Tifosi'nin çeyizi...

çeyizinin hepsi çok güzel güzel günlerde kullan.Bende patates ve soğan kovalarına bayıldım onları nerden aldın söyleyebilir misin?

çeyizinin hepsi çok güzel güzel günlerde kullan.Bende patates ve soğan kovalarına bayıldım onları nerden aldın söyleyebilir misin?

beğenmene sevindim
soğan patates kovalarım şifa marka. Limangodan ya da markafoniden almıştım, sanırım limangoydu:44:

kırmızı doğrama aparatını nerden ve ne kadara aldın acaba? bide soğan saklama kapların çok şirin onları da nerden aldığını söylersen sevinirim

herşeyin çok güzel bayıldım.
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin

kırmızı doğrama aparatını nerden ve ne kadara aldın acaba? bide soğan saklama kapların çok şirin onları da nerden aldığını söylersen sevinirim

amin, teşekkür ederim çok.
kırmızı doğrama aparatı dediğin pek anlayamadım, açıklar mısın? soğan saklama kaplarımı markafoni ya da limangodan aldım ama Migros gibi marketlerde de bulabilirsin.

bir tane kırmızı renkli renden vardı ondan bahsediyorum.nicerdicer deniyor ya ondan bahsettim
buarada soğan saklama kabını bugün carrefourdan aldım hemde 2 tl ye

bir tane kırmızı renkli renden vardı ondan bahsediyorum.nicerdicer deniyor ya ondan bahsettim
buarada soğan saklama kabını bugün carrefourdan aldım hemde 2 tl ye

tamamdır, pro v slicer dan bahsediyorsun. gittigidiyordan 90 tl ye almıştım. Çok kesicidir, çok çok dikkat et alıp da kullanırsan

ilk ve tek kullanışımda baş parmağımı kestim, oldukça kesici bir alet, kullandıkça seveceğimi ümit ediyorum. Eğer bu tarz şeyleri seviyorsan, salatalara vs. ilgin varsa çok iyi bir ürün.

ilk ve tek kullanışımda baş parmağımı kestim, oldukça kesici bir alet, kullandıkça seveceğimi ümit ediyorum. Eğer bu tarz şeyleri seviyorsan, salatalara vs. ilgin varsa çok iyi bir ürün.

ben almayayım,yoksa parmak kalmaz elimde :90: her yemek yapışımda ya bi yerimi keserim yada yakarım. Allah tan çok yemek yapmıorum. evlenince ne olcak bakalım :89:

ben almayayım,yoksa parmak kalmaz elimde :90: her yemek yapışımda ya bi yerimi keserim yada yakarım. Allah tan çok yemek yapmıorum. evlenince ne olcak bakalım :89:

her yemek yapışında kaza oluyorsa bu aletle düşünemiyorum

günlük yemek takımım
büyük salata kasesi

6 adet çorba kasesi

büyük kayık tabak

bu resimdeki üstteki tabak kayık olan tabak, diğer üçünden 6 şar tane aldım.

1 büyük salata kasesi
1 büyük kayık tabak
6 yemek tabağı
6 düz tabak
6 tatlı tabağı
6 çorba tabağı....26 parçalık takımımı kendim oluşturdum.

güzel olmuş canım...hem ihtiyacın olabilecekleri almışsın...güle güle kullan

gelelim nevresimlereee
taç- bambu nevresim takımım

sarev-saten

yataş -kas

ve iki adet dekoratif kırlent aldım

rich cotton- rainforce

days in colours- pikeli nevreseim takımı

istikbal- misafir için aldığım tek kişilik takım

selam, yataş-kas serisinden iki takım mı aldın çok pahalı onlar ama çok güzeller Allah iyi günlerde kullansın inşallah mutluca huzurluca

selam, yataş-kas serisinden iki takım mı aldın çok pahalı onlar ama çok güzeller Allah iyi günlerde kullansın inşallah mutluca huzurluca

teşekkür ediyorum inşallah hepimiz mutlu huzurlu olalım...
iki modelini aldım kas serisinin. biraz pahalı ama piyasadakilerden tarz olarak çok farklı geldi bana.

teşekkür ediyorum inşallah hepimiz mutlu huzurlu olalım...
iki modelini aldım kas serisinin. biraz pahalı ama piyasadakilerden tarz olarak çok farklı geldi bana.

kesinlikle katılıyorum bende bi internet sitesine indirimli gelince hiç düşünmeden almıştım, krem üzerine kırmızı çiçekli olanını.
iyi günlerde olsun inşallah:90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…