● Tibet Kızları ●

hepimiz telefonzdemiyiz şimdi:KK57:....ben tesadüflere asla inanmam zaten...baksana enerjiler bir :KK53:
Benim bozuktu ya aldım telefon un ana ekranı kırıldı koruyucu ile kullandım ama 1 2 aydır donuyordu hoş bu aldığım aptal telefonda donuyor film falan izlemiyorum o yüzden. Ama bu topikten sonra eski telefon arızalandı göçtü

Benim bozuktu ya aldım telefon un ana ekranı kırıldı koruyucu ile kullandım ama 1 2 aydır donuyordu hoş bu aldığım aptal telefonda donuyor film falan izlemiyorum o yüzden. Ama bu topikten sonra eski telefon arızalandı göçtü
Bana da kardeşim çok şikayet ediyorum telefondan diye hediye siparis vermiş, sonra ne olduysa iptal etmiş, iptal etmesine rağmen dün adres teyitine geldiler de öyle öğrendim telefon aldığını. Niye iptal ettiğini söylemiyor cadı. Zamanı var heralde deyip avutuyorum kendimi :KK11:

Bana da kardeşim çok şikayet ediyorum telefondan diye hediye siparis vermiş, sonra ne olduysa iptal etmiş, iptal etmesine rağmen dün adres teyitine geldiler de öyle öğrendim telefon aldığını. Niye iptal ettiğini söylemiyor cadı. Zamanı var heralde deyip avutuyorum kendimi :KK11:
adres teyitine geldiklerine göre belki de sürprayzzz olacak...kim bilir:KK66:

Videoyu aç onlar ile yapmaya başla onlar 100 tekrar yapıyor sen yapabildigin kadar yap yapmaman gereken şeyleri de gösteriyor
Açtım izledim ve haftaya başlamaya karar verdim, o ne yav tırstım biraz, bu hafta izleyeyim fırsat buldukça, alışayım hareketlere diyorum.

bizde onlar gibi olcak bilinçli insanlarız demi sonuçta :)
havadan olabilir tibetten olabilir bugün sanırım ilaç alcam içecem ben ağrıdan . sende içersen brlki iyi gelir ağrı kesici

Tabiki canım fazlamız var eksiğimiz yok niye olmayalım:süslü:
İlaç.aldım zaten dayanamadım

Gazlara gelesin emiiiii, bizi de getiresin emiiiii :halay::KK50:

Geleyim geleyim gazlara geleyim
Tibet beni yenmeden ben onu devireyim:KK55::KK71:verin gazı bakiiim hınn hınn hınnnnnnn:KK55::KK55:

Çok beğenip kendine almasın:KK70:
Benimkide buraya girince çok donuyor mesaj yazmak işkence resmen:sinirli:

Ben callan a başlamak istiyorum bu akşam ama video çok karışık bi sıraya koyamadim hareketleri bi türlü. Yapanlar bi fikir verin yahu :işsiz:

Niye karışıkki aynı sırada gelmedimi .önce ısınmalar var sonra karın bacak esneme kalça esneme sonrada pelvis döngüleri şeklinde değil mi.bi başla bakim videoyla aynı hızda git ama sabırsızlanıp çabuk çabuk yapma:KK48:

Açtım izledim ve haftaya başlamaya karar verdim, o ne yav tırstım biraz, bu hafta izleyeyim fırsat buldukça, alışayım hareketlere diyorum.

Kız izleyerek alışılır mı hem izle hem yapıver onların sayıları kadar yapmazsında uyarıları dikkate alarak yaparsın.14 gündür yapıyorum hala eksiğim çıkıyor.neden çünkü kuvvetlendikçe hissetmediğin kasların hissetmeye başlıyorsun.bide eğer imkanın varsa ayna karşısında yap duruşunu daha iyi anlıyorsun

Çok beğenip kendine almasın:KK70:
Benimkide buraya girince çok donuyor mesaj yazmak işkence resmen:sinirli:

Niye karışıkki aynı sırada gelmedimi .önce ısınmalar var sonra karın bacak esneme kalça esneme sonrada pelvis döngüleri şeklinde değil mi.bi başla bakim videoyla aynı hızda git ama sabırsızlanıp çabuk çabuk yapma:KK48:
Ilk izlediğim de karışık gibi gelmişti evet değilmiş yazmaya çalıştım hareketleri karın hareketlerine kadar yazabildim anca

Eveeet gelelim 13 izlenimlerine:))

1● her zamanki gibi kolaydı sadece başım biraz daha fazla döndü:)
2●korktuğum kadar zorlanmadım her zamanki gibi son iki kala bacaklar zor kalktı.sanki ağırlık takıyorlar kalkmıyolar yerden:)ama ayakları kendine iyice çwkerek yapmak 2 ve 4 te çok fayda sağlıyor.bide arkadaşlar o kadar esnemişimki ayakları kaldırınca bacaklarım nerdeyse kafama değecek.belli bi sınırı varmıydıki yoksa geldiği yere kadar mı?
3●yine çok rahattım baya gidebiliyorum arkaya hemde belimde hiç tansiyon olmadan.kasılma filan yok
4●ilk başlarda en zorlandığım hareketti kollarım çok acıyordu ondada epey yol almışım acı yok:)ayakları iyice çekiyorum kendime başlamadan önce işe yarıyor
5●en bi sevdiğim...sıkıntı yok.kendimi balık gibi hissediyorum:)sanki yüzüyorum...

Kısaca zorlanmadım gayet iyiydi daha fazla terledim sıcak bastı yaparken

Size bişi daha dicem.hani baş ağrıyınca baş parmakla işaret parmağı arasını iyice sıkıştırın derlerya eskiden sıkınca elime dokular gelirdi olmaması lazım derlerdi yani öyle kaldı aklımda.bugün yaptım ağrım var diyw dokular yok parmakların arası bomboş sadece deri geldi elime.ne anlama geliyor bilmiyorum.anlatabildim umarım:))
Göbeğimde tuhaf bi.hal aldı.yanlardan üstten ortaya doğru toplandı.dağınık durmuyır top yutmuşum gibi tipime gülesim geldi:))

X