- 26 Şubat 2011
- 15
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çeyizinin hepsi çok güzel güzel günlerde kullan.Bende patates ve soğan kovalarına bayıldım onları nerden aldın söyleyebilir misin?
Güle güle kullan canım çok beğendim aldıklarını
herşeyin çok güzel bayıldım.
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin
kırmızı doğrama aparatını nerden ve ne kadara aldın acaba? bide soğan saklama kapların çok şirin onları da nerden aldığını söylersen sevinirim
bir tane kırmızı renkli renden vardı ondan bahsediyorum.nicerdicer deniyor ya ondan bahsettim
buarada soğan saklama kabını bugün carrefourdan aldım hemde 2 tl ye
ilk ve tek kullanışımda baş parmağımı kestim, oldukça kesici bir alet, kullandıkça seveceğimi ümit ediyorum. Eğer bu tarz şeyleri seviyorsan, salatalara vs. ilgin varsa çok iyi bir ürün.
ben almayayım,yoksa parmak kalmaz elimde :90: her yemek yapışımda ya bi yerimi keserim yada yakarım. Allah tan çok yemek yapmıorum. evlenince ne olcak bakalım :89:
teşekkür ederimm, ihtiyaç olabilecekleri almaya çalışıyorum canımgüzel olmuş canım...hem ihtiyacın olabilecekleri almışsın...güle güle kullan
selam, yataş-kas serisinden iki takım mı aldın çok pahalı onlar ama çok güzeller Allah iyi günlerde kullansın inşallah mutluca huzurluca
teşekkür ediyorum inşallah hepimiz mutlu huzurlu olalım...
iki modelini aldım kas serisinin. biraz pahalı ama piyasadakilerden tarz olarak çok farklı geldi bana.