- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #1.681
Benim bozuktu ya aldım telefon un ana ekranı kırıldı koruyucu ile kullandım ama 1 2 aydır donuyordu hoş bu aldığım aptal telefonda donuyor film falan izlemiyorum o yüzden. Ama bu topikten sonra eski telefon arızalandı göçtühepimiz telefonzdemiyiz şimdi....ben tesadüflere asla inanmam zaten...baksana enerjiler bir
Bana da kardeşim çok şikayet ediyorum telefondan diye hediye siparis vermiş, sonra ne olduysa iptal etmiş, iptal etmesine rağmen dün adres teyitine geldiler de öyle öğrendim telefon aldığını. Niye iptal ettiğini söylemiyor cadı. Zamanı var heralde deyip avutuyorum kendimiBenim bozuktu ya aldım telefon un ana ekranı kırıldı koruyucu ile kullandım ama 1 2 aydır donuyordu hoş bu aldığım aptal telefonda donuyor film falan izlemiyorum o yüzden. Ama bu topikten sonra eski telefon arızalandı göçtü
Videoyu aç onlar ile yapmaya başla onlar 100 tekrar yapıyor sen yapabildigin kadar yap yapmaman gereken şeyleri de gösteriyorBen callan a başlamak istiyorum bu akşam ama video çok karışık bi sıraya koyamadim hareketleri bi türlü. Yapanlar bi fikir verin yahu
00:00 dan sonra mı yapacaksın
:)) cazibemize mi dayanamadı nedirBenim bozuktu ya aldım telefon un ana ekranı kırıldı koruyucu ile kullandım ama 1 2 aydır donuyordu hoş bu aldığım aptal telefonda donuyor film falan izlemiyorum o yüzden. Ama bu topikten sonra eski telefon arızalandı göçtü
adres teyitine geldiklerine göre belki de sürprayzzz olacak...kim bilirBana da kardeşim çok şikayet ediyorum telefondan diye hediye siparis vermiş, sonra ne olduysa iptal etmiş, iptal etmesine rağmen dün adres teyitine geldiler de öyle öğrendim telefon aldığını. Niye iptal ettiğini söylemiyor cadı. Zamanı var heralde deyip avutuyorum kendimi
Keşkeeeee ama yok iptal etmiş cadıadres teyitine geldiklerine göre belki de sürprayzzz olacak...kim bilir
Açtım izledim ve haftaya başlamaya karar verdim, o ne yav tırstım biraz, bu hafta izleyeyim fırsat buldukça, alışayım hareketlere diyorum.Videoyu aç onlar ile yapmaya başla onlar 100 tekrar yapıyor sen yapabildigin kadar yap yapmaman gereken şeyleri de gösteriyor
bizde onlar gibi olcak bilinçli insanlarız demi sonuçta :)
havadan olabilir tibetten olabilir bugün sanırım ilaç alcam içecem ben ağrıdan . sende içersen brlki iyi gelir ağrı kesici
Gazlara gelesin emiiiii, bizi de getiresin emiiiii
Bana da kardeşim çok şikayet ediyorum telefondan diye hediye siparis vermiş, sonra ne olduysa iptal etmiş, iptal etmesine rağmen dün adres teyitine geldiler de öyle öğrendim telefon aldığını. Niye iptal ettiğini söylemiyor cadı. Zamanı var heralde deyip avutuyorum kendimi
Ben callan a başlamak istiyorum bu akşam ama video çok karışık bi sıraya koyamadim hareketleri bi türlü. Yapanlar bi fikir verin yahu
Açtım izledim ve haftaya başlamaya karar verdim, o ne yav tırstım biraz, bu hafta izleyeyim fırsat buldukça, alışayım hareketlere diyorum.
Ilk izlediğim de karışık gibi gelmişti evet değilmiş yazmaya çalıştım hareketleri karın hareketlerine kadar yazabildim ancaÇok beğenip kendine almasın
Benimkide buraya girince çok donuyor mesaj yazmak işkence resmen
Niye karışıkki aynı sırada gelmedimi .önce ısınmalar var sonra karın bacak esneme kalça esneme sonrada pelvis döngüleri şeklinde değil mi.bi başla bakim videoyla aynı hızda git ama sabırsızlanıp çabuk çabuk yapma
Ilk izlediğim de karışık gibi gelmişti evet değilmiş yazmaya çalıştım hareketleri karın hareketlerine kadar yazabildim anca
Daha kolay geliyo okuyup yapmakNiçin yazıyorsun kii
Daha kolay geliyo okuyup yapmak