● Tibet Kızları ●

Tibet güzellerii nassınııız
Merak ettiğiniz ilgilemdiğiniz için çook teşekkür ederim.keşke gerçek hayattaki insanlarda sizin gibi vefalı olsa
Kusuruma bakmayın canlar hem bayram telaşı hem eşim izinde fırsat olmuyor hem de canım sıkkın moralim bozuk keyfim yoktu.biraz agresiftim bayramda annemde şaşırdı:))şimdi daha iyiyim geçti gitti inşallah.11 fena çarptı:))

Bu arada tibeti aksatmadım sadece geçen gece uyuya kaldım sabaha kaldı.acaba sıkıntı olur mu bi sabah bi.akşam yapmak
Callana da devam ediyorum.sadece bayramın 2 ve 3.günü yapamadım.geçen gece 2 de yaptım :)ufakta olsa değişiklikler motive ediyor beni.

Özlemişem sizi yaaa

Yapmayadabilirdin o sabah neticede haftada 1 gun hakkimiz var :) ayda 1 2 kereden bisey olmaz...iyi olmana sevindim...sinir minir bunlar geçici umarim cok ciddi bir sebebin yoktur da tibetin cilvesidir :)@ha_mim

Yapmayadabilirdin o sabah neticede haftada 1 gun hakkimiz var :) ayda 1 2 kereden bisey olmaz...iyi olmana sevindim...sinir minir bunlar geçici umarim cok ciddi bir sebebin yoktur da tibetin cilvesidir :)@ha_mim

Yanlış anlattım galiba.sabah yaptım hep sabah devam ettim canım.demek istediğim ara ara yaptığım vakitler değişiyor ya onda sıkıntı olur mu.aynı zamanda yapma konusunda istikrar sağlayamıyırum

Sinirlenmem için çok geçerli sebeplerim vardı canım.içimde biriken bazı şeyleri tutamadım artık.normalde aşırı sabırlıyımdır.verdiğim tepki ters tepti:))tibetin etkisi vardır mutlaka deli cesareti geldi üstüme:))

hmm saat olayini diyorsun benim de pek duzenli değil o konu...arada kayiyor...
Fazla sabır da hasta eder ya...biriktirme...

bizde özledik kuzummm ..
tüm öfke sinir boşaltımı olmuş mis gibi olmuştur ruhun . biriktirmemek gerekli .

en çok istediğim şey psikolojimi düzeltsin ve bu ağrılar bitsin sonrasında 6. hissim güçlensin çok mu şey istedim
Olur olur bal gibi olurrr
Ay 6.his dedin aklima ne geldi...
Sabah bakkala gittim bi tanesi var kasadan 2 kere gecirir ayni seyi,para sayamaz vs kisaca uyuzum adama.Allahim insallah o degildir orda diye gecirdim icimden...neyse oglumla tin tun gidiyoruz baktim o uyuz karsidan geliyor...site ici burasi yani bakkaldan cikti belli oh dedim icimden ...neyse alisverisimi bitirdim tam cikarken geri geldi bakkala....
Icimden yuh dedim keskem baska bisey dileseydim

hmm saat olayini diyorsun benim de pek duzenli değil o konu...arada kayiyor...
Fazla sabır da hasta eder ya...biriktirme...

Çok doğru canım ediyorda zateama kırılgan bir yapım var herkesi kendim gibi sanıyorum kimseyi kırmak istemiyorum tabi anlayan nerdeee.Allah bilsin yeter...

bizde özledik kuzummm ..
tüm öfke sinir boşaltımı olmuş mis gibi olmuştur ruhun . biriktirmemek gerekli .

İnşallah öyle olmuştur:)))

benim reglide 1 gün erken geldi regli öncesi belirtiler bayağı hafifledi . bel ağrısı sinir gibi durumlar. bu bile bana yetiyor aslında

Bendede ne gelen var ne gidenen son 15 temmuzda olmuştum niyeti yok daha gelmeye.en fazla 40 yada 45 günde olurdu ara iyice uzayacak galiba

en çok istediğim şey psikolojimi düzeltsin ve bu ağrılar bitsin sonrasında 6. hissim güçlensin çok mu şey istedim

Ağrıların için callanı tavsiye ederim.kitabın görselinde bir zamanlar çok rahatsız olduğundan bahsetmiş.benim bel ve diz ağrılarıma iyi geldi.sırtımda ağrıya neden olan kulunçlar vardı onlarda yok artık.ayrıca esnemeler tibetide kolaylaştırıyor.mesela 3.harekette çok fazla geriye alamıyodum şimdi daha rahatım.5.hareketide çok kolay yapıyorum eskiden kollarım zorlanıyor inerken karnım titriyor pat diye bırakıyordum kendimi.tek 2 biraz zorluyor o da sonlara doğru.ama ayakları iyice kendine çekerek yapınca hareket kolaylaşıyor.bende kararsızım yarın 13 e geçsemmi yoksa bikaç gün daha 11 den devam etsemmi.hareketleri daha rahat yapmak adına...

Ayy bişi daha:)
Tibet+callan+beslenme sonucu baya toparlandı sıkılaştı derken ne oldu biliyomusunuz yağlı taş gibi olan yerlerim yumuşamaya yağlar erimeye başladı.nereler buralar dersenizüst kol basen baldır diz üstleri veeee göbüş.heryerim ısıya maruz kalmış gibisonrasıda sıkılaşma galiba yani öyle umuyorum:)en farkeden yerler göğüs altı basen ve kalça.ha bide kalçanın üst bel ile birleşen yeri.zaten videoda kalça hareketlerini gösterirken o bölgeyi gösteriyor sürekli burası incelecek diye.
Gıdım gitti yüzüm küçüldü .yüz hatlarım belirginleşti.tartıda 1 kilo eksik çıkıyorum

Son bişey çürük olan dişim ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…