- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.832
- 228
Güzel bir hafta sonu dilerim tüm tibet sakinlerine ne çok ilerlemiş maşallahhh
bırakma müjdeni dört gözle bekliyorum cnmmm
inşallah bir an önce bırakırlar cnm pasif içicilik daha çok etkiliyor insanı hoşgeldin özlemiştik
ne güzel bilgiler paylaşıyorsun püsküütüm hani böyle ağzından bal damlar ya o tür insanlar vardır senin yorumlarını okurken çok büyük haz duyuyorum gerçektennn müthişsinn
senin de mi bulutun varr melissanın da var ama benimkini kaybettim yenisini almama da izin yok en büyük pozitif enetji her an yanınızda ne mutlu size
gerçekten minik dostlar stres topu gibii şanslısınız
belki de kader tibete başlamanı istiyordun cnmcımm
tam olarak hala bırakmış değilim...tekrarlarım artınca eminim bırakıcağımı çünkü şimdiden bile
içme isteğimi 2-3 kere erteleyebiliyorum...tamamen bırakınca mutlaka yazıcam
bırakma müjdeni dört gözle bekliyorum cnmmm
Ben de pasif içici olduğum için, bırakanları görünce çok seviniyorum. Annemle babam bırakmayı hiç düşünmüyorlar. Anneme tibet'i hala yaptıramıyorum.
inşallah bir an önce bırakırlar cnm pasif içicilik daha çok etkiliyor insanı hoşgeldin özlemiştik
Evet yani düşünsene.. koskoca güneş sönecek de biz bunun bile farkına 8 dakika sonra varacağız.. Adına "zaman" denilen hadise bu kadar önemli olabilir.. O nedenle de senin o "ilk an" olarak betimlediğin, duyguların zirve yaptığı anda biraz sakinlemek, dizginleri zaman dedeye teslim etmekte fayda var..
Hah ben de bunun için gelmiştim topiğe.. Hikaye şu: büyükşehir belediyesinin hanımlar lokalinde yüzmeye gidiyorum ben.. bir keresinde de sırf meraktan sadece bir ders olmak üzere yogaya katılmıştım.. Ve güneşe selam hareketi yaparak başladık.. Gruptakiler tecrübeli.. Hoca bana sordu var mı yogayla bi ilişkin.. dedim var, tibet yogası yapıyorum.. Tamam o halde sen de katılabilirsin güneşe selama dedi ve yaptık.
Sonrasında eve dönünce internette araştırıp şu videoyu bulmuştum:
http://www.youtube.com/watch?v=1QqFq8nRf-8
Bir hafta sürdü bu kıvama getirmem tabii.. Ama çabuk öğreniliyor..
Çok daha uzun ve karmaşık serisi olanlar da varmış, haklısın..
Al benden de o kadar.. Yalnız 5. harekete geçtiğimde Bulutun çoktan oturuyor olmasına dikkat etmem gerekiyo.. çünkü kafasını göbeğime dayıyo..
Bu köpişler yok mı bu köpişler.. Ben ruh ütüsü diyorum Bulutuma.. Dünya kırıştırıyo anasını satayım, tibet ve Bulut ütülüyo..
Çişini kıskandığından yaptı belki de.. Hop sahip, dedi.. sana olumlu enerjiyi bi tek ben veririm..
Evet yanlış yapıyosun.. Bedenini kaldırdıktan sonra yeniden ilk pozisyona dönüyorsun..
Bak kitaptaki cümle de aynen şöyle:
...sonra soluğunuzu verin, akciğerinizi azar azar ve tamamıyla boşaltırken kaslarınızı gevşetin ve ilk başlangıç pozisyonuna geri dönün" (İkinci kitap / sayfa: 192)
Videoyu dikkatli incele lütfen..
http://www.youtube.com/watch?v=RtXwMAIbLWo
ne güzel bilgiler paylaşıyorsun püsküütüm hani böyle ağzından bal damlar ya o tür insanlar vardır senin yorumlarını okurken çok büyük haz duyuyorum gerçektennn müthişsinn
senin de mi bulutun varr melissanın da var ama benimkini kaybettim yenisini almama da izin yok en büyük pozitif enetji her an yanınızda ne mutlu size
benim köpüşüm var bitaneee
tibet yaparken onu yanımdan ayırmam çünkü köpeklerin sahiplerine gelen negatfi aldığına inanırım
ve ilginç şekilde ben tibet yaparken etrafımda fır döner..uyusa bile kalkar
bugün egzersizlerimi bitirmemle uzanmışım pozitiflik topluyorum =)
kalkmamla anladım ki küçük hanım saçıma çişini yaptı
çok şaşırdım o çiş yerini iyi biliyor biliyor..balkonda
çok güldüm... o an bakışlarımızı görmeliydiniz...al sana pozitif enerji dercesine
gerçekten minik dostlar stres topu gibii şanslısınız
pardon yanlış topic
belki de kader tibete başlamanı istiyordun cnmcımm