● Tibet Kızları ●

Seni biraz sevindireyim sarma sararken sırtım in ağrısından olurdum her seferinde uzanmak zorunda kalırdım bir kaç tane sardiktan sonra dinlenir devam ederdim, bu sefer bayram hazırlığında Arife günü bi baktım koca tencereyi sarmışım ve bir kere uzandim ve o da sonunda bir kaç yaprak kalmıştı hem de kaç günlük temizlik yorgunluğum da vardı üstelik... ay bi sevindim bi sevindim farkedince görmeniz lazımdı :halay::KK73:
maşallah benim ağrılarım bitmiyor 2 gündür boynum azdı niye böyle oluyor kestiremiyorum valal

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

11. Tekrardayim gözlemlediğim gelişmeler ;

* Banyodan sonra ilk terim kokmazdı, artık kokuyor, toksinler başbaşşşşş :KK76:

* Gözeneklerim de gözle görülür küçülme :ıslık:

* Yüzde gerilme ve parlama. Kaşlar üstünde ki ikinci kaş gibi duran yay şeklindeki kırıklar da azalma ve burun etrafında dudaga kadar uzanan kiriklarda da azalma. Iki kaş arasındaki çift çizgide azalma:KK73:

* Büyük variste küçülme ve renk açilmasi. Selülitlerde azalma :21:

* Saç tellerinde kalınlaşma :KK6:

* Enderesan rüyalar :bicak:

* İsteklerin gerçekleşmeye başlaması :nazar:

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
:KK73::KK73::KK73: cok guzel...

Bu ter meselesi benim de dikkatimi cekti...agirlasma var kesinlikle

maşallah benim ağrılarım bitmiyor 2 gündür boynum azdı niye böyle oluyor kestiremiyorum valal
Bel ağrının sebebi 2.harekette belin boşta kaldığı için olabilir mi ? İlk önce başını sonra ayaklarını kaldırdığın zaman bel boşluğu doluyor, bi hatirlatiyim dedim, belki işine yarar :KK66:

Ben de çok detaylı film gibi rüyalar görüyorum evet çok sıcak ama ben önceden bu kadar terlemiyordum birde benim boğazım da dışardan belli olan bi nodül var ameliyat olucam ilk olduğundan beri hiç rahatsız etmedi fiziksel ağrı acı gibi bir haftadır o bölgede gerilme gibi bi sızlama var gerçi ilaçlardan olabilir bilmiorums anki daha büyüdü gibime geliyor

Bel ağrının sebebi 2.harekette belin boşta kaldığı için olabilir mi ? İlk önce başını sonra ayaklarını kaldırdığın zaman bel boşluğu doluyor, bi hatirlatiyim dedim, belki işine yarar :KK66:
bir yazamadım telefon durmadı . bende fibramiyolji var kuzum bel sırt boyun ve kol ağrım var bunlar benle ömür boyu devam edecek bir ağrı arada ağrı kesici alabilirim

Ben de çok detaylı film gibi rüyalar görüyorum evet çok sıcak ama ben önceden bu kadar terlemiyordum birde benim boğazım da dışardan belli olan bi nodül var ameliyat olucam ilk olduğundan beri hiç rahatsız etmedi fiziksel ağrı acı gibi bir haftadır o bölgede gerilme gibi bi sızlama var gerçi ilaçlardan olabilir bilmiorums anki daha büyüdü gibime geliyor
tibetin kaçıncı tekrarındasın ?
önce arttırıyor sonra yok ediyor deniliyor ama tedavi olursan daha hızlı geçiyor hastalıklar diye biliyorum.
Aynen olacak oluyor zaten en azından rahat rahat keyifle tatilimi yaptım çok güzel dinlendim buna da şükür :)
süper . keyif ypman enerji toplman doğru kararlar almanı destekler
Geçmiş olsun, en kısa zamanda şifa bulursun insallah, deme öyle ömür boyu sürecek falan :KK20:
kuzum malesef öyle antidepresan veriliyor özellikle sinir çok oluyor onun için veriliyor ağrıyı da hafifletiyor ve uykuyu da düzenliyor ama bir yerden yaparken birçok yerden acısı çıkıyor bu ilaçların gastroloji uzmanı hiç önermemişti kullanmamı bende meyilli değilim ağrıyı çekerim dedim

önce arttırıyor sonra yok ediyor deniliyor ama tedavi olursan daha hızlı geçiyor hastalıklar diye biliyorum.

kuzum malesef öyle antidepresan veriliyor özellikle sinir çok oluyor onun için veriliyor ağrıyı da hafifletiyor ve uykuyu da düzenliyor ama bir yerden yaparken birçok yerden acısı çıkıyor bu ilaçların gastroloji uzmanı hiç önermemişti kullanmamı bende meyilli değilim ağrıyı çekerim dedim
Bende de sinir var geçen gün bi dua buldum onu okuyorum sen de yap istersen
Screenshot_2018-08-08-09-16-51.png
Screenshot_2018-08-08-09-16-51.png Screenshot_2018-08-08-09-16-51.png

Vücudum esneklik kazanmış önceden ısınmadan eğilince ( ayaklar kapalı ) parmağımla yer arasında bir karış mesafe kalırdı, şimdi ısınmadan denedim nerdeyse parmaklarımın tamamı değiyor... ha gayret elimin tamamını degdirmeye az kaldı... esnedigimi bu sabah 3. Hareketi yaparken farkettim, önceden sadece başımı geriye atiyordum simdi daha ileri gidebiliyorum çok olmasa da :halay::21::KK36:

Kızlar sizde ateş basması oluyor mu. Bende olmaya başladı normalde 1. Gebelikte bunu yaşadım reglimde yarın ondan mıdır acaba bu basmalar

valla şuan 9 tekrar olmam gerekiyordu durumlar yüzünden baştan başladım 6 kere yapıyorum tedavi oluyorum evet ama ameliyat olucam şuan troidleri ilaçla düzenliyor doktor bakalım acı biraz geçti denizde çok yandım kendimi kaşırken çizmişim tırnağımla o yüzden acıyormuş :)

valla şuan 9 tekrar olmam gerekiyordu durumlar yüzünden baştan başladım 6 kere yapıyorum tedavi oluyorum evet ama ameliyat olucam şuan troidleri ilaçla düzenliyor doktor bakalım acı biraz geçti denizde çok yandım kendimi kaşırken çizmişim tırnağımla o yüzden acıyormuş :)
Bir kere bıraktım ağrılarım yüzünden bir daha toparlayamadım. sen istikrarlı gidiyorsun .
ya nasıl fark etmedin çizdiğini :KK70: :KK70:

Bir kere bıraktım ağrılarım yüzünden bir daha toparlayamadım. sen istikrarlı gidiyorsun .
ya nasıl fark etmedin çizdiğini :KK70: :KK70:
akşam eve gidince annem gördü boydan boya çizmişim sanki ameliyat olmuşum da çizgisi kalmış gibi ne acıdı ya deniz yanığının üstüne tırmık fenamış valla :)

Anaaaaa ne gördüm çocukluğumda olan bacağımda ki yanık izi (kız kaçıran bacağımda patlamisti) her zaman bacagimdan koyuydu rengi, şimdi ise bacağımdan daha açık rengi, sanki güneşlenmişim de bi oraya güneş değmemiş gibi...ben şok hem de ne şok :silah:

X