tatatatatammmm evet kızlarrr beyaz kılın kökünün siyah oldugunu gördümmmm.ben 4.ayın içindeyim 21 den korkmayın zamanla 3 yapıyomusunuz gibi geliyorrrr mucize dimi beyaz kız siyaha dönmeye başlamışşşşşş kaydirigubbakcemile3
ciddi misin çok sevindim gerçekten:)
ben kaç gündür yazamadım, aslında gelipbaktım ama yazamadım. yazmak istediğim bişey vardı ama tibetten mi yoksa romatizmadan mı anlayıp da paylaşamadım
13 lerin son günlerinde kasıklarım,bacaklarımın içi ve kalçam öyle çok ağrıdı ki, sanki dayak yemiş gibiydim, ya da kilometrelerce koşmuşum gibi.
romatizma mı diyorum bazen, ne alaka, çünkü eklem yerim değil bariz etlerim ağrıyor.
tibet mi diyorum, tibet yüzünden olsa kızlarda da olurdu, kimse bişey yazmadı
işte böyle nedir ne değildir diye düşünürken üçüncü günün sonunda geçti. şimdi iyiyim
pia baş ağrısı benim inanılmaz bir hızla sürüyor. bi ara iyiydim, şimdi yine başladı, günün aynı saatinde geliyor ve kesmiyor hiç bir ilaç, ensemden doğru beynime vuruyor. çok çok çok fena.
dün bayılacaktım artık ağrıdan. bugün kahvaltıdan hemen sonra ilaç aldım başlamadan bi ara gelir gibi oldu hissettim ama orda kaldı geçti hemen.
göğüslerde dolgunluk yaptığı kesin bu arada.