kızlar bende c.tesi 17 ye geçtim 1.2.3....derken 17 ye gelince nefes nefese kalıyorummm ve 18 olsaymış yapamazmışım diyorumşu 2. hareket bunalıma sokuyor beni hala. ama şunu iyice farkettim ki vücudum gitgide sıkılaşmaya başlıyor. özellikle 4. harekette masa pozisyonundayken bacaklarınızı iyice sıkın, evet zor oluyor ama çok etkili özellikle selilütlere ben başlarda sıkmıyordum, burayı okuyunca sıkmaya başladım... neyse şimdilik gelişmeler öyle
kızlar bende c.tesi 17 ye geçtim 1.2.3....derken 17 ye gelince nefes nefese kalıyorummm ve 18 olsaymış yapamazmışım diyorumşu 2. hareket bunalıma sokuyor beni hala. ama şunu iyice farkettim ki vücudum gitgide sıkılaşmaya başlıyor. özellikle 4. harekette masa pozisyonundayken bacaklarınızı iyice sıkın, evet zor oluyor ama çok etkili özellikle selilütlere ben başlarda sıkmıyordum, burayı okuyunca sıkmaya başladım... neyse şimdilik gelişmeler öyle
Gelişmeler güzel, tebrikler..
Kasları sıkma işi dediğiniz gibi hem 4.harekette hem de 5.hareketin en alt ve en üst seviyesinde yapılmalı.. Sahiden de zorlaştırıyor.
Ben de beşlik tekrarımdayım bu hafta. Önceden 7' ye kadar çıkmıştım ama sonra bırakmıştım. Annemle birlikte yapıyoruz şimdi. Daha ikimiz de gözle görülebilir bir fark hissetmedik. Gelişmeleri sizinle de paylaşırım zamanla :)
Benimki çok hevesli :) saçında bir ya da iki tel beyaz saç ya var ya yok ; ama yapanların beyaz saçları siyaha dönmüş dedim, "Aaa çabuk bana da göster." dedi. Bu dünyaya kazık çakıcaz biz analı kızlı
3 haftasındayken düzenli olarak yaşadığım omuz ve üst sırt ağrıları, 5 haftasının 2.gününde tamamen kayboldu.
Demek ki ısrarla devam etmek lazım..
Bu arada 2.kitap çok daha güzel. Bu yogayı uygulayanların mutlaka edinmeleri gerektiğini düşünüyorum.
----
2. kitap daha ayrıntılı. Daha önce de söylediğin gibi okuyorum ama unutuyorum hep, tekrar tekrar okumak gerekiyor. Benim omuzumda ağrılar var hala kurtulamadım. Galiba çok fazla bilgisayar başında durmaktan oluyor.
Haklısın, başucu / elaltı kitabı gibi görmek lazım sanırım..
Özellikle masa başında dik oturmaya dikkat etmelisin.. Belin ve boynun aynı çizgide durmalı.. Omuzları parantezvari içe kapatarak ve öne yığılarak oturuyorsan ağrı kaçınılmaz olur. Hem de sonraki yıllarda göbeklenmeye doğru yol almaya başlarsın..
Şu anda içimden bir ses omuzlarını içe değil de dışarı doğru döndürdüğünü söylüyor..
Dik durmakta çok zorlanıyorum. Arada şöyle bir aşağıya kaykılıyorum sandalyede.Arada omuzları dışarı döndürüyorum ama yine içe dönüyor sanki. Göbek bende şimdiden var. Ama çok fazla yememe rağmen, önceki gibi aşırı şişmiyor. Hareketlerin etkisi var galiba bunda. Yediklerime daha iyi dikkat etsem daha iyi sonuç alabilirim belki göbekle ilgili. Oburum ben.
Selam kızlar. Ben defalarca başladım ve sonra çeşitli nedenlerle bıraktım. 2 kere 21 harekete kadar çıktım ama devamını getiremedim bir türlü.
Olumlu bir çok etkisini gördüm. Ve yeniden başladım hareketlere. Bugün ilk günüm. Herzamanki gibi hemen baş ağrısı yaptı. 1 hafta dayanacağız artık.
2. hafta ağrı geçiyor. İnşaallah bu defa bırakmamaya kararlıyım. Herkese iyi çalışmalar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?