- 12 Aralık 2017
- 886
- 1.090
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #1.781
ha_mim callan in etkileri ne oldu sende 15 gün yaptın sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende teşekkür ederim canım
Aslında banada ameliyat eden doktor ömür boyu kullanacaksın dedi ama sonraları aksama oldu tahlil yaptırdım ara ara. iyi çıkınca değerler vermediler.bide ilaç kemik erimesi yapıyor diye okumuştum bi yerde.çok yüksek değil ama bende pkoda var ona bağlı olarak insülin direncide vardır .hepsi biraraya gelince her konuda zorluyor beni.tatlı çok aramam ama karbonhidratları seviyorum.kaslar eriyor yağlanma artıyor.saçlar dökülüyor.adetler düzensiz.tibete başladığımdan beri ekmek ya hiç yemiyorum yada çok az.kilo veremesem bile almadığıma şükrediyorum çünkü çok müsait bünyem var.sürekli ilgilenicem kendimle yoksa işim yaş:))
İnşallah tibet çok iyi gelecek .hepimize şifa olsun...
Gereksiz bi inat bence bebiş e bakmakta zor gelir olan bebise olcak iç benceOf ben baş agrisindan geberiyorum kac gundur.....ama bugun en fenasi
Inatla ağrı kesici almiycam
Sorun değil de mesela tibette cok bas agrisi olur ya.. bi yerin tamir oluyor ve agri kesici erteletiyor yani bu bas agrisini illaki haftaya yine cekerim...Geçmiş olsun canım geçer inşallah.ben içtim ağrıdıkça sorun olurmuki.baş ağrısına dayanamam hiç. migren tarzı oluyor genelde çünkü
Fit ficüdümla asıl ben döverim seniKekle pilav çok güzel olmuş yiyemedim zaten.. gel gel döveyim biraz stres atayım Kova hatunu
Fit ficüdümla asıl ben döverim seni
Son 3 saatir oyle cok etkilemiyordu ...hani agri var evet ama dikkatim dagildigi anda sorun yoktu ...bi kac saatir bi arttiGereksiz bi inat bence bebiş e bakmakta zor gelir olan bebise olcak iç bence
ha_mim callan in etkileri ne oldu sende 15 gün yaptın sanırım
Bugün ben de aşırı terledim ve içime afakanlar bastı bi daraldım bi sıkıldım ki sormayın... Bütün günüm Allahım hayra çıkar Allahım hayra çıkar demekle ve la havle çekmeyle geçti
Hareketlerin arası 48 saati geçerse baştan başlayın diyo.Gelelim fasulyenin faydalarına
Kalça kalktı biraz toparlandı ama ben yeni halini sevmedimbasen toparlandı.göğüs toparlandı bu galiba karın kaslarından dolayı oldu.kollar biraz inceldi.iç bacak toparlandı azda olsa selülitlerde azalma var.simitler küçüldü.kalça üstündeki bölüm inceldi(neresiyse orası artık:))bel altı galiba:)göbüş küçüldü en önemlisi daha esnek oldum daha doprusu olmuştumama işte ben çok ara verdim normalde 36 saati geçmemeliymiş.üst üste yapsaydım daha farkedilir olurdu.ha bide 1 kilo verdim tabii tibetle beraber yaşanan etkiler bunlar
Sorun değil de mesela tibette cok bas agrisi olur ya.. bi yerin tamir oluyor ve agri kesici erteletiyor yani bu bas agrisini illaki haftaya yine cekerim...
Benim 3 gun bas agrisi cektigim gorulmus sey degil 1 gecedir en fazla...o yuzden hic ellemiyorum
Hareketlerin arası 48 saati geçerse baştan başlayın diyo.
Gelişmelerin çok güzel sevindim senin adına ben de görmek istiyorum o günleri
Güldürdün beni deli kız. Siz beni geçersiniz deme öyle...Azimli hatunsun sen yaparsın datlum.galiba en fiti sen olcen bu gidişle bizde bööyle bakıcaz sana
Tibetimi yaptim simdi biraz rahatlatti sankiGeçmesi için yatıp dinlenmem lazım onada fırsat vermeyiler.geçmezse kırar geçiririm hepsini en iyisi içmek:))bide mideme vurursa acilde bulurum kendimi