Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu hareketlerden sonra bacaklarımda morluklar meydana geldi sizce normal mi
kaçıncıdasın perpelos? 11 deyim ben ama öyle bi sorun yaşamadım..
ama baş belası sistitim azdı azdı.. galiba hareketleri yaparken yeteri kadar su içmediğiden oldu :sinifsinif: bide vücüttan toksinleri atıyormuşuz ya.. idrar yaparken bile hissedilio bu durum.. tam gaz devam yinede
Ben bu hareketleri yapmaya başladım, öyle çok değil bir hafta falan yaptım. Bu süreçte kaburgalarımın altı falan ağrımaya başladı, tüm iç organlarım ağrıyor gibiydi. Sonra ben de hareketleri bıraktım ve geçti. Hiç böyle birşey yaşayan var mı acaba?
Bu hareketlerin birsürü yararı var her şeye çare nerdeyse, biraz saçma olcak ama bişey sormak istiyorum acaba boy uzamasını da sağlar mı? Böyle bi yararı gözlenmiş mi hiç? Cevaplayabilirseniz çok sevincem :sinifsinif:
ya arkadaşlar 19.hareketteydim bırakmak zorunda kaldım 1 hafta filan daha sonra da tekrar başa dönmeye üşendim açıkçası bırakalı 1 ayı geçti ve bıraktıktan sonra inanılmaz bir bel ağrısı ve kasık ağrısı çekiyorum senağlama acaba yeniden başlasam geçermi??? CADIARZU
kizlar ben baslaidm bu hareketlere fakat sormak istedigim birseyler var:
"gerilme" hareketleri yaptigimizda cok fazla germek iyi dgl galiba cunku kilcal damarlarimi catlamasindan korkuyrm, daha once biri bundan bahsetmisti... ??
Birde uncuncu harekette bellimi gerdigim zmn, boynum ve bellim hafif agriyr gibi.. sebebi ne olabilir? dogru yapmadigimdan mi yoksa yeni basladigim icin mi? hatta boyun egzersizleri yapmadigim icinmi??
canım hareketleri nasıl yapıyosun bi açıklarmısın bir de ısınma hareketleri yapıyonmuArkadaşlar, ben de kendi deneyimlerimi anlatayım. Ben 4. haftadayım yani dokuzar yapıyorum hareketleri. Bir kere iştahı azaltıyor o kesin. Belki de psikolojik olarak daha hafif şeyler yemeye meyillendim. Fazla yağlı şeyleri midem kaldırmıyor. Bayramda et yedim, 2 gündür idrarımda ağır bir koku var, herhalde o toksinler çıkıyor. Vücudumun esnekleştiğini düşünüyorum. Bir arkadaş yukarıda boy uzamasına katkısı var mı diye sormuş, bence doğrudan olmasa da şöyle bir katkısı var; Vücudun duruşu düzgünleşiyor ve galiba esneme ve gerinmelerden dolayı da daha uzunmuşsunuz gibi görünüyor. Göğüslerime bir katkısı olmadı dolgunluk açısından ama sanki belim inceldi. Bunların hepsine belki diyebilirim, bana öyle geliyordur diyerekten ve lakin net söyleyeceğim birşey var, annemin saçları siyah çıkmaya başladı ve yüzü gerginleşti. İnanmazsınız belki ama saç diplerinin tamamı beyaz olan annemin saçları şimdi koyu koyu çıkıyor. Yapın, üşenmeyin. Mutlaka bir faydasını göreceksiniz. Ben daha önce 21 e kadar çıkıp bırakmıştım yok tatildi, yok geziyorudum filan diye ama şimdi asla bırakmam..