- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
- 248
epey olmuş senin yaa. bilmiyorum ben o zamana çıkarmıyım hamilelik düşünüyorum. hamileyken de yapmayı istiyorum aslında kitapta birinin hamileyken de bazı hareketleri yapmaya devam ettiği yazıyodu. sen nasıl etkiler gördün peki. bu kadar istikrarlı devam ettiğine göre etkilerinden memnunsun demi. ben çok üşengecimdir aslında bir çok kere spora başladım bıraktım ilk defa hiç aksatmadan ilerliyorum. bakalım ne zamana kadar gider. bırakmak istemiyorum. benim etrafımda hiç bilen yok bu hareketleri. ben bahsedince de gülüyorlar. pek inanan yok maalesef..
Aslında bende farkedebildiğim fazla bir etki olmadı, daha önceki sayfalarda da yazmıştım. İltihabım ortaya çıktı. Başka da hatırladığım bir etki yok. Ramazan da kilo vermiştim, çok yememe rağmen aşırı kilo almadım, sadece 1 kilo aldım. 47,5-47,6'dan 48,5-48.6 değişiyor bu kilodayım. Belki hareketleri yapmasam 50 kiloyu bulurdum, çünkü akşamları sürekli birşeyler yiyorum. Ama hareketleri ısrarla yapmaktaki amacım şu an olmasa da ileride kesinlikle etkisini göreceğime inanmam. Çevremde yapanlar var. Bir kere bel ve sırt ağrılarından kurtuldular, saçları çıktı ve çıkan yerlerde beyaz yerine sarılar çıkmaya başlamış. Benim yaşım onlara göre küçük olduğu için herhalde, ben şu an gayet sağlıklıyım, onun için hemen etkisini göremedim diyorum, diyorlar.
Benim çevremde duyanların çoğu gülüp geçiyor, inansalarda uğraşmak istemiyorlar maalesef.
Son düzenleme: