- 2 Mayıs 2015
- 78
- 76
- 88
aktif olduğumuz bir tpik var istersen orya gel birbirimize destek oluyoruzYrn baslarim baslayacam baslamaliyim
Off motive olmam lazim yine sirt kasim sikintili hissediyorum gunluk esneme olarak yapsam yeter, yahu km ce yuruyup gik demeyen ben su iki harakete tembelimya kendimi biryerlerden tepesiustu atasim var
Ben daha once 21 cikip epeyde devam etmistim ole mucizeler falan yasamadim Allah icin ciltler,mutluluklar,arzular selale olmadi bende hatta boyun haraketlerine bagli ruyalarin full hd durumunuda sevmemistim ama durusum degismisti bayagi bayagi daha az kas agrim oldu o donem bedenim daha kaliteli oldu az agir bise tasiyinca olan kas titremem gecmisti
Ben :Baslamam lazim baslamaliyim basliycammmmm
İc sesim :insallah
bahar halen devam ediyor musun ?Daha önce gördüğüm etkileri paylaşmıştım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tibetin-gençlik-pinari-5-hareket.169075/page-131#post-29138520
Sonrasında gördüğüm etkileri de toparlayarak güncel bir mesaj yazmak istiyorum:
Güncel durum: 21 tekrara ulaşıp 3 hafta devam ettikten sonra çok önceden planlanmış bir ameliyat oldum. Mecburen ara verdim. Bu mola dönemi henüz devam etmekte. Ancak 1.hareketi 21 defa yapmaya devam ediyorum. (Dikişlerime zarar vermeyecek tek hareket bu olduğu için)
Bugüne kadar gördüğüm etkiler:
- Güne enerji dolu başlama.
- Saçlarda kuruluk. Gün aşırı yağlanan saçlarım artık daha kuru.
- Ciltte ışıltı ve gerginlik
- Kaşlarda hafif kalkma
- Yanaklarda dolgunluk
- Göğüslerde dolgunluk (Toplamda 10 kilo kaybetmiş olmama karşın aynı sütyenleri kullanmaya devam ediyorum)
- Negatif düşüncelerden daha çabuk sıyrılma hali
- Şakaklarımdaki beyaz teller daha sarımsı bir renk aldığı için boya zamanım geldiğinde eskisi kadar dikkat çekmiyor
- Baş ağrısı - Bir dönem oldu sonra geçti.
- İdrarda koyuluk ve koku - Bir dönem oldu. Önce koku sonra koyuluk geçti.
- Alakasız yerlerde sivilceler - Bir dönem oldu sonra geçti.
- Senelerdir varlığını sürdüren trioid nodüllerim kayboldu. Önce sol taraftakiler tamamen geçti. Sağ taraf önemli ölçüde küçüldü. Şu anda gözle farkedilmeyecek kadar
evet..bahar halen devam ediyor musun ?
Muhteşemsin :)evet..
sağlık sorunu yaşamadıkça da bırakmayı düşünmüyorum.
Muhteşem olan tibet yogası :)Muhteşemsin :)
Kesinlikle ....Muhteşem olan tibet yogası :)
Kiloma tek başına bir etki yaptığını düşünmüyorum..Kesinlikle ....
Ilk başladığın dönemlerde kilo verebildin mi ?
Bende fibromiyalji olduğum için başladım fakat ağrılar devam ara ara bırakıyorum 16 ekimde tekrar başlıcam. Bilgiler için teşekkür ederim :)Kiloma tek başına bir etki yaptığını düşünmüyorum..
Zaten o komutu alarak da başlamamıştım.
Ufak tefek eklem ağrılarım olurdu, boynum, belim sıklıkla arıza çıkartırdı. Onlar bitti gitti.
Bir de en önemlisi anormal bir zindelik veriyor. Uykusuz bir gecenin sabahında bile kendimi zorlayarak yapıyorum çünkü yoga sonrası ne oluyorsa o uykusuzluğun getirdiği yorgunluk bile yok oluyor.
Toparlarsam, ben tibet yogasını sağlıklı olabilmek adına yaptım, yapıyorum, yapacağım.
Merak ettiğim bir durum oldu.Hanımlar yaklaşık 6 yıldır hep düzenli olmasada yapmaya çalışıyorum. Düzenli yapıldığında inanılmaz faydaları var. Öncelikle dik durmanizi sağlıyor, inanılmaz enerji veriyor. Cilde parlaklık veriyor benim farkettiklerim bunlar. Şuan 15 tekrardayim. 5 buçuk yasinaibir oğlum var onunla beraber yapıyoruz.
Merhaba kabızlık probleminiz ne kadar sürede çözüldükaratay öncesi ben biraz tembeldim açıkçası gece yatmayayım sabah kalkmayayım diyenlerdendimfakat karataydan sonra ramazan hariç istesemde oturamıyorum fazla sabah ta erkenden zıplıyorum buna tibette eklenince enerjim tavan yapıyor kabızlık sorununu ben çörekotu ve kefirle hallettim hiç sorunum olmuyor şükür denemediysen tavsiye ederim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?