selam kızlar
daha önceden forumda mesajlarımı paylaşıyordum, 13 ya da 15 tekrar yaparken bir anda bıraktım, araya yaz tatili girince devam edemedim.kasımın 22 sinde yeniden başladım şu an 9 tekrar yapıyorum,
Mayıs ayında başladığım zaman her tekrarda bi acayip oluyodum, yani şiddetli baş ağrıları, kas ağrıları, bi sürü şey. ama bu sefer sadece ilkbaşladığım 3 gün başım ağrıdı, sonra hiç bişey olmadı. ama etkilerini hissediyorum,temizlendiğimi hissediyorum. bu defa ağrı olmamasının nedeni şu olabilir; sanırım bedenim daha önceden tecrübeli olduğu için bu kez yadırgamadı çakraların açılmasını
kaçakkız86,bu hareketlere 3 kere tekrar ederek başla. bir hafta boyunca her gün 3 kere tekrarla. sonra ikinci hafta başlarken 5 kez tekrar et hareketleri. yani her hafta 2 şer sayı ekliyorsun. böyle böyle zamanla yani 10 hafta sonra 21 tekrara başlıyorsun, ve hep 21 tekrar devam ediyorsun, yani ömrünün sonuna kadar:) hareketleri yaparken nefes alış verişin çok önemli. zamanla sayılar arttıkça yoruyor, yavaş yavaş yapmaya dikkat ediyorum, mesela şuan 9 dayım, belim ağrıyor kimi harekette, dikkatle yapmaya çalışıyorum,
bu arada sadece haftada bir gün devamsızlık hakkın var. yani aslılnda bunu da yapmasan daha iyi. konunun ilk sayfalarında çok daha detaylı konuşmuştuk bunları. oradan tekrar okuyabilirsin. tabi ben yokken de çok şey konuşulmuştur.
bir buçuk saat sonra yapıcam hareketleri, sonra mışıl mışıl uykuuu:)