Çok doğru canım ediyorda zate
ama kırılgan bir yapım var herkesi kendim gibi sanıyorum kimseyi kırmak istemiyorum tabi anlayan nerdeee.Allah bilsin yeter...
İnşallah öyle olmuştur:)))
Bendede ne gelen var ne giden
en son 15 temmuzda olmuştum niyeti yok daha gelmeye.en fazla 40 yada 45 günde olurdu ara iyice uzayacak galiba
Ağrıların için callanı tavsiye ederim.kitabın görselinde bir zamanlar çok rahatsız olduğundan bahsetmiş.benim bel ve diz ağrılarıma iyi geldi.sırtımda ağrıya neden olan kulunçlar vardı onlarda yok artık.ayrıca esnemeler tibetide kolaylaştırıyor.mesela 3.harekette çok fazla geriye alamıyodum şimdi daha rahatım.5.hareketide çok kolay yapıyorum eskiden kollarım zorlanıyor inerken karnım titriyor pat diye bırakıyordum kendimi.tek 2 biraz zorluyor o da sonlara doğru.ama ayakları iyice kendine çekerek yapınca hareket kolaylaşıyor.bende kararsızım yarın 13 e geçsemmi yoksa bikaç gün daha 11 den devam etsemmi.hareketleri daha rahat yapmak adına...
Ayy bişi daha:)
Tibet+callan+beslenme sonucu baya toparlandı sıkılaştı derken ne oldu biliyomusunuz yağlı taş gibi olan yerlerim yumuşamaya yağlar erimeye başladı.nereler buralar derseniz
üst kol basen baldır diz üstleri veeee göbüş.heryerim ısıya maruz kalmış gibi
sonrasıda sıkılaşma galiba yani öyle umuyorum:)en farkeden yerler göğüs altı basen ve kalça.ha bide kalçanın üst bel ile birleşen yeri.
zaten videoda kalça hareketlerini gösterirken o bölgeyi gösteriyor sürekli burası incelecek diye.
Gıdım gitti yüzüm küçüldü .yüz hatlarım belirginleşti.tartıda 1 kilo eksik çıkıyorum
Son bişey çürük olan dişim ağrıyor