- 12 Aralık 2017
- 886
- 1.090
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #1.601
Evet yaaa uzun süre yazamayacak olan arkadaşlarımız haber versin lütfen merak ediyoruz sonra
Hic yazmadi hic bi yere persembeden beri yani muhtemelen giremedi...Evet yaaa uzun süre yazamayacak olan arkadaşlarımız haber versin lütfen merak ediyoruz sonra
fena acır ya ben onu denizden sonra çok yaptığımdan biliyorumakşam eve gidince annem gördü boydan boya çizmişim sanki ameliyat olmuşum da çizgisi kalmış gibi ne acıdı ya deniz yanığının üstüne tırmık fenamış valla :)
Yapmayadabilirdin o sabah neticede haftada 1 gun hakkimiz var :) ayda 1 2 kereden bisey olmaz...iyi olmana sevindim...sinir minir bunlar geçici umarim cok ciddi bir sebebin yoktur da tibetin cilvesidir :)@ha_mim
hmm saat olayini diyorsun benim de pek duzenli değil o konu...arada kayiyor...Yanlış anlattım galiba.sabah yaptım hep sabah devam ettim canım.demek istediğim ara ara yaptığım vakitler değişiyor ya onda sıkıntı olur mu.aynı zamanda yapma konusunda istikrar sağlayamıyırum
Sinirlenmem için çok geçerli sebeplerim vardı canım.içimde biriken bazı şeyleri tutamadım artık.normalde aşırı sabırlıyımdır.verdiğim tepki ters tepti:))tibetin etkisi vardır mutlaka deli cesareti geldi üstüme:))
en güzeli sabah uyanıp 15 dk sonra yapmak da olmuyor işte saat geçtiğinde de zor geliyor ben akşam 23 gibi yapıyorum genelde sonra gözler kapanmıyorBen daha tibetimi yapmadım
Cok tembelim bugun...sabaha kadar film izledim deli dürtmus gibi
bizde özledik kuzummm ..Tibet güzellerii nassınııız
Merak ettiğiniz ilgilemdiğiniz için çook teşekkür ederim.keşke gerçek hayattaki insanlarda sizin gibi vefalı olsa
Kusuruma bakmayın canlar hem bayram telaşı hem eşim izinde fırsat olmuyor hem de canım sıkkın moralim bozuk keyfim yoktu.biraz agresiftim bayramda annemde şaşırdı:))şimdi daha iyiyim geçti gitti inşallah.11 fena çarptı:))
Bu arada tibeti aksatmadım sadece geçen gece uyuya kaldım sabaha kaldı.acaba sıkıntı olur mu bi sabah bi.akşam yapmak
Callana da devam ediyorum.sadece bayramın 2 ve 3.günü yapamadım.geçen gece 2 de yaptım :)ufakta olsa değişiklikler motive ediyor beni.
Özlemişem sizi yaaa
Cıks yapmadim...yapcam 1 saate :)en güzeli sabah uyanıp 15 dk sonra yapmak da olmuyor işte saat geçtiğinde de zor geliyor ben akşam 23 gibi yapıyorum genelde sonra gözler kapanmıyoryptın mı bari
keşke evde olaydım da bende yapayım vücudumun esnemeye ihtiyacı varCıks yapmadim...yapcam 1 saate :)
Cok iyi ama yetmez :)benim reglide 1 gün erken geldi regli öncesi belirtiler bayağı hafifledi . bel ağrısı sinir gibi durumlar. bu bile bana yetiyor aslında
en çok istediğim şey psikolojimi düzeltsin ve bu ağrılar bitsin sonrasında 6. hissim güçlensin çok mu şey istedimCok iyi ama yetmez :)
Daha ne faydalar goreceksin bak gor
kitapta gösterilen esneme hreketlerini tibetten önce yapabiliyormuşuz. bugün öyle denicem bakalım daha rahat olacak mıCıks yapmadim...yapcam 1 saate :)
Olur olur bal gibi olurrren çok istediğim şey psikolojimi düzeltsin ve bu ağrılar bitsin sonrasında 6. hissim güçlensin çok mu şey istedim
hmm saat olayini diyorsun benim de pek duzenli değil o konu...arada kayiyor...
Fazla sabır da hasta eder ya...biriktirme...
bizde özledik kuzummm ..
tüm öfke sinir boşaltımı olmuş mis gibi olmuştur ruhun . biriktirmemek gerekli .
benim reglide 1 gün erken geldi regli öncesi belirtiler bayağı hafifledi . bel ağrısı sinir gibi durumlar. bu bile bana yetiyor aslında
en çok istediğim şey psikolojimi düzeltsin ve bu ağrılar bitsin sonrasında 6. hissim güçlensin çok mu şey istedim
kitapta gösterilen esneme hreketlerini tibetten önce yapabiliyormuşuz. bugün öyle denicem bakalım daha rahat olacak mı