● Tibet Kızları ●

Gunaydınnnnn bugün aceleci 11 yüzünden 11 tekrarı bitirmiş bulunuyorum yarın mecburi tatil 7 oldu çünkü, pazartesi inşallah 13 oluyorummmmm

Yoo 11 yapabilirsin bugunde sakıncası yok :)
Bi de Gıcık Başkanımız okumayı sökse pazar 11 e başladım bugün dahil 7 gün yapmış oldum yarın tatil yapıp pazartesi 13 e basliycam ben pazartesileri artırıyorum ya aynı düzen devam etsin diye ben öyle alışığım diye...Aaa tibet tez canliligimdan darallarim geliyo sağdan sağdan çeküüüülllll uşağum daaaa

Pfffneyi anlamamisim...bende diyorum ki tatil uapmana gerek yok pazartesiye kadar 11 le devam edebilirsin....0

Bugün watshupda gelen msjın kimden ve ne olduğunu bakmadan hissettim ve doğru çıktı... ne oluyor bana yahuu
Vayyy hisler coşmuş desene :)
amanın da 13 13 13
Yağ gibi yaptim...ama bacaklaarim titredi biraz bu sefer bittikten sonra
Bak bende rahat yapmaya başladım acaba gezegen hareketlerinin etkisi var mi diye düşünüyorum.
Sanırim 13/2 ilk olucak yani yarin
Ama bu icimden gcenlerin olmasi vs 7 tekrarda cok yasadigim oldu ...ama bu sefer aklim ruhum çok dağınık haftalardır gözlemliyorum bunu
Akıl ruh dağınıklığı bende de var ne yapsam kararsızlığı beynimin sunmaması rüyalarım çok şükür değişti artık aynı rüyayı görünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…