- 15 Ekim 2014
- 1.498
- 3.174
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #1.821
Naptınız kızlar bayağı hareketli burası bugün sabah anneme geldik kahvaltıya sonra domates konserveye başladık annem difrize fasulye atmamıştı domatesledik domates kabuğundan şalca çıkardık vs vs vs yeni aldım teli elime
Sus sus batırdinAy evet çok çalıştım her tarafım kopuyor ağrıdan anneme kalmasın diye de hızlı yapayım dedim
Ahahahah erkek fatma demek istemiştir belki de
Ay evet çok çalıştım her tarafım kopuyor ağrıdan anneme kalmasın diye de hızlı yapayım dedim
Ahahahah erkek fatma demek istemiştir belki de
ha_mim callnin diğer videosunu bana atar mısın merak ettim
Sus sus batırdin
Size fotomu yollamak sart oldu
Bi tek sana atıcam hıhAtta görelim nerelerini baanmiyon:))
Bi tek sana atıcam hıh
Nisani diyorsun....ama full cinsellikten girdi o ya hepGeçen okudum kadın bilinen bi üye erkek çıkmış galiba jinekolojik sohbetler bile etmiş üyelerle.Kulis tiyatro onu gördüyse ondan tırsmıştır belki
Nisani diyorsun....ama full cinsellikten girdi o ya hep
Amin kuzum sağolasınAllah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin canım
Bende istiyomSus sus batırdin
Size fotomu yollamak sart oldu
Ay ben halimden memnunum ya böyle çok iyiyizHerkes kendinde olmayana heves ediyor işte :)))
He he tamamAlkışşşşşşşş iyi dedikodu yapmışsınız bakıyorum yokluğumda ben erkek olmadığımı çok kolay ispatlarım canım cicim nasıl mı bayram temizliği bir tencere sarma sarıp sırtım ağrımadı diye zafer çığlıkları atmam falan filan.. amaaaaa anormalliğe gelince onda aşık atarım işte senle... hem sana bir sır vereyim mi normal insandan tiyatrocu olmaz... hayırdır inşallah bugün çok atıştık
Nisan adlı üyeyi nasıl kaçırmışım ben ya...He he tamam
Herkesi elden gecirdi o yaNisan adlı üyeyi nasıl kaçırmışım ben ya
Vazcaydim su an ...Hani sen bize öncesi sonrası fotosu atacaktın.. ne oluyor öyle özel foto neyin atmalar.. hım de bakem.. o verilen söz tutulacak o ka