herkeste farklı etki gösteriyor malesef
etkileri bırakınca daha çok hissediliyor,ben ayinleri yaparken ağrısız regli geçirirdim,bırakınca ağrılı olmaya başladı mesela,akıntı yoktu yine başladı yani tuhaf ama çok etkili :)
Selam arkadaşlar bu konunun yeniden canlanmasına çok sevindim. Ben Tibet'le yeni tanıştım malesef . Burayı okuyarak haberdar oldum yaklaşık 4 hafta önce. Çok ilgimi çekti ve hemen kitaplarını aldım okudum. Kitaptaki gelişmeler insanı şaşırtıyor. Ben de şu an 9 yapıyorum ama gelişme hissettiğim pek bir belirti yok ya da ben farkında değilim henüz. Yalnız bir süre vajinit mantar durumum oldu. Bir de sabahları 6 gibi dinç bir şekilde uyanıyorum. Bilmiyorum ki Tibet'ten mi? Ama bir aksilik çıkmazsa devam edeceğim. Lütfen topiği devam ettirelim :)
teşekkür ederim kedi83 :) evet topiği okuduğumda aynı problemlerin yaşandığını gördüm. bir de bahsettikleri baş dönmesini de yeni yeni yaşamaya başladım. ara ara oluyo kısa sürüyo. hiç baş dönmesi yaşamadığım için garip geliyo. ah bi de beyazlarım siyaha dönse daha ne isterim :) bundan sonra ben de buradayım merak etme
selam kedi83 nasılsın? epeydir giremedim ben. sen ne zamandır yapıyosun bu egzersizleri 21 mi yapıyosun. ben şu an 11 deyim 2. hareket zorlamaya başladı baya.
kitabını ilk kez bulduğumda lisedeydim o zamanlar baya heves edip başlamıştım ve kendimi hiç hissetmediğim kadar iyi hissediyordum ama malesef tembellik edip bıraktım şimdi üniversite 3 e gidiyorum bu süre içinde sürekli başlayıp bıraktım bir kez aksatınca toptan bırakıyorum malesef hastalık gibi durumlar yüzünden bırakıp tekrar başlayamıyorum uzun süremotivasyon çok önemli eminim benim gibi olan birçok kişi vardır:) buraya yazarsam belki bu sefer başlar ve bırakmam diye düşündüm:) başlamayı düşünenlere de kesinlikle tavsiye ederim yaptığım zamanlar sanki daha bir güzelleşiyorum saçlarım filan gürleşiyo gibi geliyo bana ama en önemlisi enerji veriyo çok az bi uykuyla bile enerjik olabiliyordum ama üşengeçliğim yüzünden başlayamadım gitti burda kendime SÖZ VERİYORUM başlıycam artık ve mümkünse bırakmıycam :)))
İyiyim, teşekkür ederim, sen nasılsın. 7 aydır yapıyorum. 21 yapıyorum. Akşama aldım hareketleri, 2. hareket beni de hala zorluyor.
kitabını ilk kez bulduğumda lisedeydim o zamanlar baya heves edip başlamıştım ve kendimi hiç hissetmediğim kadar iyi hissediyordum ama malesef tembellik edip bıraktım şimdi üniversite 3 e gidiyorum bu süre içinde sürekli başlayıp bıraktım bir kez aksatınca toptan bırakıyorum malesef hastalık gibi durumlar yüzünden bırakıp tekrar başlayamıyorum uzun süremotivasyon çok önemli eminim benim gibi olan birçok kişi vardır:) buraya yazarsam belki bu sefer başlar ve bırakmam diye düşündüm:) başlamayı düşünenlere de kesinlikle tavsiye ederim yaptığım zamanlar sanki daha bir güzelleşiyorum saçlarım filan gürleşiyo gibi geliyo bana ama en önemlisi enerji veriyo çok az bi uykuyla bile enerjik olabiliyordum ama üşengeçliğim yüzünden başlayamadım gitti burda kendime SÖZ VERİYORUM başlıycam artık ve mümkünse bırakmıycam :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?