güle kullanmatı nasip etsin inşallah::))))))))))))))))

evet canım artık çeyiz hazır. Bir tek alacağım büyük eşyalar kaldı :)

Her şey çok güzel. Sağlıkla mutlulukla kullanırsınız inşallah.

çok teşekkür ederiimm:KK71:

Taç'ın outlet mağazasından dün aldığım;
Çift kişilik çarşaf takımı (çarşaf + 2 yastık)
1327848279346.jpg

Tek kişilik çarşaf takkımı (çarşaf + 1 yastık)
132784829067.jpg

ve tek kişilik yastıklı battaniye
132784853962.jpg

mudodan aldıklarım;
2 adet oval servis tabağı
132784831262.jpg

2 adet pizza tabağı
1327848331174.jpg

ve karacadan aldığım 2 çukur kase
1327848302976.jpg

tifosicim taçın outletinden aldığın çarşaf takımlarının fiyatı ne acaba? ben misafir için 2 tane tek kişilik pike aldım da onlara uygun çarşaf ve yastık kılıfı istiyorum... güle güle kullan canım:KK34:

tifosicim taçın outletinden aldığın çarşaf takımlarının fiyatı ne acaba? ben misafir için 2 tane tek kişilik pike aldım da onlara uygun çarşaf ve yastık kılıfı istiyorum... güle güle kullan canım:KK34:

ben de misafir için aldım canım bunları, pikeler ile kullanıcam:) genelde hep lastikli çarşaf satıyorlar bunlar iyi denk geldi. gelen giden için çok çarşaf iyi oluyormuş da annem dedi.
iki kişilik olanı sanırım 28,9 tek kişilik olanı da 21,9 olması lazım canım öyle bişeydi.

güle güle güzel günlerde kullan canım.. heybeli çay bardakların çok hoşuma gitti. Bende koleksiyonunkilerden istiyorum ama çok pahalı sanırım bunları ona benzettim. Bu arada tahta kaşıklarını nettenmi aldın?

güle güle güzel günlerde kullan canım.. heybeli çay bardakların çok hoşuma gitti. Bende koleksiyonunkilerden istiyorum ama çok pahalı sanırım bunları ona benzettim. Bu arada tahta kaşıklarını nettenmi aldın?

teşekkürler tatlım.
heybelileri ben de çok seviyorum. Burda da bir kaç arkadaşta görüp beğendim. sağolsunlar sayelerinde haberim oldu. ama koleksiyonlardakiler daha pahalı olur. Ama zaten bunlar günlük sürekli kullanım. Evde en çok kırılan şeyler çay bardakları:) Ama daha özel zamanlarda kullanmak istiyorsan beğendiğini al derim canım:KK66:
tahta kaşıklardan iki çeşit var bir grup bambu die geçiyor, onu trendyoldan aldım markası esse.diğerleri ise (çok tek tek parça) onlar şimşir marka onları da gittigidiyordan bir satıcıdan almıştım. Umarım yardımcı olabilmişimdir:KK54:

canım son aldıklarını da Rabbım guzel gunlerde kullanmayı nasıp etsın ınsallah:KK16:

Bugün bernardo'ya gittim ve planladıklarımı aldım kızlar. Bu arada, alışverişim içerisinde aralık sonunda aldığım çekleri de kullandım.
işte bugünkü bernardo alışverişlerim;
160x260 masa örtüm + organze runner + 3 adet 4'lü peçete (runner resimde görünmüyor ama tek kelimeyle "muhteşem":103:
1327691726813.jpg

Bardak setimdeki kırmızı şarap, beyaz şarap, meşrubat ve çay takımından 6'şar adet daha alarak 12 kişiliğe tamamladım ve kurtuldum bu işten. Bir tek viski bardaklarım 6 kişilik kaldı.Ona da gerek duymuyorum.
1327691970410.jpg

İki büyük boyu yazın almıştım bugün iki küçük boyunu alarak şamdan işini de tamamladım.
1327691745295.jpg
132769176259.jpg

İki takım 6'lı peçete halkası da aldım ama onun resmini internette bulamıyorum. Fotoğrafını çekince eklerim onu da.

Canım masaörtüne ve peçetelerine bayıldımmm :KK69:
Güle Güle günlerde kullann...
peçeteleri öyle işlemeli mi göründüğü gibi ?

.

canım son aldıklarını da Rabbım guzel gunlerde kullanmayı nasıp etsın ınsallah:KK16:

teşekkürler canım inşallah sevdiklerimizde kullanırız hepimiz.:KK19:

Canım masaörtüne ve peçetelerine bayıldımmm :KK69:
Güle Güle günlerde kullann...
peçeteleri öyle işlemeli mi göründüğü gibi ?

.

teşekkür ederim canımmm:KK16:
peçeteler işlemeli aynen resimdeki gibi ama asıl gelsin de runnerını resimleyip koyacam ben en çok onu beğendim canım. İşlemeler bu resimlerde pek çıkmıyor ama gümüş renginde ve pırıl pırıl. Bernardoya giderken aklımda iki masa örtüsü vardı, bu ikinciydi ama görünce buna karar verdim.

teşekkürler canım inşallah sevdiklerimizde kullanırız hepimiz.:KK19:

teşekkür ederim canımmm:KK16:
peçeteler işlemeli aynen resimdeki gibi ama asıl gelsin de runnerını resimleyip koyacam ben en çok onu beğendim canım. İşlemeler bu resimlerde pek çıkmıyor ama gümüş renginde ve pırıl pırıl. Bernardoya giderken aklımda iki masa örtüsü vardı, bu ikinciydi ama görünce buna karar verdim.

ya bende bernardodan bunu almıştım krem olanını ama peçeteleri düz yani hiç deseni falan yok, satış danışmanını sordugumda bana bu masa örtüsüne sade giderdi flan dedi ama sonradan böyle işlemelileri gördükçe içime oturuyor, ama aldıgım örtüm de yemek takımıma o kadar uyumluki desenleri aynı, birde istanbul serisinin masa örtüsünü almıştım o yuzden şimdi bi daha almıyım diyorum ama galiba dayanamayıp böyle işlemeli bir takım yapıcam sonunda.. :KK31:

$Masa Örtüm.jpg

ya bende bernardodan bunu almıştım krem olanını ama peçeteleri düz yani hiç deseni falan yok, satış danışmanını sordugumda bana bu masa örtüsüne sade giderdi flan dedi ama sonradan böyle işlemelileri gördükçe içime oturuyor, ama aldıgım örtüm de yemek takımıma o kadar uyumluki desenleri aynı, birde istanbul serisinin masa örtüsünü almıştım o yuzden şimdi bi daha almıyım diyorum ama galiba dayanamayıp böyle işlemeli bir takım yapıcam sonunda.. :KK31:

Eki Görüntüle 336543

çok iyi anlıyorum canım seni. Bu işin sonu yok zaten ben de bernardoda öyle bir örtü gördüm kii, bayıldım. Adını bilmiyorum ama üstü dantel altı düz kumaş., Gelinlik gibi. ama işte onun da peçeteleri yok. Senin aldıkların da çok güzel bence uyumlu ise heleki. benim aldığım da yemek takımıma ve kafamdaki salona en uyumlu olandı. Yoksa bnm de aklım o masa örtüsünde kalmadı değil:nazar:

X