- 12 Aralık 2017
- 886
- 1.090
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #1.721
Yok zorlanmadım ama hep bi korku vardı içimde sabah nasıl kalkıcam taytay durabilicem mi acaba diye ( Kova hatunu bunu da sormazsin insallah)nasıl zorlandın mı yaparken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok zorlanmadım ama hep bi korku vardı içimde sabah nasıl kalkıcam taytay durabilicem mi acaba diye ( Kova hatunu bunu da sormazsin insallah)nasıl zorlandın mı yaparken
nasıl kalktın pekiYok zorlanmadım ama hep bi korku vardı içimde sabah nasıl kalkıcam taytay durabilicem mi acaba diye ( Kova hatunu bunu da sormazsin insallah)
Yaaaaa çok mutluyum demek canımız tibetimiz bizi sandığımızdan daha çok esnetiyor, yorumlarda herkes 3 gün yuruyemedim varlığından haberim bile olmayan yerlerim ağırdı falan yazmış, korktum haliyle, bütün gece uyuyana kadar kendimi telkin ettim, bu hareketler sana çok iyi gelecek, yarın kendini harika hissedeceksin, hiç bir ağrın olmayacak ve dadannnnn sabah bi kalktım çok az belimde ağrı vardı o da belli belirsiznasıl kalktın peki
Zaten hareketlerin yapılması önerilen saat sabaha karşı 6bugün 5. tekrardayım dün karanlıkta yaptım , daha rahat yapabildim zorlanma hissetmedim bundan sonra karanlıkta yapmaya çalışacam
beni bildiğim kadarıyla bedenin genelinde bir enerjisel düşüş vardır tek bir noktada dğil ameliyat oluncaMasallah 41bir kere:))
Ben de tiroid ameliyatı oldum da 3 sene önce. Onla ilgili bi kaç şey sormak istiyorum sana.
Gunluk Ilac kullaniyomusun?
Tiroidler mi alındı?
tiroid ler alininca bu tiroidin üzerine düşen çakra yine de gucleniyomu tibet hareketleriyle?
ameliyatta benim bu endokrin bezim komple alindi da boyun çakram a ne olmuştur mesela? Iyice zayıflamışmıdır?
Bu durum beni acayip meraklandiriyor?
Umarım anlatabilmisimdir?
tay tay yürünürdü durulmazdı ....dursan duramazdınYok zorlanmadım ama hep bi korku vardı içimde sabah nasıl kalkıcam taytay durabilicem mi acaba diye ( Kova hatunu bunu da sormazsin insallah)
dün ben de bir tibet yapmışım vuhuuuu 40 yıllık tibetçi misalibugün 5. tekrardayım dün karanlıkta yaptım , daha rahat yapabildim zorlanma hissetmedim bundan sonra karanlıkta yapmaya çalışacam
Bak gene bilmiyor yaaatay tay yürünürdü durulmazdı ....dursan duramazdın
konseye danışalım ?Bak gene bilmiyor yaaa
Taytay durulur önce sonra yürünür ona da sıralamak denir
Büro da on gün tekim film izledim bugün işlerimi bitirdim .hiilouuuuu
nabiyonus.....
Vayyy yogi oldun demekdün ben de bir tibet yapmışım vuhuuuu 40 yıllık tibetçi misali
Ben akşam 23 gibi yapıyorum genelde zifiri karanlık tarzı bir yerde ışık yakmıyorumZaten hareketlerin yapılması önerilen saat sabaha karşı 6
Bir tek benim ağrılarıma iyi gelmiyor tibet sanırım. Sırt ağrılarım berbat .Yaaaaa çok mutluyum demek canımız tibetimiz bizi sandığımızdan daha çok esnetiyor, yorumlarda herkes 3 gün yuruyemedim varlığından haberim bile olmayan yerlerim ağırdı falan yazmış, korktum haliyle, bütün gece uyuyana kadar kendimi telkin ettim, bu hareketler sana çok iyi gelecek, yarın kendini harika hissedeceksin, hiç bir ağrın olmayacak ve dadannnnn sabah bi kalktım çok az belimde ağrı vardı o da belli belirsiz
Hafif belim de ve sırtımda var bacaklarım da da hafif gerilme var ama buna bin şükür ediyorum ben çok daha beterini robot gibi kolumu bacağımı kırmamayı falan bekliyordum.. fiiiiuuuuu ucuz atlattım çok şükürBir tek benim ağrılarıma iyi gelmiyor tibet sanırım. Sırt ağrılarım berbat .
Azcik ağrı olacak canım ama tutulmadigin süre sıkıntı yok
Aha daş geldiCallan 2 de tamamdır tembel kızlar hadi sizde başlayın