Tifosi'nin çeyizi...

Ay maşallah maşallah senin çeyizlerine hayranım. :KK69:

Özellikle şamdanlarına,masa örtüsüne,pecetelerine kısacası igneden ipliğe hepsi harika.

Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin :KK16:

Ay maşallah maşallah senin çeyizlerine hayranım. :KK69:

Özellikle şamdanlarına,masa örtüsüne,pecetelerine kısacası igneden ipliğe hepsi harika.

Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin :KK16:

aminn canım:KK16:
Güzel dileklerin ve beğenin içimi sıcacık etti. Çok teşekkürler.

tatlım sana bişe sorcam tüm aldıklarını ilk sayfaya nasıl ekliosun ben bulamadım bi türlü nasıl yapılcanıda

tatlım sana bişe sorcam tüm aldıklarını ilk sayfaya nasıl ekliosun ben bulamadım bi türlü nasıl yapılcanıda

açtığın konunun ilk mesajının altında mesaj düzenleme paneli var. ona tıkla canım. ordan o mesajı istediğin kadar düzenleyebiliyorsun.

Ya canım bişey sorcam.

Bu bernardodaki masa örtüsü peçetelikler runner takımmı yoksa ayrı ayrımı aldın?

Bide fiyatını ögrenebilirmiyim :)

Ya canım bişey sorcam.

Bu bernardodaki masa örtüsü peçetelikler runner takımmı yoksa ayrı ayrımı aldın?

Bide fiyatını ögrenebilirmiyim :)

her soruya hazırım canım sorabilirsin:)
onların hepsi ayrı ayrı istediğin adette alıyosun. mesela ben iki adet runner almak istiyordum ama bir adet olduğu için ellerinde bir tane aldım. mesela peçeteler 4'lü paket halinde istediğin kadar alıyorsun canım.
Runner:66
masa örtüsü:199
4'lü peçeteler x 3(12 kişilik):144

dün aldıklarım
daha önce aldığım bakliyatlar için kavanozların bir boy küçüğünden 6 adet paşabahçe kavanoz (şehriye, ince bulgur, irmik vs. koymak için)
1328115864764.jpg

ve 12 adet kahve yanına su bardağı
1328115890481.jpg

herşey çok güzel arkadaşım Allah ağız tadıyla huzurla kulanmayı nasip etsin inşallah.
benim çeyizime çok benziyor kek kalıpların hariç aynı diyebilirim.
Benim tencerelerimde ve düdüklü tenceremde hisar 2009 yılında 1200 lira verip aldım ve bin pişman oldum ilk kullanmamda daha o siyah hisar yazıları eridi yapış yapış üzerinde kaldı.Ve alt tarafları karardı sanki kızartma tenceresi havasına büründü inşallah seninkiler öyle olmaz

herşey çok güzel arkadaşım Allah ağız tadıyla huzurla kulanmayı nasip etsin inşallah.
benim çeyizime çok benziyor kek kalıpların hariç aynı diyebilirim.
Benim tencerelerimde ve düdüklü tenceremde hisar 2009 yılında 1200 lira verip aldım ve bin pişman oldum ilk kullanmamda daha o siyah hisar yazıları eridi yapış yapış üzerinde kaldı.Ve alt tarafları karardı sanki kızartma tenceresi havasına büründü inşallah seninkiler öyle olmaz

çok teşekkür ederim canım, demek ki zevklerimiz çok benzer:)
Ben de o tencereleri bir iki yıl önce aldım. Umarım aynı şey başıma gelmez çok üzülürüm. :KK50:

her soruya hazırım canım sorabilirsin:)
onların hepsi ayrı ayrı istediğin adette alıyosun. mesela ben iki adet runner almak istiyordum ama bir adet olduğu için ellerinde bir tane aldım. mesela peçeteler 4'lü paket halinde istediğin kadar alıyorsun canım.
Runner:66
masa örtüsü:199
4'lü peçeteler x 3(12 kişilik):144

Ah canım bu çok iyi oldu teşekkürler :KK69:

6 adet dordurma kaşığım
$1328810410937.jpg

şimdiden "ben nasıl sığacam bir gardroba iki kişi" diye düşünürken,
annem: "sen asla sığamazsın o dolaplara" dedi bu fikrimden habersizce.
Bunları almak şart olmuştu.
6 adet etek askısı
$1328810584440.jpg

12 adet gömlek askısı
$1328813239864.jpg

8 adet pantolon askısı
$1328810471358.jpg

6 adet dordurma kaşığım
Eki Görüntüle 343509

şimdiden "ben nasıl sığacam bir gardroba iki kişi" diye düşünürken,
annem: "sen asla sığamazsın o dolaplara" dedi bu fikrimden habersizce.
Bunları almak şart olmuştu.
6 adet etek askısı
Eki Görüntüle 343502

12 adet gömlek askısı
Eki Görüntüle 343496

8 adet pantolon askısı
Eki Görüntüle 343498

Canım hayırlı olsun Tchibodan mı aldın? Ben bir tane etek bir tane de pantolon askısı almak istiyorum tekrar. Güle güle kullan.

teşekkürler canımm. Bunlar evmanyadan. Orada ikili olarak 19,9 fiyatı. Çok daha uygun yani:KK8:

Evet canım daha uygun orda merak ettim ben de :) Güle güle kullan tekrardan Bu gömlek askılarına tshirtler badiler bluzlar her şeyi asarsın süper.

Son yaptığım çeyiz alışverişlerim;
ev telefonu
$132940815177.jpg
1329408282350.jpg

Şuan kullandığım elektrik süpürgem var. Ama 5 yıllını dolduruyor olması ve en önemlisi FC9225'i çook beğenmem beni bu alışverişe sürükledi.:KK52:
132940817965.jpg
1329408172474.jpg

ve saç kurutma makinesi
132940821029.jpg
1329408232900.jpg

Son yaptığım çeyiz alışverişlerim;
ev telefonu
Eki Görüntüle 348536
1329408282350.jpg

Şuan kullandığım elektrik süpürgem var. Ama 5 yıllını dolduruyor olması ve en önemlisi FC9225'i çook beğenmem beni bu alışverişe sürükledi.:KK52:
132940817965.jpg
1329408172474.jpg

ve saç kurutma makinesi
132940821029.jpg
1329408232900.jpg

Canım güle güle kullan süpürgeni ve saç kurutma makineni nerden aldın ben de philips ve özellikle remington tercih edeceğim çok kaliteli bir marka hayırlı olsun ve ne kadara aldığını da söylersen çok mutlu olacağım :)

Canım güle güle kullan süpürgeni ve saç kurutma makineni nerden aldın ben de philips ve özellikle remington tercih edeceğim çok kaliteli bir marka hayırlı olsun ve ne kadara aldığını da söylersen çok mutlu olacağım :)

çok teşekkürler canım:)
Süpürgede philips, kurutma makinesinde remington almak benim de planımdı. Nişanlımı Philips bayisine gönderim 800 küsür fiyat vermişler. Bozulursa gideceğim yer daha garanti olsun diye Salı günü gittim mağazaya almaya. Patron yokmuş. Alamadım, kızdım bunun için çarşıya gelmiştim diye. Eve gelince internetten aldım ben de. Pratikevden hem de 689TL'ye.
Saç kurutma makinemi araştırıp hızlıal.com'da aldım. Kargo ile 158 tl canım. Süpürgem henüz kargoya verilmemiş ama saç kurutma makinem bugün almıştım, hemen yola çıkmış bile:)

hepsi çok güzel:)

en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ne güzel, hepsini güle güle kullan :KK16:

soğan-sarımsak kapları, yumurta dilimleyici , patates kovası ayyy:KK52:

vişne benzeri çekirdek çıkarıcı aletin yok ama :)

gözüm korktu ne çok alınacak şey var daha :26:

hepsi çok güzel:)

en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ne güzel, hepsini güle güle kullan :KK16:

soğan-sarımsak kapları, yumurta dilimleyici , patates kovası ayyy:KK52:

vişne benzeri çekirdek çıkarıcı aletin yok ama :)

gözüm korktu ne çok alınacak şey var daha :26:

X