- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.717
6 hareketi de artırarak mı yapmak lazım bir bilgin var mı ?Teşekkür ederim.
nette bu 6. ayinle ilgili hiç bişey bulamadım ya..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 hareketi de artırarak mı yapmak lazım bir bilgin var mı ?Teşekkür ederim.
Bakıyorum kitaba. Fotosunu çekip eklerim.6 hareketi de artırarak mı yapmak lazım bir bilgin var mı ?
nette bu 6. ayinle ilgili hiç bişey bulamadım ya..
tşk ederim canım ....
Galiba, buda arttırılıyor. 3'ten 21'e tam okumadım ben de. Okuyayım.tşk ederim canım ....
artırarak yapılmıyor sanırım diğer ayinler gibi...
Evet okudum şimdi. Yalnızca 2 veya 3 kere yapılıyor. Diğerleri gibi 21'e kadar arttırılmıyor, anladığım. :)tşk ederim canım ....
artırarak yapılmıyor sanırım diğer ayinler gibi...
çok teşekkür canım :)Evet okudum şimdi. Yalnızca 2 veya 3 kere yapılıyor. Diğerleri gibi 21'e kadar arttırılmıyor, anladığım. :)
Darısı başımıza ben 4. Harekette çok zorlanıyorum 21 i düşünemiyorum bileUzun zamandan sonra ilkkez 21 yaptım.
4. harekette ben de zorlanıyordum.Darısı başımıza ben 4. Harekette çok zorlanıyorum 21 i düşünemiyorum bile
Kolları kısa kaliyor4. harekette ben de zorlanıyordum.
4. harekette ben de zorlanıyordum.
4. harekette ben de zorlanıyordum.
Uzun zamandan sonra ilkkez 21 yaptım.
Diyorum ki ben nasıl 1 yıldan fazla 21 yapmışım ve yapmadığım gün 2 defa olmuştu, sayılıydı. Sonra ne olduysa sayıyı indirdim daha da çıkamadım. Dün ve bugün 21 yaptım, inşallah yine düşürmem. Sanırım benim faydalarını pek anlayamamdan kaynaklandı. Kesin bir faydası vardı ama, ben anlayamadım diyorum.
şimdi faydasını farketmen için iyi bir fırsatDiyorum ki ben nasıl 1 yıldan fazla 21 yapmışım ve yapmadığım gün 2 defa olmuştu, sayılıydı. Sonra ne olduysa sayıyı indirdim daha da çıkamadım. Dün ve bugün 21 yaptım, inşallah yine düşürmem. Sanırım benim faydalarını pek anlayamamdan kaynaklandı. Kesin bir faydası vardı ama, ben anlayamadım diyorum.