● Tibet Kızları ●

leslie 1 ya da 2 mil yapabilirsin .
yakın zamanda ilaç kullanmamıştım ondan tibet dedim ama bilmiyorum

Yapmışken 3 fast mile var onu yaparım diğerleriyle vakit harcamam:))hayranım bu kadınlara ileri yaşta olmalarına rağmen fıstık gibiler

Benim bugün çok başım ağrıyor dünde ağrımıştı.hava rüzgarlı ondanmıki .bi taraftanda ter basıyor midem bulanıyor beynim uyuşuk gibi ne yapacağımı unutuyorum şaşkın ördek gibi dolanıyorum

selam hatunlar...benim oğlan telimi bozdu su an pcden giriyorum...uzaylı görmüş gibiyim :)) hersey cok buyuk
Ozeci listeye almaya calısacam biraz farklı olur ama telim olana kadar idare et :)
Kulis tiyatro antalyadayım ben...
SchonerDuft annaa ters mı senn seylerın cok ilgnç...farklı insanları severim :)
@ha-mim ben tibette 2 gundur cok zorlanıyorum...konsantrasyon sıfır elastikiyet sıfır...sanırsın ilk defa yapıyorum beden resmen red ediyor....ama devam edicem biraz daha bakalım...vucut bazen iyilesmeye direnebilir...insallah öyledir

Aynen canım direnişteler:))acaba 13 geliyoruz diye kendimiz mi tıkıyoruz enerji kanallarını.bilinçaltıyla ilgili bişide olabilir.sürekli telkin verip olumlu düşünmek gerekiyor galiba.ikinci hareket hariç harekwtlerde zorlanmıyorum.hatta 3te şaştım kendime epey geriye atıyorum kendimi üstelik hiç biyerim zorlanmadı yay gibiydim:))sakşn ve yavaşça hareket aralarında dinlenerek yap canım.telinde düzelir umarım.belkide ona sıkıldın gerildin.bol bol esnet kendini bekliyorum gel arkamdan:))

Yapmadım dahaaa önceliği callana verdm şimdi onu yapayrum:)tibeti her halukarda yapıyorum önemli olan callan şimdi:)hazır koca kişisi evde yokken fırsatı kaçımayım dedim

evet dediğin gibi bilinç altı çelme takıyor da olabilir ...ki hep yapar

ay bunu keşke tibeti yapmadan önce yazsaydın.... nesse yarın dönüp bu mesajı bir daha okurum yazıyorum 13u sana bugun ....ok mi

Yaz kızımlistede gözüme gözüme sok ki kaytarmayım

hahahaaa kov gitsin markete falan yolla liste ver eline bişey yap

Sevgili kocacığımı koltuğuna oturttum haberleride açtım canım sen izle ben geliyorum az sonra deyip meşhuuuur seyirci kitlemle sporumu yaptım.dün ara verdim diye galiba bugün zorlandım birazcık.hiç ara vermeye gelmiyo yaw.14.callanı yapmış bulunuyorum

bizde onlar gibi olcak bilinçli insanlarız demi sonuçta :)
havadan olabilir tibetten olabilir bugün sanırım ilaç alcam içecem ben ağrıdan . sende içersen brlki iyi gelir ağrı kesici
benimkide bozuldu yeni almak zorunda kaldım. gözüm gibi bkıyorum birşey olmasın diye tekrar arttıkça öyle oluyor sanırım

Benim ki de donup duruyor en olmadık anlarda, benim de niyetim var, hadi canlar hep birlikte evrene olumlu msj gönderelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…