- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.072
- 1.123
Mensturasyon döneminde 2. ve 4. hareketler yerine önerilenleri mi yaptın? Yoksa aynı konfigürasyonu devam mı ettirdin?bende vitiligo hastasıyım..sence buna da iyi gelir mii
bu arada 5 tekrar 3.gündeyim..uykuyu cok seven ben nomale döndüm.üstelik 1 haftadır hasta olup gece rahat uyuyamadıgım halde sabah dinç uyanıyorum..
bir şey daha sorucam arkadaslar.ben bu ay regl olmadım..ve hala bir belirti yok..etkisi olabilir mi ?
Eğer aynen devam ettiysen etkilemiş olma olasılığı var..
İnsan elbette bütün iyi etkileri görmek istiyor..Ben öyle yağlı yiyecekler abur cuburlar yemedim ama.Hepimizde aynı durum olduğuna göre gerçekten etki ediyo.İçten içe güzelleşmeye başlıyoruz hem ruhsal hemde bedenen temizleniyoruz ve arınıyoruz demekki.
İnşallah cnm iyi gelir çünkü daha ilk haftada bile daha pozitif,sakin,enerjik oluyo insan uykuya bile iyi geliyo.Benim gibi tembel üşengeç uykucu birini bile ayağa kaldırdığına göre.Tüm bu pozitif durumlar olursa hem ruhsal hem beden olarak vitiligoyada iyi geleceğine inanıyorum ben.Çünkü vitiligonun en büyük tedavisi moral pozitif olmak.
Olabilir çünkü hormonlarada etki ediyo direkt olarak.
Ama eğri oturup doğru konulaşım..
Bence; sırf bu enerji için bu yoga yapılır arkadaşlar!
Bitmek bilmeyen bir enerji, kötü olaylardan çabuk sıyrılma, kendini gün boyu dinç hissetmek!
Bunca yıldır spor yaparım görmedim böylesini!
Herkese yalvaracak boyuta geldim.. N'olur Tibet yogası yapın, n'olur diye..
Neyseki kocam da başladı.. Onun da şaka maka bu Perşembe 2.haftası bitiyor.. Şimdilik "enerji doluyum" yorumları yapıyor.. İlave şeyler olursa paylaşacağım mutlaka..