● Tibet Kızları ●

Yapmadim ya....anhtari nerden bulcam simdi dedim...pazartesi basliyor programi

Aa bugun pazartesi :)) 3 saatlik uykuyla benden bu kadar cikiyo anca :) aksam tekrarini izleyim bari
ritüellerini biraz araştırdım . ama sürekli takip etmek gerekiyor ınstgramdan . ben izleyemiyorum önemli bir ritüel varsa bana da de hayrına . ben çam ağacı sorunu yaşadım evde kullanılmayan anahtar vardı yoksa

nuray sayari yi takip etmeye başladım dün anahtar ritueli vardı sen hiç yaptın mı Kova hatunu
Ben yaptım bir ya da 2 hafta ama anahtar çok büyük normal kapı anahtari yakası açık tişörtler de zor saklanıyor diye bıraktım henüz bi evim yok kendime ait allah tüm isteyenlere nasip etsin

Ben yaptım bir ya da 2 hafta ama anahtar çok büyük normal kapı anahtari yakası açık tişörtler de zor saklanıyor diye bıraktım henüz bi evim yok kendime ait allah tüm isteyenlere nasip etsin
ev sahibi olmak için ritüel ve bir dua notu almıştım bulursam atayım sana istersen

Ögretmek mi sana mi yurek yemedim da :) bilgi paylasimi diyelim
Ayrica benim baska tibet topigim yok bilgilendiriyim didim
Senin yok da başkasının var ya aynı topikten ve o senden önceydi o yüzden mi acaba diye şey etmistim ve ordan buraya çağrı mesaji da görmüştüm acaba ondan mi dedim di... Ne var beeee herkes yanilabilir olur ki oldu ki oh ki sanane ki amannnn çekil bi sarmısak sürücem kafama daha

11. Tekrardayim gözlemlediğim gelişmeler ;

* Banyodan sonra ilk terim kokmazdı, artık kokuyor, toksinler başbaşşşşş

* Gözeneklerim de gözle görülür küçülme

* Yüzde gerilme ve parlama. Kaşlar üstünde ki ikinci kaş gibi duran yay şeklindeki kırıklar da azalma ve burun etrafında dudaga kadar uzanan kiriklarda da azalma. Iki kaş arasındaki çift çizgide azalma

* Büyük variste küçülme ve renk açilmasi. Selülitlerde azalma

* Saç tellerinde kalınlaşma

* Enderesan rüyalar

* İsteklerin gerçekleşmeye başlaması

benim yüzümde leke olmaya başladı sanki regli olcam ondan olabilir .
sendeki gelişmeler muhteşem özellikle varis bende de çok var çok ağrım oluyor o bölgede . enteresan rüyalar bende de var 10 gündür 2 3 kere evde namaz kılan cemaat görüyorum ama minderleri hazırlanmış tertemiz alan ya kılmışlar ya da kılacaklar birde ölülerden hep kağıt para veriliyor . senin rüyalar nasıl

Ben de rüyamda daha önce de yazdığım gibi bi babamı 3 kere intihardan kurtardım, iki ayrı konuşmadığim kişiyle barıştim, bir de 2 gün önce dümdüz durup yukarı doğru çıkan insanlar gördüm bi tane daha var hatırlamıyorum onu.
Ben de hiç bir şey yok olmadı çok hafif azalmalar var sadece yine de çok mutlu olduğum için paylaşmak istedim sizlerle

acil değilse uzun süre gitme eşyalarını almaya beklentisi boşa çıksın biraz içini yesin

Evet ben de öle düşündüm yok acil bi ihtiyacım yok zaten ama çok uzarsa zaten enine sonuda kalkıp o benim yanıma gelir en son öle barışmıştık iş çıkışıma gelip beklemişti bakalım nolcak ya kısmet artık akışına bıraktım

özel alana müdahale ama bekarsın snırım ?
bende regli öncesi semptomlr azaldı ? kafamda herkesi kesip biçerim normalde bu ara azaldı . birde bel sırt ağrılarım bitse muhteşem olurdu .
sen bayağı olumlu etkiler alıyorsun çok sevindim adına

en güzeli akışa bırakmak . hayırlısı diyelim

Seni biraz sevindireyim sarma sararken sırtım in ağrısından olurdum her seferinde uzanmak zorunda kalırdım bir kaç tane sardiktan sonra dinlenir devam ederdim, bu sefer bayram hazırlığında Arife günü bi baktım koca tencereyi sarmışım ve bir kere uzandim ve o da sonunda bir kaç yaprak kalmıştı hem de kaç günlük temizlik yorgunluğum da vardı üstelik... ay bi sevindim bi sevindim farkedince görmeniz lazımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…