- 12 Aralık 2017
- 886
- 1.090
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #1.741
Bugün aklımdan bir şey geçirdim yarım saat geçmedi gerçekleşti, istekler gerçekleşmeye devam...yuppiiiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoo 11 yapabilirsin bugunde sakıncası yok :)Gunaydınnnnn bugün aceleci 11 yüzünden 11 tekrarı bitirmiş bulunuyorum yarın mecburi tatil 7 oldu çünkü, pazartesi inşallah 13 oluyorummmmm
Bi de Gıcık Başkanımız okumayı sökse pazar 11 e başladım bugün dahil 7 gün yapmış oldum yarın tatil yapıp pazartesi 13 e basliycam ben pazartesileri artırıyorum ya aynı düzen devam etsin diye ben öyle alışığım diye...Aaa tibet tez canliligimdan darallarim geliyo sağdan sağdan çeküüüülllll uşağum daaaaYoo 11 yapabilirsin bugunde sakıncası yok :)
Bi de Gıcık Başkanımız okumayı sökse pazar 11 e başladım bugün dahil 7 gün yapmış oldum yarın tatil yapıp pazartesi 13 e basliycam ben pazartesileri artırıyorum ya aynı düzen devam etsin diye ben öyle alışığım diye...Aaa tibet tez canliligimdan darallarim geliyo sağdan sağdan çeküüüülllll uşağum daaaa
Himmmm du bi sabah olsun da ruh halime göre bakarım, bi de şarabı açma niyetim var bugün..du bi du bi daha karar vermedimPfffneyi anlamamisim...bende diyorum ki tatil uapmana gerek yok pazartesiye kadar 11 le devam edebilirsin....0
Hımmm...ok yani keyfi istiyorsan tatil yap tabi ama cok fazla 11 tekrarda kaldim diye dusunuyorsan zarari yok yaniHimmmm du bi sabah olsun da ruh halime göre bakarım, bi de şarabı açma niyetim var bugün..du bi du bi daha karar vermedim
Hafta da bir arttığı için haftamda dolduğu için ara veririm diye düşünmüştüm ama bunu da öğrenmem iyi oldu tisikkirler ifinimHımmm...ok yani keyfi istiyorsan tatil yap tabi ama cok fazla 11 tekrarda kaldim diye dusunuyorsan zarari yok yani
Yaaaa bekleseydin keşkeee birlikte 13 olurduk kiiiiiamanın da 13 13 13
Yağ gibi yaptim...ama bacaklaarim titredi biraz bu sefer bittikten sonra
Tabi tabiYaaaa bekleseydin keşkeee birlikte 13 olurduk kiiiii
Ya ben bu konularda cok az sey yaşıyorum bu sefer :))Bugün watshupda gelen msjın kimden ve ne olduğunu bakmadan hissettim ve doğru çıktı... ne oluyor bana yahuu
Bu senin ilk 13 tekrarın di mi ? Hayırlı olsun bu arada inşallah aralıksız 21 i görürsünYa ben bu konularda cok az sey yaşıyorum bu sefer :))
Sanırim 13/2 ilk olucak yani yarinBu senin ilk 13 tekrarın di mi ? Hayırlı olsun bu arada inşallah aralıksız 21 i görürsün
Vayyy hisler coşmuş desene :)Bugün watshupda gelen msjın kimden ve ne olduğunu bakmadan hissettim ve doğru çıktı... ne oluyor bana yahuu
Bak bende rahat yapmaya başladım acaba gezegen hareketlerinin etkisi var mi diye düşünüyorum.amanın da 13 13 13
Yağ gibi yaptim...ama bacaklaarim titredi biraz bu sefer bittikten sonra
Akıl ruh dağınıklığı bende de var ne yapsam kararsızlığı beynimin sunmaması rüyalarım çok şükür değişti artık aynı rüyayı görünmüyorumSanırim 13/2 ilk olucak yani yarin
Ama bu icimden gcenlerin olmasi vs 7 tekrarda cok yasadigim oldu ...ama bu sefer aklim ruhum çok dağınık haftalardır gözlemliyorum bunu