Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaklasik bir haftadir yapamiyorum malesef, ama gecen gün bacagimda kücük bir bölgede catlak damar kümesi vardi onlarin soluklasip siliklestigini görünce yine azim geldi.
Ama ücten degil 7 den basliyorum asagi sayilar bana zaman kaybi geliyor nede olsa idmanliyim 17 de birakmistim
"ılık duş almanızı tavsiye ediyo dr." dr. demişim albaydıXDehehekızlar aylardır devam ediyorum ben bu hareketlere, 1,5 yıl önce yapmıştım 1 süre sonra bıraktım araya baya zaman girdi o yüzden baştan başlamıştım ama öyle 1 hafta bırakmayla baştan başlamanıza gerek yok, ben kitabını o yıl okuyarak başlamıştım, 5 ay önce başladığımda bi daha okudum hareketleri hatırlasam da okuyanlar bilir, ilk sayfalardaki dr. görüşleri epey gaza getiryo çünkü:)işte kitapta yok öyle bi uyarı sadece ara vermeden devam edin diyo...yani devam edino ara verince baştan başlama olayı başka 1 spor yapıyosanız bilirsiniz bedeni yormamak için ritmi yavaşça arttırmaca:)ancak 1-2 günden 1şi olmaz, duş alma olayına gelince öyle bi zorunluluk yok, ılık duş almanızı tavsiye ediyo dr. zira ilk aylarda duş almadan olmuyo terlio insan ama ben şimdi hiç zorlanmadan 2 dk. da yapıyorum, merdiven çıkmak gibi bi etki yapıo gene de her akşam duş aldıgım için duştan önce yapıorum ama öle 1 zorunluluk da yok kitaptasize tavsiyem bırakmadan devam edin etkisini görürsünüz, 1 kere cildi inanılmaz güzelleştiriyo,canlılık veriyo, esneklik konusunda aşıyosunuz, kilo vermek:)) en güzeli..ağrınız varsa azalıyo...çevremde zırva gözüyle bakanlar etkileri görünce hemen başladılar zira kitap şu an ablamdaiyi çalışmalar:))
kızlar aylardır devam ediyorum ben bu hareketlere, 1,5 yıl önce yapmıştım 1 süre sonra bıraktım araya baya zaman girdi o yüzden baştan başlamıştım ama öyle 1 hafta bırakmayla baştan başlamanıza gerek yok, ben kitabını o yıl okuyarak başlamıştım, 5 ay önce başladığımda bi daha okudum hareketleri hatırlasam da okuyanlar bilir, ilk sayfalardaki dr. görüşleri epey gaza getiryo çünkü:)işte kitapta yok öyle bi uyarı sadece ara vermeden devam edin diyo...yani devam edino ara verince baştan başlama olayı başka 1 spor yapıyosanız bilirsiniz bedeni yormamak için ritmi yavaşça arttırmaca:)ancak 1-2 günden 1şi olmaz, duş alma olayına gelince öyle bi zorunluluk yok, ılık duş almanızı tavsiye ediyo dr. zira ilk aylarda duş almadan olmuyo terlio insan ama ben şimdi hiç zorlanmadan 2 dk. da yapıyorum, merdiven çıkmak gibi bi etki yapıo gene de her akşam duş aldıgım için duştan önce yapıorum ama öle 1 zorunluluk da yok kitaptasize tavsiyem bırakmadan devam edin etkisini görürsünüz, 1 kere cildi inanılmaz güzelleştiriyo,canlılık veriyo, esneklik konusunda aşıyosunuz, kilo vermek:)) en güzeli..ağrınız varsa azalıyo...çevremde zırva gözüyle bakanlar etkileri görünce hemen başladılar zira kitap şu an ablamdaiyi çalışmalar:))
cok tesekkürler cok güzel aciklamissin canim, bende bu bastan baslama olayina rastlamadim kitapta ama yinede birakinca 7 den basladim.
benimde yillardir bacagimin arka tarafinda bi varis var hemde soyle kucuk falanda degil orumcek agi gibi bacagima dagalan koyu bi rengi olan ince corapta gorunurdu ne olmus biliyormusunuz kizlar nerdeyse kaybolmak uzere:1shok:.bigun dikkatimi cekti hem kuculmeye hem rengi acilmis gibi geldi yok canim daha neler bana oyle geliyordur dedim kendi kendime.bir aydir kontrol etmeye basladim tam gecince yazayim dedim ama dayanamadim yazdim:bbo:gercekten mucize
demekki bende yanilmamisim :)
ilk basladigimda yan etkiler bende olmuyor demistim,17. sayidan sonra 1 haftayi geckin ara vermistim. direkt 7. sayidan basladim ve yan etkileri hissetmeye basladim terleme daha önce hic olmamisti sanki idrar rengide degisti. Saclarimda cok cabuk yaglanmaya basladi. Demekki birden yüklenmem gerekiyormus vücuduma :) suan 9. sayidayim
demekki bende yanilmamisim :)
ilk basladigimda yan etkiler bende olmuyor demistim,17. sayidan sonra 1 haftayi geckin ara vermistim. direkt 7. sayidan basladim ve yan etkileri hissetmeye basladim terleme daha önce hic olmamisti sanki idrar rengide degisti. Saclarimda cok cabuk yaglanmaya basladi. Demekki birden yüklenmem gerekiyormus vücuduma :) suan 9. sayidayim