Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kedicim,
2.harekette zorlandığını söylemiştin..
Bu hafta 21.tekrarımdayım ben.. Boyun kaslarım ağrıyor 2.hareketi yaparken.. Aralarda 3-5 saniyelik birkaç mola alarak devam edebiliyorum.. Sen hangi açıdan zorlanıyordun bu harekette?
Bu arada 2.kitabı hala okuyamadım ben.. Bir ara başladım.. 22 sayfa okudum orada kaldı. Bir an önce okumam lazım.. Sanki okuyunca daha iyi olacak gibi hissediyorum. :44:
kedicim,
2.harekette zorlandığını söylemiştin..
Bu hafta 21.tekrarımdayım ben.. Boyun kaslarım ağrıyor 2.hareketi yaparken.. Aralarda 3-5 saniyelik birkaç mola alarak devam edebiliyorum.. Sen hangi açıdan zorlanıyordun bu harekette?
Bu arada 2.kitabı hala okuyamadım ben.. Bir ara başladım.. 22 sayfa okudum orada kaldı. Bir an önce okumam lazım.. Sanki okuyunca daha iyi olacak gibi hissediyorum. :44:
Öncelikle Tibet yogasının hastalığınıza olumlu yönde etki etmesini diliyorum..
Benim de düzenli olarak sağım solum ağrır.. Senelerdir böyledir.. Bir gece ayak bileğim ağrır, bir gece boynum vs.. Tibete başladığımda ilk hafta üst sırt ve üt kol bölgem ağrıdı.. İkinci hafta üst üste deli gibi bir baş ağrısı..
Bu hafta 21 tekrardayım.. Ve o zamandan bu zamana hiçbir ağrı yok! Çok ama çok enteresan!
Gelelim 4.harekette zorlanmanıza..
1- 3.hareket bitince bir stretch hareketi yapın (shell stretch olabilir) ve 4. harekete öyle başlayın.
2- Kaygan eşofman giyin. Ya da laminant parke üzerinde yapın.
3- Ayaklarınız arasındaki açıklığın 30 cm olmasına dikkat edin.
4- Ayaklarınızın topuğuna basarken poponuzu kaydırarak kalkın böylece kollarınıza binen ağırlık azalacak.
Sonra zaten zamanla alıştığınızı göreceksiniz.
Kızlar tibeti bıraktım ben. Hatırlarsanız bir kitap aldığımı söylemiştim yoga ile ilgili. 30 dk lık program hazırladım. 4 gündür onu yapıyorum. Tibetten daha iyi geldi. 4 gündür kuş gibiyim
Bilgiler için çok teşekkürler bnmde ilk haftam bitiyor ilk günler müthiş sırt omuz ve kol ağrılarım oldu şimdi daha iyiyim birde 4. Hareketi mümkün değil yapamıyorum 2. Kitabı alicam ınş. Orda ısınma alternatif hareketlerde varmış gerci suan regl donemindeyim 3 tekrar az geliyor sabırla beklesemmi yoksa sabah akşamı yapsam acaba?
aaaa neden bıraktın, araya bu hareketleri de sıkıştır.
sabah tıbet yapmak çok iyi gelıyor. esnıyorsun kaslar acılıyor.:)
bir şey soracağım kızlar kızlar :13:
şimdiye kadar ne spor yapsam yapayım, hangi hareketi eklersem ekleyeyim çıkarırsam çıkarayım spora başladıktan 2hafta sora popom tombikleşiyor ya
hadi sıkılaşıyor ya da kas oluyor desem biliyorsunuz kas olması için yağ olmaması gerekiyor bölgede, e popo bu nası yağ olmasın
şimdiye kadar her spor girişimimde böyle oldu, popo ve üst bacak sıkılaştı evet ama genişledi...
neden olabilir??
Kitapta okumuştum çakralar fazla çalıştığında ters etki yapıyormuş. Sürekli sayı artıyor ya ondan fazla gelir diye düşündüm. Bırakmayı istemiyorum aslında. 30 dk lık programın sonuna sabit 5 tekrar olarak da ekleyebilirim. Bu çakraların fazla çalışması hakkında bir bilgin var mı canım?
o zaman sporu bırakıyorum
bugün efor sarfetmem gereken bir yerdeydim ve gün boyu hiç yorulmadım
bir şey daha soracaktım, kedi söylemişti sanırım bilek güçlendirme hareketlerini?
bileklerim benim de çok zorlanıyor ağrı yapıyor da, o hareketleri aradım bulamadım ben de öğrenebilir miyim zahmet olmazsa? :)