Merhaba öncelikle şunu belirteyim daha konunun sonuna gelmedim her sayfayı tektek okuyorum bu arada annemle birlikte başladık yapmaya 4 gün oldu ancak bugün farkettim krem surmedigim halde surmusum gibi parlak cildim ve adet olcam birkaç güne yinede yüzüm cok güzel görünüyor ki normalde bu dönem cirkinlesirim yanısıra ben sadece 4. Harekette zorlanıyorum dün gece omuz ve kollarimin agrisindan zor uyudum velhasıl neden sana cevaben yazdım çünkü bende 12 yıldır artrit hastasıyım bnmde tam tersi ellerim hariç tüm vücudum değişik değişik bölgelerden tutulurdu ağrılarının tekrar ortaya çıkmasını ki ben buna hortlatmak diyorum tibet 5lisine baglamissin ancak bu hastalığın en buyuk özelliklerinden biri uzun zaman ortadan kaybolup kendini unutturmasi ve zaman sonra küçük ataklarla yeniden ortaya cikmasidir malesef bu kronik olay ömür boyu bi var bi yok seyirde bizimle olacak bnm 3-4 yıldır hiç ağrım olmadı ilacı bıraktım kafama göre sonra bu sene tekrar canlandı ve ilk defa ellerimde oldu şimdi iki aylık kortizon tedavisindeyim bitiyor haftaya duruma bakmak ilaca başlamak vs kontrole gitcem yani ışte boyleeeeee anlatmadan gecemedim kusura bakmadin umarım
ah o baş ağrısı püsküüt ah o baş ağrısı...
şu an bile alnımı sıkıyorlar sanki...
Hareketleri düzenli olarak yapan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum.
Regl dönemlerinizde 2. ve 4. hareketleri tavsiye edilen diğer hareketlerle değiştiriyor musunuz? Yoksa aynen devam mı ediyorsunuz?
baş ağrısı olması şart mı??? yani ben ikinci haftamdayım ama baş ağrısı gibi bir şikayetim yok.. idrarda koyuluk yada koku yok.... :44:
baş ağrısı olması şart mı??? yani ben ikinci haftamdayım ama baş ağrısı gibi bir şikayetim yok.. idrarda koyuluk yada koku yok.... :44:
Benim regl bitti kactan baslayacagimi bilemedim.5.tekrardan baslayayim yine.5 te kalmistim cunki
İlk sayfada belirtilmemiş. 10 hafta sonunda 21 tekrardan sonra arttırma olmuyor sanırım. Değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?