Namaste,
El yogası

Sanırım istemekle ilintili her şey.. İstemek ve sonuç alınacağına inanmakla.. Yoga ve meditasyon bir şekilde hep ilgimi çekti. Kapıları aralamaya başladık bakalım..
kedicim senden bir ricam var.. Aramızda en kıdemlimiz sensin.. 9 aydır yapıyorum, demiştin. Bu çok uzun bir süre.. Bir sürü fayda gördüğüne eminim. Belki kanıksadın bilemiyorum ama başından bu yana neler oldu bir derleyip toparlayıp yazar mısın?.
Ben de yazmayı düşünüyorum böyle bir mesajı. Faydamız dokunabilir yeni başlayanlara.. Eğer isersen tabii.. Genelde konuşuyoruz ama dağınık mesajlar halinde oluyor...
Bu mantra işi özellikle benim öfke kontrol problemim için etkili olsun, istiyorum. Vicdanen ve kanunen serbest olsa önüme geleni vuracam, o haldeyim yani..
Bak güzel oldu bu.. Aklımızda dursun. Mantıklı. Gerçek oksijeni bütün hücrelerine gönderip üstüne çakra açmak.. Güzel..
Evet 5 hafta oldu başlayalı.
Diyetisyene gitmedim, gidemem.. Kişilik uygun değil.
Yediklerime dikkat edip, şaşırtmacalar yapıyorum..
Ben cevap verene kadar kedicim eklemiş dönüşüm hareketlerini..
Hepimiz farklı etkiler görüyoruz.. Eşiniz de fayda görüyor demek ki, ne güzel..

Aynı sohbetler bizde de dönüyor.. Henüz okuma aşamasında bizim bilgin.
Süper haber!
Duş şart değil sadece öneri. Ayrıca duş yerine ıslak havluyla vücudu ovalamak da olabilir deniyor kitapta.
Amaç kan dolaşımını hızlandırmak neticede..
Henüz ben de uygulamıyorum.. Kedinin dediği gibi havalar ısınınca el mahkum olacak.. Rahatsız edici bir terleme yok çünkü.. Ateş basması gibi vücut ısısının yükselmesi var ama ter yok.. Olursa el mahkum zaten..