- 12 Aralık 2017
- 886
- 1.090
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #1.701
Tibeti de yazmıştım alışkanlık olduHımm yapta nasıl yaparsan yap:)
Haydi cümleten iyi geceler ben kaçar
sevindim...13un bacağını bükeceksin ha ?Eveeet gelelim 13 izlenimlerine:))
1● her zamanki gibi kolaydı sadece başım biraz daha fazla döndü:)
2●korktuğum kadar zorlanmadım her zamanki gibi son iki kala bacaklar zor kalktı.sanki ağırlık takıyorlar kalkmıyolar yerden:)ama ayakları kendine iyice çwkerek yapmak 2 ve 4 te çok fayda sağlıyor.bide arkadaşlar o kadar esnemişimki ayakları kaldırınca bacaklarım nerdeyse kafama değecek.belli bi sınırı varmıydıki yoksa geldiği yere kadar mı?
3●yine çok rahattım baya gidebiliyorum arkaya hemde belimde hiç tansiyon olmadan.kasılma filan yok
4●ilk başlarda en zorlandığım hareketti kollarım çok acıyordu ondada epey yol almışım acı yok:)ayakları iyice çekiyorum kendime başlamadan önce işe yarıyor
5●en bi sevdiğim...sıkıntı yok.kendimi balık gibi hissediyorum:)sanki yüzüyorum...
Kısaca zorlanmadım gayet iyiydi daha fazla terledim sıcak bastı yaparken
Size bişi daha dicem.hani baş ağrıyınca baş parmakla işaret parmağı arasını iyice sıkıştırın derlerya eskiden sıkınca elime dokular gelirdi olmaması lazım derlerdi yani öyle kaldı aklımda.bugün yaptım ağrım var diyw dokular yok parmakların arası bomboş sadece deri geldi elime.ne anlama geliyor bilmiyorum.anlatabildim umarım:))
Göbeğimde tuhaf bi.hal aldı.yanlardan üstten ortaya doğru toplandı.dağınık durmuyır top yutmuşum gibi tipime gülesim geldi:))
af buyurBaş agrimin nedeni nazardanmış eee yaptım geçti. Bu arada sağlıklı eee yüzmez batarmiş benim ki batıktı görünce pek bi sevindim...darısı başınıza kızlar
Eee = Kaka neyini anlamadin senin ufaklığa sor anlatsınaf buyurben var seni anlamamak
eee nin kaka olduğunu ilk defa duydumEee = Kaka neyini anlamadin senin ufaklığa sor anlatsın
Aslında e-e herkes anlar nasıl olsa diye yazarken önemsemedimdi.. bak bişiy daha öğrendineee nin kaka olduğunu ilk defa duydum
00:00 dan sonra mı yapacaksınyoksa yarın sabah mı?
Allah gönlüne göre Hayirlisini versin insallahalıntı yaptım yazamadım kızlar . iş görüşmesine gidecem bugün 14,30 da dua edin bana
evet iyicene yamulcan4. Hareket belim de ağrı yapıyor, yanlış plank in marifetini mi düzeltiyor acaba benim canım tibetim
evet iyicene yamulcan
SchonerDuft bol şans canım...yıldızın parlasın da herksin gözü sende olsun
T Tip-toe alıyorum listeye...başta olup diplere düşmek nasıl bir duygu alalım görüşünü bi ara
üzülme ya ....5 mi? ben 3 tekrar yazdım düzeltiyimValla ne desem boş. Üzücü bi durum 15 tekrardan 5 tekrara düşmek.
Olsun napalim gene yukseltirim
üzülme ya ....5 mi? ben 3 tekrar yazdım düzeltiyim
Yok mu arttıran
Dur bende söyliyim bişeyler
Yıllaaaar önce tiroid ameliyatı olmuştum.kızım dediki anne izlerin rengi açılmış uzaktan farkedilmiyor.hafif kırmızılık vardı.
bide bebek saçlar çoğalmış saçlarım diken diken:))
Egzama vardı elimde o hafifledi
Tibet magazinden bu kadar
Bugün 9 son
13 öncesi son çırpınışlar:))
nasıl zorlandın mı yaparkenIlk callan tamamdır kızlar