● Tibet Kızları ●

Nerde ne zaman sayıyoruz ben bilmiyorum yaa.hainler taksit taksit anlatıyorsunuuuz.ben bişi saymıyorum kiii:/

Ikınci hareketle anlatayım canımcım, ayaklarımızı kaldırdıktan sonra nefesimizi tutup 9 a kadar sayıp ayaklarımızı indirirken nefesimizi veriyoruz

3. Harekette geriye gittiğimizde nefesi tutup sayıyoruz.

4. Ve 5. Hareketlerde de tepedeyken nefes tutup sayıyoruz .

Son düzenleme:
Kızlar bir de ne gördüm, tibetten faydalananların yazılarını okuduğum bi sayfada diyafram nefesi alınacak diyordu ve ağızdan alıp yavaşça burundan verilecek şeklinde tarif ediliyordu. Ben diyaframıma geri döndüm

annem spor konusunda iyi diyebilirim kardeşime yıllarca fizik tedavi uyguladı . ama kendine gelince nasıl olur bilemiyorum. 1. hareketi yapsın o da dengeliyor zaten. esneme videosunu atayım onu yapsın sonra drye gittiğinde sorsun kaş yaparken göz çıkarmayalım.
Tibet günlük ev işlerine benzemez ama farklı kas gurplarını çalıştırıyor .ben bile sayılar arttıkça zorlanıyorum.yine de sen bilirsin.her hafta arttırmamalı en azından
bu ara ben zorlanmıyorum rayına oturdu gibime geliyor.
birşey olmaz önceside var sonuçta ha 2 ha 3 artmış
en iyisi kardeşin ve arkadaşının gitmesi alması çok acil olursa tabi yoksa sesini çıkarma hiç . kargolatırım demeside ne kadar kaba. bu arada melek masso nun sesine hayranım konseri nasl geçti

Yok o linkini verdigin konuda pelvis lift haraketi vardi...
Benim 10 dakkadan fazla suruyodur yavas yapiyorum tibeti kastediyorsan
5.harakette o kayma oluyor bende

Ben 3 saniye anca yapiyorum bunu

aynen onun beklediğide eşyalar için aramam ve bana bu tarz bir cevap vermesi ama ona bu zevki yaşatmıycam :)konser çok iyiydi ya kız harika söylüyor çok güçlü bir sesi var konser peradaydı çok eğlendik :)

Ben 3 saniye anca yapiyorum bunu

Ben bunu ilk defa duyuyorum diğer forumdada okumadım galibakitapta mı var bu bilgi.o zaman ben baştan beri yanlış yaptımo kadar video izledim onlar benden bile hızlı yapıyorlar ama

Kızlar... 2 gundur tibet sırasinda gobeģimi baya sıkıyorum hem nefes alirken hem verilirken artı kaburga kemiginin daima kapalı olmasına dikkat ediyorum ...resmen o şiş dedigim yerler duzeldi hizaya girdi gibi oldu anlatamam cok şaşkınım
ha_mim 2.harekette belin daima yere yapışik olsun daima ama gobegini her daim sıķ bak bakalim agri kaliyor mu ? Yaģ gibi yapiyorsun zerre agrı yok
Şu göbeği sıkma işi acayip guzel ozellikle en en alt bölgede pelvisi dahi....acayip sekillenmeye basliyor

Yarın bende ona dikkat edeyim bakalım bende ki değişiklik vücudum şekillendi sırtım seksi durmaya başladı yağ tulumu gibiydi .ağrılarım da azaldı kaç gündür bende klima azdırıyor ağrılarımı birde çok hareketli geçti 2 gün etkisi vardır

Yap yap :) bak nasıl ruhun da seksilesiyor farkli bir enerji veriyor söyliyeyimde
Yine kulisin diline düşcez ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…