Sizi de korkutmak istemem ama bir ay çok kısa bir süre. Çünkü aşağıda, bu konuyla benzerlik taşıyan konuların listelendiği yerde bir başlık var, "Tibet'in Gençlik Pınarı ile göğüs büyütme" diye. Konuyu açan arkadaş da uzun zaman devam edip, göğüsleri büyüdü diye bırakmış, o konuyu da doğal göğüs büyütme forumlarına açmış ki özellikle büyük göğüs isteyenler denesin. Tarif ettiği göğüslerde dolgunluk hissetme, sonra göğüslerin acıması, büyümesi sürecini de az biraz biliyorum, çünkü göğüslerimi büyüttü diye bünyemin çok güzel alıştığı doğum kontrol hapını değiştirmiştim, onu kullanırken aynı şeyleri yaşamıştım, tekrar yaşamak istemiyorum. Ben o konuya da bir göz attım, iyice başım döndü.
İstemediğin ot burnunun dibinde bitermiş ya, o hesap. Millet göğüslerim büyüsün diye çırpınır, okuduğu her şeyi uygular, biz göğüslerimiz büyümesin diye bu derece faydalı bir spora korkak yaklaşırız...
Ben hâlâ başlamadım, ne yaparım bilmiyorum. Ama umarım siz daha sonra da istemediğiniz bir sonuç ile karşılaşmazsınız.