Senin bu dedeler tibet yapıyor herhalde.. hormonlar çalışmaya devam etmiş baksana..sen gel yeter ki canım 6 haziranda.zaten bir başlarsan açık falan bırakmazsın sen arada.bu arada söylemeden edemicem bana gittikçe ağır geliyor şu 2. ve 3. hareketama etkilerini duyuncada yapamadan edemiyorum ) bak violet afeti devran olmazsın diyorum kendime afeti devran diyince de bir şey daha geldi aklıma.evlendiğimizin ilk yılında eşim yaşlı bir amcayı hatta dedeyi arabaya almıştı gideceği yere kadar bırakmak için.ya dedesin di mi ne dese beğenirsiniz bu cenneti ikram kim diye soruyor eşime eşim ilk başta anlamadı ne dediğini.sonra anladı ama bir şeyde diyemedi yaşlı diye,arabadan inince yaşlı diye alıyorsun arabaya ama söylediğine bak şunun diyor yok böyle bir yurdum insanı ya...bir olay daha var komedi yine.üniversitedeyken arkadaşım otobüs beklerken bir ''dede'' kızım şu otobüs geldi mi diye sormuş o da yok gelmedi,derken bizim kızın otobüs gelmiş,dedeye benim otobüsüm gelmiş demiş.dede de ona şu dedeye bir öpücük ver de öyle git demiş şaşırmış bu dedeler.neyse konuyu dağıttım birden napim her yaşlıya güven olmuyor )
nerde kalmıştık tibette.bendeki hala o miskinlik hali geçmedi,sabah gözümü zor açıyorum gecede uyuyamıyorum,koyun tuvuk ne varsa sayıyorum tilkiler gelip hepsini yiyor yine uyku yok bende.eskiden uykum o kadar hafifti ki şimdi hiçbir şey duymuyorum.tibet bende narkoz etkisi yaptı sanırımve doyduğumu da bilmiyorum,zaten yemeyi seven bir insandım hepten oburiks oldum:131:ne olacak bu violetin hali bilmiyorum:111:
Selam kızlar nasıl gidiyor egzersizleriniz :)
O-oo bakıyorum da tibet yogası bensiz yapılmaya devam ediliyor.. İyi vallahi! E insanoğlu işte!
Az kaldı 6 Hazirana.. O gün 210.000 kere yaparak açığımı kapatmayı hedefliyorum..
Neyse anacım.. Siz devam edin yoganıza.. Ben de sütlü chai çayı içerek uzaktan seyrediyorum sizi..
Efendim?
Yo-ooo hiç ama hiç kıskanmıyorum
Anneye bak anneye!
Biz satırlarca bilgi okuyoruz.. Kadın zaten nirvanada!
Düzensizlikler normal.. Zaten çok sağlıklı düşünüyorsun.. Ne zaman doktora gideceğinin farkındasın.. Sevdim bunu..
Buyrun bir anne daha!
Hem kendine faydalı hem de tibet yogasının pazar payını arttırıyor..
Pardon! kediciğimin annesi hariç!
Sahiden de bravo hepsine!Ama kedinin annesi hariç.. biliyorum üst satırda da yazdım aynısnı.. yazmak istiyorum hep..
ke-di-nin an-ne-si ha-riç!
iç ses: sanırım ben sahiden bebeklik günlerime döndüm..
İyi haber!
Bak ben bile duygulandım şu anda..
Bravo sana!
6 haziranda bomba gibi aranızdayım.. tabii pimsiz bir bomba olarak geliyorum.. Malum başlangıç noktam 3! :111:
sen gel yeter ki canım 6 haziranda.zaten bir başlarsan açık falan bırakmazsın sen arada.bu arada söylemeden edemicem bana gittikçe ağır geliyor şu 2. ve 3. hareketama etkilerini duyuncada yapamadan edemiyorum ) bak violet afeti devran olmazsın diyorum kendime afeti devran diyince de bir şey daha geldi aklıma.evlendiğimizin ilk yılında eşim yaşlı bir amcayı hatta dedeyi arabaya almıştı gideceği yere kadar bırakmak için.ya dedesin di mi ne dese beğenirsiniz bu cenneti ikram kim diye soruyor eşime eşim ilk başta anlamadı ne dediğini.sonra anladı ama bir şeyde diyemedi yaşlı diye,arabadan inince yaşlı diye alıyorsun arabaya ama söylediğine bak şunun diyor yok böyle bir yurdum insanı ya...bir olay daha var komedi yine.üniversitedeyken arkadaşım otobüs beklerken bir ''dede'' kızım şu otobüs geldi mi diye sormuş o da yok gelmedi,derken bizim kızın otobüs gelmiş,dedeye benim otobüsüm gelmiş demiş.dede de ona şu dedeye bir öpücük ver de öyle git demiş şaşırmış bu dedeler.neyse konuyu dağıttım birden napim her yaşlıya güven olmuyor )
nerde kalmıştık tibette.bendeki hala o miskinlik hali geçmedi,sabah gözümü zor açıyorum gecede uyuyamıyorum,koyun tuvuk ne varsa sayıyorum tilkiler gelip hepsini yiyor yine uyku yok bende.eskiden uykum o kadar hafifti ki şimdi hiçbir şey duymuyorum.tibet bende narkoz etkisi yaptı sanırımve doyduğumu da bilmiyorum,zaten yemeyi seven bir insandım hepten oburiks oldum:131:ne olacak bu violetin hali bilmiyorum:111:
Selam kızlar nasıl gidiyor egzersizleriniz :)
Senin bu dedeler tibet yapıyor herhalde.. hormonlar çalışmaya devam etmiş baksana..
violetttcim akşamları kahve-çay içiyor musun? Sigara?
Sigara içiyorsan yatmadan 1 saat önce son olsun..
kahve-çay akşam içme.. Onun yerine bitki çayı iç.. Özelikle de melissa çayı denemeni rica ediyorum.. En azından dene, baktın fayda etmiyor, kaybedeceğin bir şey yok..
Yeme işini de ne kadar kaçırıyorsun bilmiyorum ama geceleri salatalık, yoğurt gibi şeyler atıştır.. Doyurur, şişkinlik yapar.. Abur cubur için de beyaz leblebi.. Şeker yüklenmemesi için meyveyi önermiyorum gece öğünlerinde..
(Ay önermiyorum dedim.. Uzman diyetisten profiteröl doktor Püsküüt)
Senin bu dedeler tibet yapıyor herhalde.. hormonlar çalışmaya devam etmiş baksana..
violetttcim akşamları kahve-çay içiyor musun? Sigara?
Sigara içiyorsan yatmadan 1 saat önce son olsun..
kahve-çay akşam içme.. Onun yerine bitki çayı iç.. Özelikle de melissa çayı denemeni rica ediyorum.. En azından dene, baktın fayda etmiyor, kaybedeceğin bir şey yok..
Yeme işini de ne kadar kaçırıyorsun bilmiyorum ama geceleri salatalık, yoğurt gibi şeyler atıştır.. Doyurur, şişkinlik yapar.. Abur cubur için de beyaz leblebi.. Şeker yüklenmemesi için meyveyi önermiyorum gece öğünlerinde..
(Ay önermiyorum dedim.. Uzman diyetisten profiteröl doktor Püsküüt)
1. hareketidemi bıraktın. Annem hala inat ediyor, yapmıyor. Yürüyüş yapıyormuş.Bu enerji nereden geliyor, sadece 1. harekettenmi acaba.
Bende de aynısı 2 ve 4 çok zor geliyor. 2'de özellikle zorlanıyorum. Hareketi bitirdikten sonra her seferinde tühhh keşke püsküüt'ün dediği gibi strech yapsaydım diyorum.4'e gelince bir ağırlık bir ağırlık. 5 en sevdiğim hareketti ama 4'ten sonra nasıl bitireceğim diye düşünüyorum. Ama durmak yok yola devam. 4 gün sonra 1 yılımı dolduruyorum. Yemeyi bende çok seviyorum, bu aralar benimde fena oburluğum tuttu. Ne olacak bu kedinin hali.
Fena değil, devam. Senin nasıl gidiyor. Gelişmeleri bekliyoruz.
Merhaba, profiteröl dr. Püsküüt hn. hep salatalık hep salatalık, meyve olmuyor, bazen cips, püskevit yemek istiyoruz. Başka ne önerirsiniz.Bende melisa içeyim bari, duruyor kenarda öylece. Gerçi benim gece uyku sorunum yok, ama sabah zor kalkıyorum. Bu ağırlıklada hareketleri yapmam zorlaşıyor. Senin yaptığın gibi biraz dolaşmak, birşeyler yapmak lazım aslında.
her hareketi 9 kez yapıyorum bu hafta yani dördüncü haftamdayım
şuana kadar gece 1 de de eve gelsem aslaaa aksatmadım
(buarada tibeti ben her akşam yatmadan yapıyorum )
bişey oldu bunu sizlerle paylaşmak istedim ........önemlimi önemsizmi olduguna siz karar verin .....
yaşım 34,5 ...........ben bu yaşıma kadar her adetimi 2 pedle bitirmiş bir kızım....bir gün kanamam olup ertesi gün abdest alıyodum.
başkalarına soyleyınce doktora gıtmem gerektıgını......önemli oldugunu soylemişlerdi
doktora gitmedim.........ama içten içe bir korku da vardı bende ........anne olamayacakmıyım acaba diye
bugun bu ayki adet imin 4.günü..........ikinci paket pedi açtım........:)
ben tibet hareketlerini 1 aydır yapıyorum............bununla bi ilgisi olabılırmı ?
yani vücut düzenini normale döndürmek le alakalı ??????????????
**********mutluyum*************
sen yine de doktora danış ama normale dönmüş olabilir..
belki sebebi kistti ya da başka bir şey, sen ipleri sağlam tut ve mutlu olmaya devam et :)
ayrıcaa violet ah o iştah olur ahhhh
hiç giremiyorum buraya ben artıksınavdır iştir güçtür kaynatıyorsunuz burda bensiz çok ayıp, özlemediniz mi hiç
bir şey daha ekleyip gidiyorum buralardannnnnn;
annecimin de adet döneminde bile aynı hareketlere devam etmesine rağmen kanaması kesilmek yerine artıyor...
ben ilk günümde hareketleri yapmıyorum düzenim değişecek diye korkuma, bu normal mi diye soracaktım ki arzu da benzer bir şey söylemişşş...
Hayır bırakır mıyım hiç? Bir tek onu yapabiliyorum zaten.. 21 kere dönüyorum, günlük sporum bitiyor..1. hareketidemi bıraktın. Annem hala inat ediyor, yapmıyor. Yürüyüş yapıyormuş.Bu enerji nereden geliyor, sadece 1. harekettenmi acaba.
Bende de aynısı 2 ve 4 çok zor geliyor. 2'de özellikle zorlanıyorum. Hareketi bitirdikten sonra her seferinde tühhh keşke püsküüt'ün dediği gibi strech yapsaydım diyorum.4'e gelince bir ağırlık bir ağırlık. 5 en sevdiğim hareketti ama 4'ten sonra nasıl bitireceğim diye düşünüyorum. Ama durmak yok yola devam. 4 gün sonra 1 yılımı dolduruyorum. Yemeyi bende çok seviyorum, bu aralar benimde fena oburluğum tuttu. Ne olacak bu kedinin hali.
Fena değil, devam. Senin nasıl gidiyor. Gelişmeleri bekliyoruz.
Merhaba, profiteröl dr. Püsküüt hn. hep salatalık hep salatalık, meyve olmuyor, bazen cips, püskevit yemek istiyoruz. Başka ne önerirsiniz.Bende melisa içeyim bari, duruyor kenarda öylece. Gerçi benim gece uyku sorunum yok, ama sabah zor kalkıyorum. Bu ağırlıklada hareketleri yapmam zorlaşıyor. Senin yaptığın gibi biraz dolaşmak, birşeyler yapmak lazım aslında.
Neticede hormon üretiminin düzene girdiği iddiası var.. İlintili olabilir.her hareketi 9 kez yapıyorum bu hafta yani dördüncü haftamdayım
bişey oldu bunu sizlerle paylaşmak istedim ........önemlimi önemsizmi olduguna siz karar verin .....
yaşım 34,5 ...........ben bu yaşıma kadar her adetimi 2 pedle bitirmiş bir kızım....bir gün kanamam olup ertesi gün abdest alıyodum.
başkalarına soyleyınce doktora gıtmem gerektıgını......önemli oldugunu soylemişlerdi
doktora gitmedim.........ama içten içe bir korku da vardı bende ........anne olamayacakmıyım acaba diye
ben tibet hareketlerini 1 aydır yapıyorum............bununla bi ilgisi olabılırmı ?
Bu zamana kadar olmamıştır ama beden her gün değişiyor.. Sen yine de dene lütfen.. Bircik tekcik güncük içmecik sadecik. Baktın etkisi olmadı sadece melissa önerimi denersin..evet canım çay kahve içiyorum ama hep içiyordum bu zamana kadar ve uykuma engel olmadı.melisa çayını da denerim canım tabi burada bulabilirsem küçük bir yer.eskiden o kadar çok bitki çayı ve yeşil çay içerdim ki,herhalde öğrenciydik ya acıktıkça demek ki çay içiyordumo zaman metabolizma daha iyi çalışıyordu şimdi ise 3 lü rakamlardayım yaşlanmak istemiyorum aslında her yaşın kendine göre bir güzelliği var ama kabullenmek zor oluyor yine de.napalim biz de tibet yapıyoruz zamanı geri döndürmek için:))
yeme konusunda hiç dikkat etmiyorum,kilom aşırı değil ama yaş ilerledikçe yemeye daha dikkat etmek gerekiyor sonuçta.
canım benim çok güzel bilgiler veriyorsun,en az bir diyetisyen kadarbugüne kadar bizden yardımlarını,bilgilerini esirgemeyen püsküüte kocaman bir alkış :119::119:
maşallah canım 1 yılı doldurmak hayal gibi benim için:)) bazen hareketlerin alternatifleri var ya onları mı yapsam diye düşünmüyor değilimkedicim biz böyle yemeye devam edersek yazın ne yapacağız artık kardeşim benimle tam dalga geçer.denizde bir balina gördüm sanki diyip duruyordu velet:125:
Özlemezler anacım.. beni de özlemediler boşver sen.. Bak bensiz yapmaya devam ediyorlar yogayı.. Bu kadar işte!sen yine de doktora danış ama normale dönmüş olabilir..
belki sebebi kistti ya da başka bir şey, sen ipleri sağlam tut ve mutlu olmaya devam et :)
hiç giremiyorum buraya ben artıksınavdır iştir güçtür kaynatıyorsunuz burda bensiz çok ayıp, özlemediniz mi hiç
annecimin de adet döneminde bile aynı hareketlere devam etmesine rağmen kanaması kesilmek yerine artıyor...
ben ilk günümde hareketleri yapmıyorum düzenim değişecek diye korkuma, bu normal mi diye soracaktım ki arzu da benzer bir şey söylemişşş...
Ben bu mesajı okumadım, görmedim.. Ama yine de nedense içimden dil çıkartmak geldi..ben 3 buçuk aydır yapıyorum ama sıkılmaya başladım(((
Hayır bırakır mıyım hiç? Bir tek onu yapabiliyorum zaten.. 21 kere dönüyorum, günlük sporum bitiyor..
Ayyy son zamanlarda takıldığım, keşfettiğim 3 yeni tat var. Hemen aktarıyorum efem..
1- Karışık meyve doğra. Yoğurdu limonla sulandır. Dök üstüne.. Serp tarçını.. Ekle bir kaç kuruyemiş.. ya da müsli.
2- Yeşil salata, kırmızı biber doğra, lor peyniri ile mıncıkla.. ama lorun markası önemli.. tahsi... boşluğu doldur işte.
3- Mor marul, meksika fasulyesi, taze soğan, didiklenmiş tavuk göğüs, sızma, sumak
Afiyet olsun efem..
her hareketi 9 kez yapıyorum bu hafta yani dördüncü haftamdayım
maşallah canım 1 yılı doldurmak hayal gibi benim için:)) bazen hareketlerin alternatifleri var ya onları mı yapsam diye düşünmüyor değilimkedicim biz böyle yemeye devam edersek yazın ne yapacağız artık kardeşim benimle tam dalga geçer.denizde bir balina gördüm sanki diyip duruyordu velet:125:
sen yine de doktora danış ama normale dönmüş olabilir..
ben 3 buçuk aydır yapıyorum ama sıkılmaya başladım(((
Hayır bırakır mıyım hiç? Bir tek onu yapabiliyorum zaten.. 21 kere dönüyorum, günlük sporum bitiyor..
Ayyy son zamanlarda takıldığım, keşfettiğim 3 yeni tat var. Hemen aktarıyorum efem..
1- Karışık meyve doğra. Yoğurdu limonla sulandır. Dök üstüne.. Serp tarçını.. Ekle bir kaç kuruyemiş.. ya da müsli.
2- Yeşil salata, kırmızı biber doğra, lor peyniri ile mıncıkla.. ama lorun markası önemli.. tahsi... boşluğu doldur işte.
3- Mor marul, meksika fasulyesi, taze soğan, didiklenmiş tavuk göğüs, sızma, sumak
Afiyet olsun efem..
Neticede hormon üretiminin düzene girdiği iddiası var.. İlintili olabilir.
"Olan" dan çıkıp "olması gerekene" ulaşılan bir yolculuk olduğunu düşünüyorum tibet yogasının..
Bu zamana kadar olmamıştır ama beden her gün değişiyor.. Sen yine de dene lütfen.. Bircik tekcik güncük içmecik sadecik. Baktın etkisi olmadı sadece melissa önerimi denersin..
Ay utandım ben şimdi..
Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim..Ne mutlu bana..
Kardeşin de az şaklaban değilmiş hani.. Ham yapar seni o balina ona göre, diyesim geldi..
Özlemezler anacım.. beni de özlemediler boşver sen.. Bak bensiz yapmaya devam ediyorlar yogayı.. Bu kadar işte!
Ben bu mesajı okumadım, görmedim.. Ama yine de nedense içimden dil çıkartmak geldi..
hmmmmmh mamalar leziz...
ben tibetle birlikte akşam yemeğinde ekmeği kesip 4kilo verdim bu arada
alıntı yapmadım unutmuşum ama olumsuz düşünürsen ya da iyiliğe kendini açmazsan, yeniliğe izin vermezsen olmaz be canım zaten...
yoga bu...
önce olumlu her şeye izin vermekle başlar, sonra yogayı sevmekle...
hadi çabala biraz :)
kızlar 15. tekrardayımm..2 gun yapamadım..ne yapayımm ?
Merhaba arkadaslar,adim Nazan.Uzun zamandir siteye üye oldugum halde bir türlü forumlara katilmak kismet olmamisti.gecenlerde gooogle da arama yaparken sizin bu forumunuzu buldum ve bircok sayfayi okudum.Gecen haftadan beri bende yapiyorum yoga.dün 5.tekraralara basladim hatta.Daha cok yeni gerci ama genede degisiklik var mi diye kendimi dinliyorum sürekli :) bendeki tek degisiklik asiri derecede sinirliyim,yok böyle birsey.ya sadece bir tesadüf yada tibetin bana yan etkisi bu :)
Ya birde arkadaslar ilk hareketi nasil basariyorsunuz?özelliklede 21.tekrarinda olanlar,ben hayal bile edemiyorum,basim cok kötü dönüyor benim.var mi bana vereceginiz tavsiyeler?
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?