ben devam edemiyorum
günde 10 dakikamı bile almıyor ama bu hareketler söz konusu olunca üşengeç biri oluveriyorum :18:
Bende bazen çok üşeniyorum ama kendimi şartladım, yapmayınca kendimi suçlu hissediyorum.Hayatımın bir parçası oldu. 21'e üşeniyorsan, üşenmeden yapabileceğin bir sayıda karar ver öyle yap, olmazmı?
onu da denedim kedicimbir de benim sağ dizimde sorun var, meniküs zedelenmesi yani. bazı hareketler zorluyor o yüzden. bu da şevkimi kırıyor :18:
Eki Görüntüle 877658
1. kitapta şöyle bir okuyucu yorumu var. Ama burada paylaşan oldumu hiç hatırlamıyorum. Mutlaka iyi gelir, düzenli yapınca.
Son öneri olarak,bacağını zorlamayan hareketleri yap. Hangi hareket zorluyorsa, onu çıkart, diğerleriyle devam et.
Eki Görüntüle 877658
1. kitapta şöyle bir okuyucu yorumu var. Ama burada paylaşan oldumu hiç hatırlamıyorum. Mutlaka iyi gelir, düzenli yapınca.
Merakla bekliyorum.Teşekkür ediyorum. Çok zor bir şey bu migren ağrısı eğer faydası Olursa büyük bir mutlulukla paylaşacağım.
Aslında, sınavlarına etki edecek kadar uzum değil. Hem yardımı bile olur. :)migrene faydası oluyorsa hemen başlarım
hem sınavlarım da bitti
Aslında, sınavlarına etki edecek kadar uzum değil. Hem yardımı bile olur. :)
bende sizinle başlamak devam etmek isterim kedicim
yarın başlıyorum o zaman hergün yapılacak heralde
Evet hergün yapılıyor. Zamanın olmaz veya başka birşey olur. 1 gün ara verdiğinde bir sorun yok ama alışkanlık haline getirmedikçe sorun yok. İlerleyen sayılarda, eğer vaktin olmaz, evden çabuk çıkman gerekirse hiç olmazsa 3 tane yapmak, hiç yapmamaktan daha iyidir. Eğer 3-5 gün yapmazsan baştan başlıyorsun, yani 3'ten. Yada birkaç sayı geriden.
Sayıyı ilk sayfada yazdığı gibi 3'ten başlıyorsun. Her hafta 2'şer sayı arttırıyorsun, sakın hemen 21'e geçeyim diye acele etme, yavaş yavaş ilerle. En uygun zaman sabah kahvaltı öncesi ama akşamda yemekten 2 saat sonra yapabilirsin, yada gün içinde de yapabilirsin. :)
kedicim mailini aldım çok teşekkürler
bugün ilk hareketleri yaptım 3 defa
21 hareketten sonra bitiyo mu yoksa 21 de sabit kalıp öyle mi haraketleri yapmaya devam edicez
soslusarmanın söylediği gibi 21'de sabit kalıyorsun ve ömür boyu 21 yapıyorsun. Fazla yapmıyorsun kesinlikle, çünkü çakralar olumsuz etkilenebilir. Eğer çok rahat fazla yapmak istiyorum dersen kendini geliştirdikten birkaç ay sonra (6 ay) hem sabah hem akşam yapabilirsin. Ama benim 1,5 yıl oldu günde bir defa yeterli bana. Fazlası bir süre sonra bırakmana neden olur.kedicim mailini aldım çok teşekkürler
bugün ilk hareketleri yaptım 3 defa
21 hareketten sonra bitiyo mu yoksa 21 de sabit kalıp öyle mi haraketleri yapmaya devam edicez
21 e geldiğinde daha ileri gitmeyeceksin canım sabitleyeceksin orada
kitabı da okumanı tavsiye ederim. burda birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz ama gözden kaçan şeyler olabiliyor
soslusarmanın söylediği gibi 21'de sabit kalıyorsun ve ömür boyu 21 yapıyorsun. Fazla yapmıyorsun kesinlikle, çünkü çakralar olumsuz etkilenebilir. Eğer çok rahat fazla yapmak istiyorum dersen kendini geliştirdikten birkaç ay sonra (6 ay) hem sabah hem akşam yapabilirsin. Ama benim 1,5 yıl oldu günde bir defa yeterli bana. Fazlası bir süre sonra bırakmana neden olur.
kitabı okudum azcık da olsa bilgi sahibi sayılırım
21 bile fazla gibi zaten fazlasını yapmam gibime geliyo
buraya biildiririm gelişmeleri umarım migrene iyi gelir :)
İnşallah iyi gelir. Nefes'e dikkat et özellikle nefes çok önemli. :) Bazen 21 yapmakta zorlanıyorum. Arada sayıyı düşürdüğüm oluyor. Ama hiç bırakmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?