Tifosi'nin çeyizi...

çeyizinize ilk kez baktım. gerçekten güzel bir zevkin eseri.. maşallah çok güzeller bayıldım! güzel günlerde kullanın inşallah!

kas nevresim takımını internette hangi siteden aldınız? birde tost makineniz ne marka acaba?

teşekkür ediyorumm, baya bir emek harcadım seçerken ama seve seve yaptım. Beğenmenize sevindim.
kas nevresim takımlarımı markafoni ya da limangodan almıştım, sanırım markafoniydi.:26: tost makinem de kenwood marka.

tepsim

şekerliğim

çay tabaklarım- 12 adet aldım

cezve takımım

sürekli kullanmak için cezve takımım

inşallah hepsini çok sevdiğim aşkımla kullanıcaz.

tekrar meraba

nevresim takımlarına bayıldım özellikle sarevin mor olan damask desenlisi harika güle güle kullan cnm buarada yataş kas ın diğerlerinden ne gibi bi farkı var açıklarsan sevinirim.merak ettimde

tekrar meraba

nevresim takımlarına bayıldım özellikle sarevin mor olan damask desenlisi harika güle güle kullan cnm buarada yataş kas ın diğerlerinden ne gibi bi farkı var açıklarsan sevinirim.merak ettimde

teşekkür ederim cnm. ben de mor sarevi çok beğenerek aldım.çok şık görünüyor. yataş kasa gelince tarz olarak çok farklı olduğunu ifade etmiştim.Bir kişinin mutlaka kas serisinin en az bir tanesini çok beğeneceği düşünüyorum. O kadar güzel ve farklı modelleri var ki...

güle güle kullan cnm.ben bütün nevresim takımlarımı linensin indirim zamanında alıp stoklamıştım. belki 2 tane daha alırım onuda evime uygun seçerim diye bekletiyorum. kas serisine de bakıyım bari :)

güle güle kullan cnm.ben bütün nevresim takımlarımı linensin indirim zamanında alıp stoklamıştım. belki 2 tane daha alırım onuda evime uygun seçerim diye bekletiyorum. kas serisine de bakıyım bari :)

şimdiden almaz zamanı gelince bakarsın ki rafa kaldırmak zorunda kalmazsın cnm, her anlamda iyi olur

Son düzenleme:
Eşyaların çok güzel güle güle kullan.özellikle nevresimlerine bayıldım.

Çeyizlerinizi çok beğendim gerçekten mutlu günlerde kullanın, çok emek harcamışsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…