● Tibet Kızları ●

Parmaklarım durmiyi :KK70:
dursun o parmaklar :KK70: :KK70:
Selamlar ben izne çıktım 2 hafta bir haftada bayram tatili 3 haftadır yokum ve kesin bitti tartışmadan sonra ne o aradı ne de ben aramam da asla tatilde yaptım ama baştan tabi tekrarı bozdum malesef kafa gittti yani
kuzum üzüldüm böyle olmasına .
şimdi nasılsın tatil iyi gelmiştir

Yanlış olmasın diye foto atayım bari durun bi

Eklentiler

• 20180826_214505.jpg
    20180826_214505.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 40
Madem itiraf ediyoruz evet ben de seni aldattım, diğer topiğe gittim ben de, nerdeyse baştan sona okudum, ilk başladığım tarihi buldum 2014 keşke birakmasaydim hiç :mad:
Beni de gördun mu oralarda :KK48:
Bi selam cakaydin :KK70:
Tamam iste artik birakmiycaz zaten:KK66: ustume bir rahatlik geldi yapmasam falan bi dusundum banliyken sonra dedim ki kalk kalk kalkkk:rapci:

Ooo cok guzel keyfin yerindeyse sorun yok :) esmer cilde yesil goz da tam bir bomba :KK66:
Biz de iste biraktigin gibi ...tibete baş koyduk gidiyoz :)
gucci gucci
ya çok zayıfım ben annem karakuru bişey oldun diyo :) ya iyiyim de işte eşyalarımı almam lazım evden orda yakalancam mecbur evde olmazsan sevinirim diyorum ama bi gidiyorum kapıdan başlıyor mumlar çiçekler merdivenler evi yakacak bi gün :KK70: öff hiç kindar değilim keşke affetmesem keşke oda evde olmasa bitse herşey

dursun o parmaklar :KK70: :KK70:

kuzum üzüldüm böyle olmasına .
şimdi nasılsın tatil iyi gelmiştir
ya biz hep böleyiz bıktım artık ayrılamıyorum da aradan zaman geçince o üzgün köpek bakışlarına dayanamıyorum kendimi telkin edip duruyorum ama yüzyüze gelince dayanamam ben ya vallahi kısır döngü gibi bişey bu

ya çok zayıfım ben annem karakuru bişey oldun diyo :) ya iyiyim de işte eşyalarımı almam lazım evden orda yakalancam mecbur evde olmazsan sevinirim diyorum ama bi gidiyorum kapıdan başlıyor mumlar çiçekler merdivenler evi yakacak bi gün :KK70: öff hiç kindar değilim keşke affetmesem keşke oda evde olmasa bitse herşey
Bende zayifim hatta dun vudumu olctum gelisme var mi diye :KK70:

ya biz hep böleyiz bıktım artık ayrılamıyorum da aradan zaman geçince o üzgün köpek bakışlarına dayanamıyorum kendimi telkin edip duruyorum ama yüzyüze gelince dayanamam ben ya vallahi kısır döngü gibi bişey bu
ayrıl barışta nereye kdar kuzum düzenli bir hayatın olmalı ki kafan rahat bir şekilde çocuk düşünebilesin yarın çocuk olursa bu durumlar daha çok can yakacak . gelirse de ona göre restini çekersin

ayrıl barışta nereye kdar kuzum düzenli bir hayatın olmalı ki kafan rahat bir şekilde çocuk düşünebilesin yarın çocuk olursa bu durumlar daha çok can yakacak . gelirse de ona göre restini çekersin

Hem 20 yaş büyük olduğu için kompleks yapıyor onu terkedeceğimden korkuyor hemde yapacağını yine yapıyor huyumu biliyor çünkü dayanamam barışırım diye beklediğini biliyorum nasıl olsa eşyalarını almaya gelecek diyip gayet rahat bekliyodur o şuan evde olmadığı bi zaman da belli değil ki onun işi evden genelde sürekli burdadır bayramda yurtdışındaydı baktım sosyal medyasından ama ben de yoktum istanbulda gidemedim işte evde olmadığı bi anı kollıycam bakalım

Hem 20 yaş büyük olduğu için kompleks yapıyor onu terkedeceğimden korkuyor hemde yapacağını yine yapıyor huyumu biliyor çünkü dayanamam barışırım diye beklediğini biliyorum nasıl olsa eşyalarını almaya gelecek diyip gayet rahat bekliyodur o şuan evde olmadığı bi zaman da belli değil ki onun işi evden genelde sürekli burdadır bayramda yurtdışındaydı baktım sosyal medyasından ama ben de yoktum istanbulda gidemedim işte evde olmadığı bi anı kollıycam bakalım
acil değilse uzun süre gitme eşyalarını almaya beklentisi boşa çıksın biraz içini yesin

X