- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #1.861
Aşk kokusu var mmm senden geliyor buGünaydın herkese cumartesi eğitim belasıyla başladım ama akşam çok güzeldi Melek Mosso'nun konserine gittik yeni görüşmeye başladığım kişiyle :) artık tibet hareketleri mi etki ediyor bilemem :)
Aşk kokusu var mmm senden geliyor bu
İnşallah her şey istediğin gibi gider, mutlu olma hakkımızı elimizden alanlara böööööö deyip yolumuza devam edeceğiz tabi ki, iyi insanlarla karşılaştırsın güzel Allah'ım hepimiziAşk değil tam olarak henüz ama acayip hoşlantı var daha doğrusu hiç bu kadar doğru insan gibi insan biriyle tanışmamışım onu anladım ben çok güçlü oldum hep korunma duygusu çok güzelmiş kendimi kadın gibi hissetim ya da o kadar kötü ilişkiler yaşamışım ki bu bana çok değişik geldi olması gereken buymuş diyip duruyorum içimden sürekli tabi tanıma aşamasındayız daha umarım köprüyü geçene kadar ayıya dayı demiyordur temkinliyim kendimi fazla kaptırmıyorum ama izlenimler şuana kadar gayet iyi elimi bile tutmaya çekinen bir adam var karşım da tepkilerimden korkan biri en önemlisi çok rahatım yanında ya :) birlikte bi resim çekildik bütün arkadaşlarım ilk defa birini beğendim iyi bir insan cümlelrini kullandı hepsinin ortak fikri iyi çocuk bu oldu inşallah öyledir ya inşallah :)
İnşallah her şey istediğin gibi gider, mutlu olma hakkımızı elimizden alanlara böööööö deyip yolumuza devam edeceğiz tabi ki, iyi insanlarla karşılaştırsın güzel Allah'ım hepimizi
Günaydınnn kızlarrrrrr 13 olmuş bulunuyorum tey tey şıkıdık şıkıdık ha uşak ha başlar dik kollar gergin bir ki bir ki
Callani bastan uapayim o zaman...
Verdigin topik cok iyi ya...ordaki testi yaptim tek parmak bile girmiyor...yani kaslar sıkılastı tibet sagolsun...tibetten once yapsaydim bunu eminim 2 parmak girerdi..
Zaten yanlardan incelme var belli...benim alt ve ust kisimda bir siskinlik var o sinirimi bozuyor yani ...ha cok mu sorun degil tabi ki ama cikintisiz olabilecekken niye olmasin :))
65 le de kırılırBel dedigin kirilacaksin gibi olmali
Bir kac ay buralardaydi ya oyle eski uye dr degildi ama artik herkesle nasil haşır nesir olduysa
senin adına çok mutlu oldum.Aşk değil tam olarak henüz ama acayip hoşlantı var daha doğrusu hiç bu kadar doğru insan gibi insan biriyle tanışmamışım onu anladım ben çok güçlü oldum hep korunma duygusu çok güzelmiş kendimi kadın gibi hissetim ya da o kadar kötü ilişkiler yaşamışım ki bu bana çok değişik geldi olması gereken buymuş diyip duruyorum içimden sürekli tabi tanıma aşamasındayız daha umarım köprüyü geçene kadar ayıya dayı demiyordur temkinliyim kendimi fazla kaptırmıyorum ama izlenimler şuana kadar gayet iyi elimi bile tutmaya çekinen bir adam var karşım da tepkilerimden korkan biri en önemlisi çok rahatım yanında ya :) birlikte bi resim çekildik bütün arkadaşlarım ilk defa birini beğendim iyi bir insan cümlelrini kullandı hepsinin ortak fikri iyi çocuk bu oldu inşallah öyledir ya inşallah :)
Tam onlara bakiyordum...ve aslinda bunu tibette de uygulayabilitiz ozellikle 2.harekette nefes verirken13.sokağa hoşgeldiiinee ilk izlenimler nasıl zorlandın mı
O zaman sana sondaki pelvis döngülerini yapmanıda tavsiye ederim.ilk ikisini yap sonuncusu kalça için onu yapma sana gerek yok:)karın egzersizleri daha çok orta ve üst karnı ve mideyi çalıştırıyor gibi.pelvis döngüleri alt karnı daha çok çalıştırıyor gibi benim hissettiklerim bu tabi sen dene bakalım anlarsın neye ihtiyacın olduğunu.plankta yapabilirsin
Nisan kralicesi mi ne65 le de kırılır
benim ne kadar oldu acaba belim.
şu üyeyi merak ettim tam nicki neydi
4 iclerinde en ağiri aslinda...esneklik varsa neden olmasin....olmadi kitaptaki esneme haraketleri de yaptır önce ne olur ne olmaz...eger basarirsa ilac gibi gelir onasabah annem sırtının yağları azalmış dedi
kilom aynı anne dedim bir çıkıntı vardı sırtımda o da düzelmiş annemin deyişine göre anneme de başlatacam tibat ama ileri derece kemik erimesi ve gluten hassasiyeti var . bazı bölgelerde kırılma riski çok yüksek yapsa sıkıntı olur mu bilemedim dün 4 ve 5. hareketi yaptı. esneklik zaten var annem de bugün de uğrayacam yapmasını söylesem mi sizce
başarır gibime geliyor yüzmeye gidiyordu iyi oluyordu . birde engelli kardeşim var sürekli hareket halinde onu da kaldırıyor yeri geldi mi ben kitabı vereyim yada resimleri atayım ona dediğin gibi yapalım başta4 iclerinde en ağiri aslinda...esneklik varsa neden olmasin....olmadi kitaptaki esneme haraketleri de yaptır önce ne olur ne olmaz...eger basarirsa ilac gibi gelir ona
Tam onlara bakiyordum...ve aslinda bunu tibette de uygulayabilitiz ozellikle 2.harekette nefes verirken
sabah annem sırtının yağları azalmış dedi
kilom aynı anne dedim bir çıkıntı vardı sırtımda o da düzelmiş annemin deyişine göre anneme de başlatacam tibat ama ileri derece kemik erimesi ve gluten hassasiyeti var . bazı bölgelerde kırılma riski çok yüksek yapsa sıkıntı olur mu bilemedim dün 4 ve 5. hareketi yaptı. esneklik zaten var annem de bugün de uğrayacam yapmasını söylesem mi sizce
başarır gibime geliyor yüzmeye gidiyordu iyi oluyordu . birde engelli kardeşim var sürekli hareket halinde onu da kaldırıyor yeri geldi mi ben kitabı vereyim yada resimleri atayım ona dediğin gibi yapalım başta
valla benim biraz kafa karışıklığından dolayı 2 arttıracağıma 3 arttırarak yaptığım için 12 tekrardayım ilk başladığımda tatil filan işte o malum durumlar bırakınca tekrar baştan başladım 2 miydi 3 müydü derken öle bi karışıklık oldu :) çok sıkıntı olmaz sanırım ya :) öncekinden hala ses yok inatta üstüne yok zaten de bende hiç istemiyorum aramasını huzurluyum ya eşyalara gelince bir kere daha küstüğümüzde ceketimi orda unutmuştum hem de yeni aldığım bir ceketti takım olarak almıştım çok pahalı bişey o yüzden can havliyle yazmıştım ceketim orda kaldı oda adres yaz kargo yapayım demişti şimdi beni eninde sonunda arıycak adres yazıcam kargo yaparmısın diycem görüşmek istemiyorum çok mecbur kalırsam erkek kardeşimle yakın bir arkadaşımı göndericem eşyalarımı toplasınlar napimsenin adına çok mutlu oldum.
önckinden ses seda var mı ? eşyalrını ne yaptın en önemlisi tibette kaçıncı tekrardasın
Sağal canım burada ki herkes biliyor alternatif hareketleriBirde arkadaşlar bu kitabın ikinci alternatif hareketler olan bir kitabı daha var yapamadığınız zorlandığınız hareketlerin daha kolay olan versiyonu isteyene hareketine göre bilgi veririm resim çeker atarım ya da buraya
Hareketlerde zorlanmıyorumda 9 sn sayıyoruz ya hareketi bitirmeden önce onu sayarken kaç tekrarda kaldığımı unutuyorum