- 12 Aralık 2017
- 886
- 1.090
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #1.881
Nerde ne zaman sayıyoruz ben bilmiyorum yaa.hainler taksit taksit anlatıyorsunuuuz.ben bişi saymıyorum kiii:/
annem spor konusunda iyi diyebilirim kardeşime yıllarca fizik tedavi uyguladı . ama kendine gelince nasıl olur bilemiyorum. 1. hareketi yapsın o da dengeliyor zaten. esneme videosunu atayım onu yapsın sonra drye gittiğinde sorsun kaş yaparken göz çıkarmayalım.Ben callandakileri demiştim sende mi onları kasdettin.nasıl uyarlıcaz ki anlamadı ben??bide ikinci harekette ayakları indirirken sizde benim gibi ileriye doğru kayıyor musunuz.hareket bittiğinde başladığım yerde olmuyorum:))).dün hareketler nerdeyse 10 dakika sürdü aralarda dinlenme ile:/
Ben fizik doktoruna sormadan yapmamalı diye düşünüyorum.sağlık ihmale gelmez.başak olarak pek korkarım bişey olmasından:))benim annemde esnek ama baya kilosu var.bide o yaştaki teyzeler hareketleri haldır huldur yapıyor bizim gibi kontrollü değilller.kv ye dr beli için egzersiz vermişti dedim bi yap bakim nasıl yapıyorsun kadın bi yaptı ordan oraya savuruyor kendini napıyosun sen iyice sakatlıcaksın kendini hiç yapma ondan iyi dedim.yapacaksa da senin kontrolünde yapsın canım.
bu ara ben zorlanmıyorum rayına oturdu gibime geliyor.Tibet günlük ev işlerine benzemez ama farklı kas gurplarını çalıştırıyor .ben bile sayılar arttıkça zorlanıyorum.yine de sen bilirsin.her hafta arttırmamalı en azından
birşey olmaz önceside var sonuçta ha 2 ha 3 artmışvalla benim biraz kafa karışıklığından dolayı 2 arttıracağıma 3 arttırarak yaptığım için 12 tekrardayım ilk başladığımda tatil filan işte o malum durumlar bırakınca tekrar baştan başladım 2 miydi 3 müydü derken öle bi karışıklık oldu :) çok sıkıntı olmaz sanırım ya :) öncekinden hala ses yok inatta üstüne yok zaten de bende hiç istemiyorum aramasını huzurluyum ya eşyalara gelince bir kere daha küstüğümüzde ceketimi orda unutmuştum hem de yeni aldığım bir ceketti takım olarak almıştım çok pahalı bişey o yüzden can havliyle yazmıştım ceketim orda kaldı oda adres yaz kargo yapayım demişti şimdi beni eninde sonunda arıycak adres yazıcam kargo yaparmısın diycem görüşmek istemiyorum çok mecbur kalırsam erkek kardeşimle yakın bir arkadaşımı göndericem eşyalarımı toplasınlar napim
Ben callandakileri demiştim sende mi onları kasdettin.nasıl uyarlıcaz ki anlamadı ben??bide ikinci harekette ayakları indirirken sizde benim gibi ileriye doğru kayıyor musunuz.hareket bittiğinde başladığım yerde olmuyorum:))).dün hareketler nerdeyse 10 dakika sürdü aralarda dinlenme ile:/
Ben fizik doktoruna sormadan yapmamalı diye düşünüyorum.sağlık ihmale gelmez.başak olarak pek korkarım bişey olmasından:))benim annemde esnek ama baya kilosu var.bide o yaştaki teyzeler hareketleri haldır huldur yapıyor bizim gibi kontrollü değilller.kv ye dr beli için egzersiz vermişti dedim bi yap bakim nasıl yapıyorsun kadın bi yaptı ordan oraya savuruyor kendini napıyosun sen iyice sakatlıcaksın kendini hiç yapma ondan iyi dedim.yapacaksa da senin kontrolünde yapsın canım.
Yok o linkini verdigin konuda pelvis lift haraketi vardi...Ben callandakileri demiştim sende mi onları kasdettin.nasıl uyarlıcaz ki anlamadı ben??bide ikinci harekette ayakları indirirken sizde benim gibi ileriye doğru kayıyor musunuz.hareket bittiğinde başladığım yerde olmuyorum:))).dün hareketler nerdeyse 10 dakika sürdü aralarda dinlenme ile:/
Ben 3 saniye anca yapiyorum bunu
Ikınci hareketle anlatayım canımcım, ayaklarımızı kaldırdıktan sonra nefesimizi tutup 9 a kadar sayıp ayaklarımızı indirirken nefesimizi veriyoruz
3. Harekette geriye gittiğimizde nefesi tutup sayıyoruz.
4. Ve 5. Hareketlerde de tepedeyken nefes tutup sayıyoruz .
Bugün sabah yaptım önceki 3 gün regl olmştmOzeci nasıl gidiyor?
Yeni mi başladın yani?Bugün sabah yaptım önceki 3 gün regl olmştm
annem spor konusunda iyi diyebilirim kardeşime yıllarca fizik tedavi uyguladı . ama kendine gelince nasıl olur bilemiyorum. 1. hareketi yapsın o da dengeliyor zaten. esneme videosunu atayım onu yapsın sonra drye gittiğinde sorsun kaş yaparken göz çıkarmayalım.
bu ara ben zorlanmıyorum rayına oturdu gibime geliyor.
birşey olmaz önceside var sonuçta ha 2 ha 3 artmış
en iyisi kardeşin ve arkadaşının gitmesi alması çok acil olursa tabi yoksa sesini çıkarma hiç . kargolatırım demeside ne kadar kaba. bu arada melek masso nun sesine hayranım konseri nasl geçti
o bölümlerde ben yoktum sanırsam :)Sağal canım burada ki herkes biliyor alternatif hareketleri
Yakalandınnnnnn demek baştan sona okumadın yazışmalarıo bölümlerde ben yoktum sanırsam :)
Yakalandınnnnnn demek baştan sona okumadın yazışmaları
Ikınci hareketle anlatayım canımcım, ayaklarımızı kaldırdıktan sonra nefesimizi tutup 9 a kadar sayıp ayaklarımızı indirirken nefesimizi veriyoruz
3. Harekette geriye gittiğimizde nefesi tutup sayıyoruz.
4. Ve 5. Hareketlerde de tepedeyken nefes tutup sayıyoruz .
Ben 3 saniye anca yapiyorum bunu
Okuduğum yeri hatırlamıyorum maalesef kiBen bunu ilk defa duyuyorum diğer forumdada okumadım galibakitapta mı var bu bilgi.o zaman ben baştan beri yanlış yaptım o kadar video izledim onlar benden bile hızlı yapıyorlar ama
Eski konuda vardi boyle yapan ...kimi yapmiyordu falan...yanlış değil ama seninkiBen bunu ilk defa duyuyorum diğer forumdada okumadım galibakitapta mı var bu bilgi.o zaman ben baştan beri yanlış yaptım o kadar video izledim onlar benden bile hızlı yapıyorlar ama
Yarın bende ona dikkat edeyim bakalım bende ki değişiklik vücudum şekillendi sırtım seksi durmaya başladı yağ tulumu gibiydi .ağrılarım da azaldı kaç gündür bende klima azdırıyor ağrılarımı birde çok hareketli geçti 2 gün etkisi vardırKızlar... 2 gundur tibet sırasinda gobeģimi baya sıkıyorum hem nefes alirken hem verilirken artı kaburga kemiginin daima kapalı olmasına dikkat ediyorum ...resmen o şiş dedigim yerler duzeldi hizaya girdi gibi oldu anlatamam cok şaşkınım
ha_mim 2.harekette belin daima yere yapışik olsun daima ama gobegini her daim sıķ bak bakalim agri kaliyor mu ? Yaģ gibi yapiyorsun zerre agrı yok
Şu göbeği sıkma işi acayip guzel ozellikle en en alt bölgede pelvisi dahi....acayip sekillenmeye basliyor
Yap yap :) bak nasıl ruhun da seksilesiyorYarın bende ona dikkat edeyim bakalım bende ki değişiklik vücudum şekillendi sırtım seksi durmaya başladı yağ tulumu gibiydi .ağrılarım da azaldı kaç gündür bende klima azdırıyor ağrılarımı birde çok hareketli geçti 2 gün etkisi vardır
Seksilessin tabi kiYap yap :) bak nasıl ruhun da seksilesiyorfarkli bir enerji veriyor söyliyeyimde
Yine kulisin diline düşcez ama olsun