● Tibet Kızları ●

SchonerDuft cuğum bombaa habere hazır mısın canım senin için bugün ölçüm yaptım veeeee 13\3 Tibet ve 6 callan sonucu tüm ölçüler aynı sadece bel 6 cm cik incelmişşşşş.... haydi hep beraberr hopbidi hopbidi başlar dik kollarr gergin
bir ki bir ki yandan yandan çevir kazı yanmasın gel bize bazı bazı

Sevindim senin adına.bende bişey farketmedi maalesef benim karın kasları anca toparlıyor kendini...

Tebriklerrrrr.kaç günlük sonuç bu canım?

ha_mim sen bugun 15 olcan mı
Nerdesin sen gene ya?

Kaç gün yoktum kii .işler güçler anca .ben sizden kalabalığım biliyosunuz:))arada yok olabilirim öyle mazur görün beni
Geçtim bugün 15 e .her zamanki gibi sadece 2 zorladı azcık dinlendim valla yaparken.ikinin sayıları az yapsam nolur ki öyle bi seçenek yok mu?

Bugun bende tibeti cok zor yaptım ya...neye direniyorum yine acep...
Tabi ki 2. Daha az yapabilirsin ama 21 e geldiğinde tam 21 olmalisin...yani nasıl toparlayacaksin arayi? Onun yerine bence dinlen...her 5 tekrarda 1 dk ara ver...böylece zorlanmazsin ama tabi yinede sen bilirsin

Sayılar arasında dinlenmek sorun değilse öyle yaparım.son gebelikten önce yaptığımda bu kadar zorlanmıyordum.son gebelikte kaslar iyice deforme olmuş demekki.göbüşün sabah dümdüz akşam kocaman olmasından belli zaten:))eskiye nazaran gayet iyi görünüyor ama kuvvetlenmesi zaman alacak galiba.neyse sabredicez başka çare yok.

Dinlenebilirsin sorun yok ama iste 30 60 saniyeyi geecirme...3 cocuktan sonra duz karnin var mi var....bu şisme genc kizlarda bile olur...zamanla daha da taş olacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…