Şu yüz yogasıyla ilgili birsürü video toplamıştım, ama zor geldi. 1-2 tane genel hareket olsa. Çok istiyordum yapmayı. Neler yapıyorsun, video varmı?
Bende 2011 de galiba, evde 6 ay kadar yaptım, bir güzel zayıfladım, yediklerime çok dikkat ediyordum. Hatta akşam ekmek yemeyi bu sayede bıraktım. Artık akşam yemeğinde ekmek olmasa da olur, aramıyorum hiç, ekmek arası şeyler hariç.
Sonra bıraktım, tabii o ara baya zayıflamışım, dudak kenarlarımda çizgi oldu. Evde artık pilates yapmam, ben hareketlerimi buldum.
Ek olarak 1-2 hareket yaparım belki. Hani çizdiğim Cin Ali vardıya onu arada yapıyorum, birde şınav pozisyonunda bacağımı yandan karnıma doğru çekiyorum. Göbek, bel için. Zaten kalabalıktan da hoşlanmıyorum, bu hareketler süper oldu.
Bende tekrar baktım, galiba körlük olmuş o sırada, aceleyle izleyince, sırt ile aslında paralel duruyor ama hafif yaklaştırıyor, ben iyice yapıştırmaya çalışıyordum.
Hala gülüyorum. Birisi görse deli der.
Eki Görüntüle 641646
1 hafta bekle, belki daha iyi anlarsın. Mesela bende öyle çok farkedilir enerji yok. Sadece etkilenme olacağını zannetmiyorum. İnşallah tibet'in etkileridir.
Bol bol su içiyormuşsun, iyi temizleniyorsun. Birde ben içsem düzgün, suyun tadını pek sevmiyorum. Hatırlamışken gidip içeyim.